Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

20120222214909!Brienne.jpg

prawdopodobnie zagra panią oficer w armii imperialnej mająca za zadanie odszukać postać graną przez bodegę po tym jak ten

dezerteruje z oddziału stormtroopers żeby odnaleźć właściciela zaginionego miecza świetlnego

Opublikowano

te przecieki powodują ze mam lekkie ciarki, podoba mi się zarys fabuły, przewiduje sukces, doczekalismy czasów gdy gry na podstawie komiksów robią już na swietnym poziomie, moze teraz czas na świetne sequele starych serii.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1,2,3,4,6 części Akademii są GOTY a 5 i 7 sporo słabsze. A 4 najlepsza z wszystkich.

Zgadzacie się?

Opublikowano

uwielbiałem go

Opublikowano

Ja się nie zgadzam. Dla mnie komedią dzieciństwa jest Zemsta frajerów.

Opublikowano

uwielbiałem go

O w ch,uj ale mi przypomniałeś. Bezapelacyjnie najlepsza postać.

Opublikowano

Książę w Nowym Jorku = Nieoczekiwana zmiana miejsc

Opublikowano

Dan Aykroyd & Chevy Chase = Szpiedzy tacy ja my. Najlepszy duet komediowy lat 80-tych. Można zamykać dyskusję.

Opublikowano

"Nic nie widziałem, nic nie słyszałem" - Richard Pryor & Gene Wilder.

Szach i mat!

A tak poza tym, to temat o Gwiezdnych Wojnach.

Opublikowano

Dan Aykroyd & John Bellushi, Jack Lemmon & Walter Mathau to były duety. Chciałbym ich zobaczyć w GW :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tylko Louis de Funès i Michel Galabru niewierni!

To był duet, jak bracia :'(

Opublikowano

BvC2pk_CYAAsrHF.jpg

Jak dla mnie nowy szturmowiec jest słaby :(, kolejna zła informacja. Pierwsza to oczywiście przesłuchanie do filmu bibera i Labeouf'a 

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

epvii-stormtrooper-helmet_34ef131e992014

Prawdziwe zdjęcie hełmu. Wydaje się odrobinkę zbyt futurystyczny, ale zły nie jest - przynajmniej nie CGI ;)

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Tego typu informacje mnie bardzo cieszą. Miło, że Abrams idzie w prawdziwe rekwizyty, kostiumy itd. itp. a nie tona CGI

Opublikowano

Jest całkiem fajny, ten drugi wygląda jak u tych zimowych trooperów z piątki.

Opublikowano

Pierwsza to oczywiście przesłuchanie do filmu bibera i Labeouf'a

uprzejmie proszę o nie rozsiewanie takiej dezinformacji.

Opublikowano

Ciekawe jaki jest budżet tego filmu. Przypuszczam, że nawet gdyby kosztował 500 mln, to i tak się zwróci z nawiązką. Miliard w dwa tygodnie?

Póki co podoba mi się wszystko, co wypływa zza kulis. Hełmy bardzo spoko.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdyby zagroził avatarowi.