kasuro 34 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Temat założony z myślą o tych którzy już by chcieli chwycić w łapy nowego dualschocka i sprawdzić co w trawie piszczy z nową konsolą od sony. Piszcie miasta i sklepy w których można już zobaczyć na żywo PS4 w akcji. Cytuj
Gość Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Tylko co oni na tej Plejstacji w tym sklepie zapuszczą Knacka? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 A jest gdziekolwiek w Polsce? Sony PL by się pochwaliło. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 Granie na konsoli w markecie... Od razu przypominają mi się wagarujące małolaty . 2 Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 21 października 2013 Autor Opublikowano 21 października 2013 Albo czekanie aż gościu skończy. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Gdyby nie standy z konsolami, nigdy za młodu bym nie zaznał gry na N64. W jednym z wrocławskich marketów (bodajże korona) jakoś w 98/99 rozłożono z 6-7 konsol do grania. Dopchać się to był cud. Wtedy to było robione w myśl zasady "reklamujemy produkt, a przy okazji dajemy dzieciakom coś do roboty podczas gdy rodzice robią zakupy". Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Gdyby nie standy z konsolami, nigdy za młodu bym nie zaznał gry na N64. W jednym z wrocławskich marketów (bodajże korona) jakoś w 98/99 rozłożono z 6-7 konsol do grania. Dopchać się to był cud. Wtedy to było robione w myśl zasady "reklamujemy produkt, a przy okazji dajemy dzieciakom coś do roboty podczas gdy rodzice robią zakupy". Zdumiewające. 15 lat temu N bardziej dbało o polski rynek, niż obecnie. Też grałem w markecie na N64, uwaga uwaga, w Goldeneye. Miało to miejsce w Selgrosie.. Obecnie sytuacja z grami/konsolami N wygląda tak, że jestem wczoraj w Saturnie, a tam można nabyć...0 sztuk czegokolwiek na te systemy. Żarty. Jednak to nie o tym tutaj. W Polsce nie będzie żadnych standów z PS4. Jak ktoś zobaczy niech da znać. Specjalnie pojadę i sprawdzę. Jeśli już to zapewne po premierze systemu, gdzieś w okolicach gwiazdki. Niestety, ale nasz rynek jest nadal traktowany po macoszemu czego najlepszym przykładem polityka N. Najlepszy dowód? Miesiąc z lekkim hakiem, a nadal nie ma oficjalnej ceny PS4. Wiem, że ultima podała, ale ultima to chyba jeszcze nie Sony? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Bo nie ma i nie będzie oficjalnej ceny podanej przez Sony. http://www.eurogamer.pl/articles/2013-10-21-sony-nie-sugeruje-ceny-playstation-4-w-polsce Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Ja swojego preordera złożyłem w w parę minut po tym jak pojawił się w muve.pl ;p Jak mi cenę zmienią znienacka i nie będzie mi się ona podobać to odpuszczę do przyszłego roku, na ps3 jest jeszcze sporo gier... Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 W Polsce nie będzie żadnych standów z PS4. a dlaczego niby ma nie być? myslę że jeśli nie z własnej inicjatywy (MM i Saturny mają powystawiane konsole do pogrania) to w takim Sony Store mogą zapuścić jakieś giereczki do obejrzenia na fejsie Sony mówią że czekają na zielone swiatło ale więcej info ma być na dniach (pewnie na początku listopada) Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Gamestop Ireland napisal mi dzisiaj ze nie ma jeszcze zadnego standa w zadnym sklepie. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 5 listopada 2013 Autor Opublikowano 5 listopada 2013 W zeszłym tygodniu byłem w Krakowskim saturnie, a zajrzę zapytam czy coś wiedzą na temat stoisk. Podchodzę pytam: " przepraszam kiedy będą dostępne standy z PS4", młody chłopak popatrzył ze zdziwieniem więc mu wytłumaczyłem co to jest na co on po chwili odpowiedział " że ps4 będzie wystawiona przed świętami, aby dzieciaki mogły pograć, ale póki co stoi tu xbox360 z kinektem i nie mam miejsca", no ok odszedłem w ciszy. Albo brak jakiejkolwiek wiedzy albo olanie rynku przez sony. Kto wystawia po raz pierwszy do testów w sklepie konsolę po premierze. ??? Myślałem że przed, ale pracownicy saturna mają pasję do pracy dlatego pracuję w castoramie Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 W zeszłym tygodniu byłem w Krakowskim saturnie, a zajrzę zapytam czy coś wiedzą na temat stoisk. Podchodzę pytam: " przepraszam kiedy będą dostępne standy z PS4", młody chłopak popatrzył ze zdziwieniem więc mu wytłumaczyłem co to jest na co on po chwili odpowiedział " że ps4 będzie wystawiona przed świętami, aby dzieciaki mogły pograć, ale póki co stoi tu xbox360 z kinektem i nie mam miejsca", no ok odszedłem w ciszy. Albo brak jakiejkolwiek wiedzy albo olanie rynku przez sony. Kto wystawia po raz pierwszy do testów w sklepie konsolę po premierze. ??? Myślałem że przed, ale pracownicy saturna mają pasję do pracy dlatego pracuję w castoramie ja się nie zdziwię, jak koleś pomylił ps3 z ps4. Taki to krakowski Saturn jest. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Ludzie musza zrozumiec ze w Media/Saturnie pracuja ludzie nie posiadajacej minimalnej wiedzy w zakresie dzialu na ktorym stoja, oni maja tylko nalozone targety i premie od sprzedazy czegos z danego dzialu, i jak TV marki X jest lepszy i tanszy od Y to beda wciskac Y bo maja lepsze statystyki, premia,bonusy, czasem z pracy czasem od przedstawiciela handlowego. Ja ostatnio bedac w Polsce zapytalem goscia na stoisku z grami czy maja Heavy Rain, jak zapytal o platforme to sobie odposcilem dalsza z nim rozmowe. Cytuj
Gwiazdka86 5 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Białystok -EURO RTV AGD w Galerii Alfa Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Białystok, jest też stand (a raczej kanapa) w galerii Białej, Media Markt, odpalony był Knack jak widziałem ostatnio, kanapa zajęta przez jakiegoś dwudziestokilkolatka Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 W Bielsku-Biała też jeden stoi. Z tego co widziałem to mieli tam Knack i Killzone. Cytuj
Gość Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 EURO Renoma Wrocław, jeno jak byłem to nic nie było zapuszczone Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 W Szczecinie w Saturnie widziałem jakiś koleś grał w Knacka a w Media Markcie ( ten obok cmentarza) nie umiałem uruchomić żadnej gry.Same trailery były i fotki dlatego pewnie nikt nie grał. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Rowniez troche glowilem sie by cokolwiek odpalic na PS4 w szczecinskiem MM. Okazalo sie, ze mozna uruchomic tylko Knack'a, reszta to same galerie. Poza tym padem nr.1 o dziwo jest ten po prawej stronie, a nie lewej Skumalem sie dopiero jak w menu startowym Knack'a pomimo wcisniecia 10x start nic sie nie dzialo. Cytuj
emarios 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 (edytowane) Katowice SCC - Saturn Edytowane 21 grudnia 2013 przez emarios Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Katowice SSC - Saturn a jaka gra? Cytuj
emarios 1 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Z tego co widzialem to Knack 1 Cytuj
Daniel080 0 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Widziałem jak upchana jest ta konsola w SCC Saturn w Katowicach, w jakimś plastiku między konsolą a plastikową osłoną kilka centymetrów przestrzeni.Nie przegrzewa się ta konsola? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi