Skocz do zawartości

Jakie strony o grach odwiedzacie?

Featured Replies

Opublikowano

Jakie najczęściej strony o grach odwiedzacie oprócz PPE?

Jeśli chodzi o mnie, praktycznie całkowicie zrezygnowałem z polskich serwisów. Wszędzie te same, przepisane newsy i nastawienie na jak największą ilość klików. Wyjątkowo często jednak zaglądam na gamemag.pl - mają tam naprawdę świetną publicystykę.

O wiele częściej zaglądam natomiast do stron zagranicznych. Tutaj według mnie króluje oczywiście Polygon - przegenialny design i świetna jakoś artykułów. Mam nadzieję, że jakaś polska strona dorówna kiedyś jego poziomowi.No, od czasu do czasu wejdę jeszcze na Kotaku, aby poczytać trochę ciekawostek.

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wchodzę na PPE.

Na portale growe ogólnie też nie. Same fora: FPE, NeoGAF, też forum CD-Action, ale to raczej dla paru userów - w dziale growym bywam rzadko. Co najwyżej wrzuciłem sobie parę feedów do czytnika RSS: GamesIndustry International, Gather Your Party i Rock, Paper, Shotgun.

No i /v/.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

też nie wchodzę na portale, co mnie interesuje to sam wyszukuje. z for to FPE i CDA, ale ostatnio bardzo rzadko to ostatnie. wieje tam sandałem :P

Opublikowano

To forum dla beki I userow, neogaf za najswiezsze newsy. Reszte zlewam juz od paru miesiecy.

Opublikowano

n4g.com i metacritics

nic innego nie ma sensu odwiedzac.

czasami ppe zeby potrollowac.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

n4g.com i metacritics

nic innego nie ma sensu odwiedzac.

Jaki jest sens odwiedzania metacritica...?
Opublikowano

Czytam recenzje interesujacych mnie gier.

Opublikowano

Najlepsza strona to oczywiście http://www.konsolopedia.pl

żartuje, smutny żarcik :/
Obecnie przeglądam to forum: w takich tematach o RDR, czy TLoU, gdzie przeczytałem jakieś 70% postów, wiem więcej niż gdybym przeczytał kilka recenzji w prasie, różnych autorów.
Tutaj obiektywnie, bez wazeliny, sponsorowanych tekstów itp. Dlatego dozbieram 200 numerów PE i robię sobie koniec z prasą.

Czasem wejdę na ppe.pl i jest to jedyna strona na którą wchodzę. No czasem może gamefaqs się zdarzy, ale to raczej by wrzucić coś (katalog gier) na moją stronkę.

Opublikowano

tylko ps3site.pl - jedyny obiektywny i konstruktywny site w necie 

Opublikowano

Ja to głównie wchodzę na Destructoid, Siliconera, PC Gamer, AllGamesBeta. Z for to jedynie tutaj się panoszę :teehee:

Opublikowano

Ja mam po prostu polubione na Facebooku fanpejdże różnych serwisów i wszelkie newsy mam na bieżąco.

Opublikowano

eurogamer.net

Edytowane przez kubson

Opublikowano

dobra, to gamemag.pl to przypadkiem nie reklama strony? (taka pod przykrywką trochę)

Reklama, na innym forum spotkałem się dokładnie z tym samym nickiem i tym samym tekstem.

Opublikowano

Przede wszystkim twitter. Zanim pojawia sie przedruki to ja juz od 2h wiem.

Na "szybko" co 3-4 dni naglowki na ppe i cda.

Na dluzej to podcasty na gametrailers i tamze rowniez recenzje (ale rzadziej juz).

Opublikowano

tylko neogaf, tam i tak wszystko jest najwcześniej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Codziennie gram.pl oraz ppe.pl dla świeżej porcji informacji i newsów.

Także Raptr, dla świetnej społeczności. No i ostatnio gamegen.pl bo serwis zapowiada się ciekawie.