Skocz do zawartości

Stendy z PS4 w sklepach. Gdzie ?

kasuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat założony z myślą o tych którzy już by chcieli chwycić w łapy nowego dualschocka i sprawdzić co w trawie piszczy z nową konsolą od sony. Piszcie miasta i sklepy w których można już zobaczyć na żywo PS4 w akcji.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdyby nie standy z konsolami, nigdy za młodu bym nie zaznał gry na N64. W jednym z wrocławskich marketów (bodajże korona) jakoś w 98/99 rozłożono z 6-7 konsol do grania. Dopchać się to był cud. Wtedy to było robione w myśl zasady "reklamujemy produkt, a przy okazji dajemy dzieciakom coś do roboty podczas gdy rodzice robią zakupy".

Opublikowano

Gdyby nie standy z konsolami, nigdy za młodu bym nie zaznał gry na N64. W jednym z wrocławskich marketów (bodajże korona) jakoś w 98/99 rozłożono z 6-7 konsol do grania. Dopchać się to był cud. Wtedy to było robione w myśl zasady "reklamujemy produkt, a przy okazji dajemy dzieciakom coś do roboty podczas gdy rodzice robią zakupy".

Zdumiewające. 15 lat temu N bardziej dbało o polski rynek, niż obecnie. :) Też grałem w markecie na N64, uwaga uwaga, w Goldeneye. Miało to miejsce w Selgrosie..

Obecnie sytuacja z grami/konsolami N wygląda tak, że jestem wczoraj w Saturnie, a tam można nabyć...0 sztuk czegokolwiek na te systemy. Żarty.

Jednak to nie o tym tutaj. W Polsce nie będzie żadnych standów z PS4. Jak ktoś zobaczy niech da znać. Specjalnie pojadę i sprawdzę. Jeśli już to zapewne po premierze systemu, gdzieś w okolicach gwiazdki. Niestety, ale nasz rynek jest nadal traktowany po macoszemu czego najlepszym przykładem polityka N. Najlepszy dowód? Miesiąc z lekkim hakiem, a nadal nie ma oficjalnej ceny PS4. Wiem, że ultima podała, ale ultima to chyba jeszcze nie Sony?

Opublikowano

Ja swojego preordera złożyłem w w parę minut po tym jak pojawił się w muve.pl ;p

Jak mi cenę zmienią znienacka i nie będzie mi się ona podobać to odpuszczę do przyszłego roku, na ps3 jest jeszcze sporo gier...

Opublikowano

W Polsce nie będzie żadnych standów z PS4.

a dlaczego niby ma nie być? myslę że jeśli nie z własnej inicjatywy (MM i Saturny mają powystawiane konsole do pogrania) to w takim Sony Store mogą zapuścić jakieś giereczki do obejrzenia

na fejsie Sony mówią że czekają na zielone swiatło ale więcej info ma być na dniach (pewnie na początku listopada)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszłym tygodniu byłem w Krakowskim saturnie, a zajrzę zapytam czy coś wiedzą na temat stoisk. Podchodzę pytam: " przepraszam kiedy będą dostępne standy z PS4", młody chłopak popatrzył ze zdziwieniem więc mu wytłumaczyłem co to jest na co on po chwili odpowiedział " że ps4 będzie wystawiona przed świętami, aby dzieciaki mogły pograć, ale póki co stoi tu xbox360 z kinektem i nie mam miejsca", no ok odszedłem w ciszy. Albo brak jakiejkolwiek wiedzy albo olanie rynku przez sony. Kto wystawia po raz pierwszy do testów w sklepie konsolę po premierze. ???

Myślałem że przed, ale pracownicy saturna mają pasję do pracy dlatego pracuję w castoramie :)

Opublikowano

W zeszłym tygodniu byłem w Krakowskim saturnie, a zajrzę zapytam czy coś wiedzą na temat stoisk. Podchodzę pytam: " przepraszam kiedy będą dostępne standy z PS4", młody chłopak popatrzył ze zdziwieniem więc mu wytłumaczyłem co to jest na co on po chwili odpowiedział " że ps4 będzie wystawiona przed świętami, aby dzieciaki mogły pograć, ale póki co stoi tu xbox360 z kinektem i nie mam miejsca", no ok odszedłem w ciszy. Albo brak jakiejkolwiek wiedzy albo olanie rynku przez sony. Kto wystawia po raz pierwszy do testów w sklepie konsolę po premierze. ???

Myślałem że przed, ale pracownicy saturna mają pasję do pracy dlatego pracuję w castoramie :)

ja się nie zdziwię, jak koleś pomylił ps3 z ps4. Taki to krakowski Saturn jest. 

Opublikowano

Ludzie musza zrozumiec ze w Media/Saturnie pracuja ludzie nie posiadajacej minimalnej wiedzy w zakresie dzialu na ktorym stoja, oni maja tylko nalozone targety i premie od sprzedazy czegos z danego dzialu, i jak TV marki X jest lepszy i tanszy od Y to beda wciskac Y bo maja lepsze statystyki, premia,bonusy, czasem z pracy czasem od przedstawiciela handlowego.

Ja ostatnio bedac w Polsce zapytalem goscia na stoisku z grami czy maja Heavy Rain, jak zapytal o platforme to sobie odposcilem dalsza z nim rozmowe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rowniez troche glowilem sie by cokolwiek odpalic na PS4 w szczecinskiem MM. Okazalo sie, ze mozna uruchomic tylko Knack'a, reszta to same galerie. Poza tym padem nr.1 o dziwo jest ten po prawej stronie, a nie lewej ;) Skumalem sie dopiero jak w menu startowym Knack'a pomimo wcisniecia 10x start nic sie nie dzialo.