okens 541 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Film tworcy Fantastycznego Pana Lisa i Ksiezycowych kochankow Z taka obsada, ze Jezus Maria, bo kto i tam nie gra... Edward Norton Bill Murray Willem Dafoe Adrien Brody Owen Wilson To tylko kropla w morzu obsady Jaram sie jak cholera 2 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 od teraz ten temat jest o całej twórczości wesa andresona Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 kocham fantastic mr. fox, uważam że to najwspanialsza animacja od czasu ......... gotowy wzór do przeklejenia Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 kocham fantastic mr. fox, uważam że to najwspanialsza animacja od czasu ... ... Trio z Belleville. A Wes Anderson to mistrz. The Life Aquatic with Steve Zissou to perełka, Mr Fox jest wspaniały, tylko The Darjeeling Limited troszkę mniej mnie się podobało. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Taka ciekawostka związana z twórczością Andersona: http://dailypicksandflicks.com/2013/10/27/snls-wes-anderson-parody-movie-trailer-the-midnight-coterie-of-sinister-intruders-video/ 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2014 I film nie zawiodl... po prostu mistrz. Karykaturalni mieszkancy Zubrowki, mistrzowska gra aktorska plejady gwiazd, wspaniale miejscowki. Po prostu tzrzeba to zobaczyc 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 to co wyżej. I fenomenalny soudntrack ! Oglądałem go w szczecińskim Pionierze (bardzo kameralne kino, sala na ok 50 osób, mały ekran) i klimat był nieziemski. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Kiedy będzie w dobrych sklepach internetowych jakaś sensowna wersja? Cytuj
waciak 515 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 I film nie zawiodl... po prostu mistrz. Karykaturalni mieszkancy Zubrowki, mistrzowska gra aktorska plejady gwiazd, wspaniale miejscowki. Po prostu tzrzeba to zobaczyc Potwierdzam. Oglądałem go jak na razie dwa razy ale ciągle mnie ciągnie aby jeszcze raz go zobaczyć. Dzięki niemu zainteresowalem się twórczością tego reżysera/scenarzysty. Mistrz. Ogólnie nie oglądam filmów, do kina chodzę raz na ruski rok ale ten film przekonał mnie, że tworzy sie jeszcze dobre produkcje w tych czasach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Royal Tannembaums obejrzyj Cytuj
waciak 515 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Zapowiada sie interesująco. Dzięki Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Niestety, jest słabiutkie, szczególnie w porównaniu do dwóch ostatnich filmów Wesa. Skup się na Moonrise Kingdom na razie. 1 1 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Nie ma sprawy, umrzyj Cytuj
waciak 515 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Niestety, jest słabiutkie, szczególnie w porównaniu do dwóch ostatnich filmów Wesa. Skup się na Moonrise Kingdom na razie. Spox, też wezmę to pod uwagę. Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi