Opublikowano 24 stycznia 201510 l Ależ to był dobry odcinek! Akcje rodem z Johna Rambo i nonstop emocje. 2 najbardziej goty akcje: a potem Nokurwa Jakby ktoś miał wątpliwości czy oglądać, niech klika w drugi spoiler bo w sumie fabuły nie zdradza żadnej, tylko malutki wątek.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Wlasnie skonczylem ogladac i chcialem pierwszy skomentowac akcje nr 1. Jakiez to bylo goty O.O
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Nie ma drugiego takiego serialu, ten sezon juz na glowie bije poprzedni. Szkoda mi tylko Pocahontas, bo imo dopiero teraz zaczela sie rozwijac a tu koniec
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Co tu się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie W innych serialach to byłby finał sezonu a w Banshee to dopiero trzeci odcinek. Z miejsca stał się moim ulubionym odcinkiem w serialu. Dostaliśmy też mały hint odnośnie przeszłości Hooda po wymianie zdań z agentem FBI odnośnie PSYOPS. Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Kymel
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Co do spoilera to akurat te sceny już były rok temu w Banshee Origins Polecam obejrzeć bo można się sporo dowiedzieć o przeszłości wszystkich główniejszych postaci a trwają tak średnio około 3 minut każdy.
Opublikowano 25 stycznia 201510 l To co się dzieje w najnowszym odcinku przechodzi ludzkie pojęcie :o EDIT - widzę, że nie tylko ja tak to w słowa ubrałem Edytowane 25 stycznia 201510 l przez Humulus
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Oglądając serial człowiek się dziwi, czemu ma on tak śmiesznie małą oglądalność
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Chyba nie jest tak zle jak na platna kablowke i serial o takiej tematyce http://en.wikipedia.org/wiki/Banshee_%28TV_series%29#Ratings
Opublikowano 1 lutego 201510 l Czy po tym sezonie będziemy mogli oceniać inne seriale akcji w skali od 0 do Banshee? Już myślałem, że zwolnią tempo a tu niespodzianka Edytowane 1 lutego 201510 l przez Kymel
Opublikowano 1 lutego 201510 l Nie wiem, może, ale średnie 500k wydaje się małą liczbą. Najważniejsze, żeby nie skasowali zanim się skończy
Opublikowano 1 lutego 201510 l To nie jest ogolnodostepna stacja, wiec widownia mniejsza. Nie wiem jak z tym sezonem, ale z poprzednich byli zadowoleni. Edytowane 1 lutego 201510 l przez Guernica
Opublikowano 1 lutego 201510 l Rebecca i Burton tworzą dobry duet Edytowane 1 lutego 201510 l przez Humulus
Opublikowano 1 lutego 201510 l Autor reżyseria scen akcji w tym serialu to jest ku.rwa nr 1 w telewizji obecnie, ten pojedynek okularnika z nolą .
Opublikowano 1 lutego 201510 l No ta scena rozwaliła po całości. Chyba jeszcze czegoś takiego nie widziałem w tv, a dynamika to się wylewała z ekranu. Wczorajsza walka Hooda z Proctorem też miód.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Autor albo jak tego boksera napier.dalał i łamał mu wszystko po kolei .
Opublikowano 2 lutego 201510 l Najlepiej i tak z Albinosem sie rozprawil, albo z tym gangiem motocyklistow na pelnej (pipi)ie Edytowane 2 lutego 201510 l przez Guernica
Opublikowano 3 lutego 201510 l Przeczuwam, że w trakcie ataku na posterunek Siobhan zostanie brawurowo uratowana przez naszego bohatera (lub zginie) i ze łzami w oczach poprosi o pozostanie na etacie szeryfa. No chyba, że wojskowy przyjdzie nagle z odsieczą. Ale to jest Banshee, tu się wszystko może zdarzyć
Opublikowano 3 lutego 201510 l Autor nie zapominajmy, że na posterunku przebywa obecnie naziol i na pewno się wykaże zyskując tym samym zaufanie hooda. w każdym razie szykuje się niezły sajgon, a to dopiero piąty odcinek o_O.
Opublikowano 3 lutego 201510 l nie zapominajmy, że na posterunku przebywa obecnie naziol i na pewno się wykaże zyskując tym samym zaufanie hooda. w każdym razie szykuje się niezły sajgon, a to dopiero piąty odcinek o_O. No tak, plus Proctor (poobijany, ale zawsze) and lot of guns. Nie mogę sie doczekać!
Opublikowano 7 lutego 201510 l Kazdy odcinek w tym sezonie za finał moze robic, nie wiem co oni wymysla na koniec.
Opublikowano 7 lutego 201510 l No już bez przesady bo sra,cie się jakby co najmniej drugie the wire emitowano. Ot trochę krwi, cycków i bluzgów, można obejrzeć do paczki czipsów. It's ok 7/10 Edytowane 7 lutego 201510 l przez Tommo
Opublikowano 7 lutego 201510 l Autor no przecież nikt z tego serialu mesjasza nie robi. "wartość artystyczna" znikoma, ale w kategorii rozrywka/akcja towar pierwszego sortu.