Opublikowano 18 marca 201510 l Scena przygotowań Gordona i Lucasa w milczeniu , prawy prosty Sugara i mina Joba Bunker wychodzi na ciekawą postać z konkretnymi odchyłami ale w Banshee to norma.
Opublikowano 29 lipca 20159 l 4 sezon będzie sezonem ostatnim. Jakby tego było mało będzie tylko osiem odcinków. Nie dość, że w tv nędza jeśli chodzi o seriale akcji to cinemax anuluje 2 z nich. http://naekranie.pl/aktualnosci/koniec-banshee-nie-bedzie-5-sezonu-730526
Opublikowano 29 lipca 20159 l No nie. Nosz kur.va jego mac nie ! Edytowane 29 lipca 20159 l przez erix
Opublikowano 29 lipca 20159 l Może i lepiej, że to skończą gdy serial wciąż trzyma wysoki poziom - nie zniósłbym takiej sytuacji jak z "Dexterem".
Opublikowano 29 lipca 20159 l tez tak mysle. przynajmniej wiemy, ze 4 sezon rozje.bie wszystko w pyl.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Smutno mi się zrobiło po tym newsie. Serial na stałym, wysokim poziomie. Sami twórcy Banshee mówili, że chcieliby zamknąć historię w 5 sezonach a tu taki kupsztal Wpierw Strike Back a teraz Banshee zejdą ze sceny.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Autor spodziewałem się tego i w sumie dobrze. pewnie chcą zrobić miejsce dla konkretniejszych pozycji takich jak the knick.
Opublikowano 9 października 20159 l Pełny trailer ( data premiery 29 styczeń) https://www.youtube.com/watch?v=UbEOAbr5R90 Cóż to będzie za rozpierdol Edytowane 9 października 20159 l przez sprite
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Autor dopiero w kwietniu ? Edytowane 23 grudnia 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 26 marca 20169 l Za 7 dni 4 sezon, szkoda, że to tyle trwało bo trochę zapomniałem co się działo
Opublikowano 26 marca 20169 l Jak można zapomnieć tych epickich rzeczy co się działy w 3 sezonie? Edytowane 26 marca 20169 l przez sprite
Opublikowano 26 marca 20169 l W zwiastunie "Prepare For The End" masz przypomnienie co się działo, ewentualnie oglądaj drugi raz
Opublikowano 26 marca 20169 l Za 7 dni 4 sezon, szkoda, że to tyle trwało bo trochę zapomniałem co się działo Wiesz co jest najlepsze w takiej sytuacji? Rewatch trzech sezonow tego wspanialego serialu
Opublikowano 26 marca 20169 l Mam nadzieję, że wreszcie wrócą na serio do sprawy podszywania się pod szeryfa i reperkusji tego.
Opublikowano 30 marca 20169 l Skoro to finalny sezon, to nic innego im nie pozostaje no oprócz uratowania Joba