Opublikowano 18 marca 201411 l No finał grubo porozdawał, parę zgonów których bym się nie spodziewał i nareszcie dojechali Rabbita. Chyba lepiej dla serialu wychodzi, kiedy jednak Lucas i Carrie są osobno (w sensie to co było między nimi niech zostanie w przeszłości). Scena dojechania wielkiego Mudżina z żoną też super. Liczę na jeszcze więcej Lili Simmons w następnym sezonie i żeby ten czarny detektyw ruszył do Banshee w pogoni za Hoodem.
Opublikowano 22 marca 201411 l Czarny detektyw tzn. Freddy z house of cards. BTW można znaleźć bez problemu na soundcloudzie oficjalny ost (sezony 1+2), good stuff.
Opublikowano 23 marca 201411 l trzeba im przyznac, ze ostatnia faza finalu mocno skosila, ten serial trzyma poziom
Opublikowano 7 czerwca 201410 l Też już jestem wreszcie po finale. I tak jak reszta jestem mega zadowolony. Hood już zaliczył chyba wszystkie fajne laski w mieście. Scena z gliniarzem i jego żoną w finale była sporym zaskoczeniem. To miast jest zdrowo je*nięte. Trzeci sezon zapowiada się równie przyjemnie. Koks-indianiec to niezły madafaka i trudno będzie go ubić. Szykuje się mała wojna w mieście pomiędzy społecznościami. I tak jak Masorz dobrze, że wątek Lucasa i Carrie zepchnięto na drugi plan. Mam też nadzieję, że Hiob wróci bo jego słowne potyczki z Sugarem są fajnym humorystycznym akcentem.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Chyba teraz do akcji wkrocza naziole, to juz troche oklepany motyw. Wielki indianiec na plus.
Opublikowano 4 listopada 201410 l http://tvline.com/2014/11/04/banshee-season-3-premiere-date-poster-cinemax/
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Sporo się dzieje jak na pierwszy odcinek serii. No i powróciła Nola
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Teraz pomyślcie sobie ja te wszystkie fronty zejdą się tym samym czasie. W Banshee nie ostanie się kamień na kamieniu. Od głosu indiańca mam mokro w majtach. Za to Lucas to ma chyba naturalny talent ładowania się w kłopoty i robienia sobie nowych wrogów. A tak wszystko wraca na stare śmieci. Nawet Hiob
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Finał bedzie mocny w tym sezonie.Pocahontas pro dupeczka. Edytowane 18 stycznia 201510 l przez Guernica
Opublikowano 18 stycznia 201510 l No od początku sezonu mamy mocne akcje i ciągle ten specyficzny styl serialu unosi się w powietrzu. Scena jak kolesie od Wielkiego Indiańca szturmowali dom Proctora a on se w tym momencie 2 indianeczki ruchał GOTY. Ciągle czekam na tego czarnego detektywa (Freddy z House of Cards) na przybycie do Banshee. Banshee Origins też oglądam wszystkie bo fajnie pokazują to czego nie ma w serialu.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l No jest fajnie. Siostrzenica Proctora to niezla socjopatka Zreszta wojskowy tez. Jaram sie mysla, ze wszyscy beda dojezdzac sie w wielkiej wojnie na ulicach Banshee. Plus Lukasowi odblokowal sie nowy acziwment: indianska dupa szeryf do zaliczenia
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Tak, oczywiście. Styl Hbo, czyli komiksowe ujęcia, dużo cyckow, krwi i no dzieje się.
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Plus Lukasowi odblokowal sie nowy acziwment: indianska dupa szeryf do zaliczenia Nola lepsza i w dodatku achievement juz dawno unlocked wiec ... Poki co nowy sezon zapowiada sie swietnie proctor, chayton, do tego dochodzi jeszcze armia i heist Ten serial coraz lepszy sie robi.