Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon.

Opublikowano
  W dniu 28.11.2014 o 16:02, Orzeszek napisał(a):

czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon.

Stormtrooperzy to nie tylko klony z nowej trylogii.W ich szeregi wcielano też normalnych ludzi kosmitów z poboru,więc murzyn może być takim poborowym albo pozytywną postacią pod przykrywką.

Opublikowano (edytowane)

Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy? No dajcie pokój - Imperium wprowadziło rasizm ale take prawdziwy, odnoszący się do ras kosmicznych a nie podziału na udawane rasy ludzkie. 

W czasie akcji nowej trylogii, większość klonów (jeżeli nie wszystkie) już nie żyje. 

Edytowane przez Blue
Opublikowano

Szczerze mówiąc te ujęcia mnie rozwaliły, GENIALNE

Sokół Mileniu to sam miód

Mmm_-_Homer_Simpson.gif

W dniu 28.11.2014 o 15:45, DonSterydo napisał(a):

No i miecz wygląda jak poszarpany płomień jakiegoś palnika :P

Jak jakiś Krzyżak z odległej galaktyki

W dniu 28.11.2014 o 16:02, Orzeszek napisał(a):

Wszędzie poprawność polityczna to i ST dali jako czarnych

Opublikowano
  W dniu 28.11.2014 o 16:20, Rayos napisał(a):

DAT SITH! DAT MIECZ! !DAT MOTYW GŁÓWNY

Juz raz to przerabialem, drugi nie dam sie nabrac.

Trailer wyglada jak zrobiony przez fanow i tak zeby kazdego zadowolic, czyli mamy: sitha, miecz swietlny, sokola, xwingi, tatooine i czarnego zeby nie wybuchly zamieszki w stanach. WTF?!

Opublikowano

A co innego mieli pokazać, co Mejm? Moim zdaniem esencją SW jest sokół, miecz świetlny, xwingi i sitchowie. Po za tym, nie dajcie się zwariować z tym czarnym, proszę was. Zarówno w oryginalnej jak i poprzedniej trylogii jednymi z najważniejszych postaci drugoplanowych byli czarni. 

Opublikowano
  W dniu 28.11.2014 o 16:33, Blue napisał(a):

Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy?

zielony chciales napisac
Opublikowano
  W dniu 28.11.2014 o 16:55, Blue napisał(a):

A co innego mieli pokazać, co Mejm? Moim zdaniem esencją SW jest sokół, miecz świetlny, xwingi i sitchowie. Po za tym, nie dajcie się zwariować z tym czarnym, proszę was. Zarówno w oryginalnej jak i poprzedniej trylogii jednymi z najważniejszych postaci drugoplanowych byli czarni. 

No ale ja pisze jak to wygladalo. Pustynia, niski glos cos tam charczy o mocy i nagle ku.rwa wyskakuje czarny w zbroi storm troopera xD Nie wiem, moze u pegi13 wywolaloby to palpitacje serca ale ja po prostu smiechlem. Dalej efekty jak z yt i tylko sokol dawal rade. Serio, nie jestem przekonany, ze ten tr to nie fake.

W dniu 28.11.2014 o 17:01, Guernica napisał(a):

W dniu 28.11.2014 o 16:33, Blue napisał(a):

Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy?

zielony chciales napisac

Dobrze napisal. Windu byl przekozakiem. Ale tego mozna sie dowiedziec jedynie z ksiazek.

Opublikowano
  W dniu 28.11.2014 o 16:55, Blue napisał(a):

jeszcze blastery

Opublikowano

Jest jedna lens flare! JJ nie wyszedł z wprawy ;)

A tak na serio to nie jest źle, fajnie zaostrza apetyt, w końcu to teaser i to rok przed premierą. Ja i tak tylko na tym poprzestane żeby sobie potem zabawy nie psuć.

Motyw czerwonego miecza a'la krzyż ciekawy ale zupełnie nieporeczny, no i jeszcze brakuje katoli żeby zaraz się czepiali że to szatan itp ;)

Opublikowano

Dzisiaj jest jakis zly dzien na forum. Post z nastraszeniem gimnazjalisty sadem zbiera najwiecej plusow w historii i ludzie mdleja, a w tym temacie podjarka murzynem w bialej zbroi. Albo stalem sie zbyt wymagajacy w stosunku do ludzkosci albo forum przejmuje pokolenie warshaw shore.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

dobra, ponoć teaser to fake :D o yebani jak to prawda ale chociaż:

Edytowane przez Orzeszek