Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, że te filmy przejdą do historii. To są Gwiezdne Wojny, więc nie rozumiem o co chodzi.

Wiadomość o zatrudnieniu Riana Johnsona - 789/10

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

Oczywiście, że te filmy przejdą do historii. To są Gwiezdne Wojny,

Ep1-3 też przeszły do historii kina i to bynajmniej nie jako pozytywne twory.

Opublikowano

Recenzje Plinketta lepsze od samych filmów, sprawdzone info

Opublikowano

A ja tam lubię nową trylogie. Pewnie dlatego że miałem 5 lat jak ją oglądałem ale to tam chuy xD

Opublikowano

kule ty masz 14 lat? zaraz dam cie do ignorowanych

Opublikowano

Mam 18 :( mroczne widmo było w 99' przecież.

Opublikowano

Powiedziałeś, że miałeś 5 lat jak oglądałeś trylogię, gdzie EpIII to 2005.

Ale prawda, taka to była grupa docelowa tych filmów, niestety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to już oficjalne info, że przez cały film han solo będzie w pozycji siedzącej?

Opublikowano

Obstawiam, że tak jak Luke ma pospolite imię a reszta nie, tak rachel i thomas tylko będą mieli takie. Filmy familijne muszą mieć nijakiego protagoniste (w tym przypadku akurat dwóch, żeby była dziewczyna), z którym widz może się utożsamiać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

No i plotki ploteczki o Efronie wcielającego się w jedną z głównych ról. Epic. xD

Opublikowano

efron bardzo się rozwinął jako aktor, na pewno lepszy niż christensen

Opublikowano

Od Christensena chyba nie można być gorszym, randomy spod dworca występujące w Trudnych Sprawach są lepsze.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano
  • Autor

Nie no super imiona dla głównych bohaterów: Rachel i Thomas

tumblr_lq5k09ocui1qayzvw.png

imiona robocze

to już oficjalne info, że przez cały film han solo będzie w pozycji siedzącej?

raczej nie, nie bez powodu przerwali zdjęcia po wypadku 

Opublikowano

Ja pier*olę, jak w ogóle możecie myśleć, że oni się będą nazywali Rachel i Thomas. ;D

W Internecie panuje jakaś gigantyczna panika związana z tym filmem. Każda mniej lub bardziej absurdalna plotka dotycząca obsady, czy fabuły jest przez wszystkich łykana i kończy się komentarzami, że film będzie katastrofą, a już zwierzchnictwo Disneya stało się jakimś synonimem tego, że film będzie do dupy. Natomiast analizując wyłącznie suche fakty i potwierdzone informacje nie widzę absolutnie nic niepokojącego, raczej raz po raz jestem pozytywnie zaskakiwany, także kierunkiem, w którym zmierza cała marka Star Wars pod nowym kierownictwem.

Tymczasem bardzo polecam film, który znajdziecie tam, od 35 minuty:

http://www.slashfilm.com/video-kevin-smith-star-wars-episode-7-set-visit/

Opublikowano

chciałem przypomnieć, że sitha gra najprawdopodobniej adam ku.rwa driver:

2161327.jpg

przy dobrych wiatrach jeszcze przed gwiezdnymi wojnami zobaczcie go u scorsese (niestety w mniejszej roli niż garfield czy liam neeson). sam ten fakt pozwala mi spać spokojnie.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

efron bardzo się rozwinął jako aktor, na pewno lepszy niż christensen

Nie wiem, na filmwebie dałam mu 1, bo na to zasługuje. Jak dla mnie gra drętwo w każdym filmie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No czytałem i w sumie nie za bardzo mi pasi taki obrót spraw, jeżeli okazałoby się to prawdą.