McDrive 3 082 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 No i miecz wygląda jak poszarpany płomień jakiegoś palnika I to mi się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Disney zarobi na tej serii miliardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Moze ten czarnuch przebral sie w ubranko stormtrupera, jak kiedys han i luk w czesci trzeciej? albo czwartej, nie pamietam. Przeciez to bedzie E P I C K O Ś Ć Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon. to raczej ktos w misji undercover jak luke na gwiezdzie smierci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Wygląda AWESOME <3 DAT SITH! DAT MIECZ! DAT SOKÓŁ MILENNIUM !DAT MOTYW GŁÓWNY Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon. Stormtrooperzy to nie tylko klony z nowej trylogii.W ich szeregi wcielano też normalnych ludzi kosmitów z poboru,więc murzyn może być takim poborowym albo pozytywną postacią pod przykrywką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy? No dajcie pokój - Imperium wprowadziło rasizm ale take prawdziwy, odnoszący się do ras kosmicznych a nie podziału na udawane rasy ludzkie. W czasie akcji nowej trylogii, większość klonów (jeżeli nie wszystkie) już nie żyje. Edytowane 28 listopada 2014 przez Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Jak dla mnie zwiastun kończy się na 21 sekundzie potem mamy Tragiczną Komedię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Claymore świetlny jest pomysłem... hmmm.... ryzykownym. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Szczerze mówiąc te ujęcia mnie rozwaliły, GENIALNE Sokół Mileniu to sam miód No i miecz wygląda jak poszarpany płomień jakiegoś palnika Jak jakiś Krzyżak z odległej galaktyki czarny storm trooper? nie jestem fanatykiem sw ale ktoś wyjaśni? czy to jakis dowódca nie zwykły klon. Wszędzie poprawność polityczna to i ST dali jako czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 DAT SITH! DAT MIECZ! !DAT MOTYW GŁÓWNY Juz raz to przerabialem, drugi nie dam sie nabrac. Trailer wyglada jak zrobiony przez fanow i tak zeby kazdego zadowolic, czyli mamy: sitha, miecz swietlny, sokola, xwingi, tatooine i czarnego zeby nie wybuchly zamieszki w stanach. WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 A co innego mieli pokazać, co Mejm? Moim zdaniem esencją SW jest sokół, miecz świetlny, xwingi i sitchowie. Po za tym, nie dajcie się zwariować z tym czarnym, proszę was. Zarówno w oryginalnej jak i poprzedniej trylogii jednymi z najważniejszych postaci drugoplanowych byli czarni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy? zielony chciales napisac Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 A co innego mieli pokazać, co Mejm? Moim zdaniem esencją SW jest sokół, miecz świetlny, xwingi i sitchowie. Po za tym, nie dajcie się zwariować z tym czarnym, proszę was. Zarówno w oryginalnej jak i poprzedniej trylogii jednymi z najważniejszych postaci drugoplanowych byli czarni. No ale ja pisze jak to wygladalo. Pustynia, niski glos cos tam charczy o mocy i nagle ku.rwa wyskakuje czarny w zbroi storm troopera xD Nie wiem, moze u pegi13 wywolaloby to palpitacje serca ale ja po prostu smiechlem. Dalej efekty jak z yt i tylko sokol dawal rade. Serio, nie jestem przekonany, ze ten tr to nie fake. Skoro najpotężniejszy najgroźniejszy JEDI był czarnoskóry, to ST nie może mieć takiej cechy?zielony chciales napisac Dobrze napisal. Windu byl przekozakiem. Ale tego mozna sie dowiedziec jedynie z ksiazek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 106 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 A co innego mieli pokazać, co Mejm? Moim zdaniem esencją SW jest sokół, miecz świetlny, xwingi i sitchowie. Po za tym, nie dajcie się zwariować z tym czarnym, proszę was. Zarówno w oryginalnej jak i poprzedniej trylogii jednymi z najważniejszych postaci drugoplanowych byli czarni. jeszcze blastery Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) JJ KRÓL http://youtu.be/Sqz5dbs5zmo?t=1m27s Edytowane 28 listopada 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Mi zabrakło lens flare Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Eeeej to na prawdę dobrze wygląda ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Moja reakcja: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Jest jedna lens flare! JJ nie wyszedł z wprawy A tak na serio to nie jest źle, fajnie zaostrza apetyt, w końcu to teaser i to rok przed premierą. Ja i tak tylko na tym poprzestane żeby sobie potem zabawy nie psuć. Motyw czerwonego miecza a'la krzyż ciekawy ale zupełnie nieporeczny, no i jeszcze brakuje katoli żeby zaraz się czepiali że to szatan itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Sim 30 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) wchodzi muza i stawia włosy na klacie Edytowane 28 listopada 2014 przez Sim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Ja tam mam lekki hype. Epicką walkę w lesie wyczuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Dzisiaj jest jakis zly dzien na forum. Post z nastraszeniem gimnazjalisty sadem zbiera najwiecej plusow w historii i ludzie mdleja, a w tym temacie podjarka murzynem w bialej zbroi. Albo stalem sie zbyt wymagajacy w stosunku do ludzkosci albo forum przejmuje pokolenie warshaw shore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) dobra, ponoć teaser to fake o yebani jak to prawda ale chociaż: Edytowane 28 listopada 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi