Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy tylko mi przeszkadza znowu w tym zwiastunie pewien bohater, no kurcze powaznie nie jestem rasista ale ten koles z ta szczeka i durnym wyrazem twarzy znowu psuje wg mnie sceny kiedy sie pojawia :( 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Tak się zastanawiałem czemu Chewie nie jest siwym dziadkiem i sprawdziłem na wookieepedii, że te Wielkie Stopy żyją po 400 lat.

Podoba mnie się to co do tej pory widziałem. Normalny trailer pewnie dopiero za pół roku.

Opublikowano

MEGA! obejrzałem na szybkiego na komórce na przystanku, ciary na plecach (chociaż to może od wiatru). Genialnie to wygląda, jaram się jak trup w krematorium i jeszcze Han Solo na końcu <3 Jak to dobrze, że kupiłem dziś od Dżango milion książek w tym 6 star warsa i w tym 3 o Hanie Solo <3 

Opublikowano

czy tylko mi przeszkadza znowu w tym zwiastunie pewien bohater, no kurcze powaznie nie jestem rasista ale ten koles z ta szczeka i durnym wyrazem twarzy znowu psuje wg mnie sceny kiedy sie pojawia :(

No mam identyczne zdanie, kompletnie mi on nie pasuje.
Opublikowano

jak pisze Metoda - boje sie, ze to bedzie wlasnie taki "haha smieszny koles" cos w stylu jar jar binksa, tylko blagam niech nikt sie nie dopie.rdala ze pisze tak tylko dlatego, ze koles jest afroamerykaninem - jego wyglad, szczeka, zachowanie - no nie umiem go zniesc na chwile obecna, a znowu jest go sporo w zwiastunie wiec raczej jakies npc na minutowa scene to nie bedzie

Opublikowano

Jesteś rasistą Ficek.

Masorz, to jak to w końcu jest z tymi wszystkimi książkami, grami, itd. itp.? Wchodzą do kanonu czy nie, bo już różne wersje słyszałem

Opublikowano

od przejęcia marki przez Disney nie wchhodzą,, wcześniej były częścią tzw. "expanded universe". te kommiksy które zaczął kilka miesięcy temu wydawać marvel są kanoniczne.

• Plusik 1
Opublikowano

Oczywiście, że nie. Od dawna mówili, że chcieli zrobić jak najwięcej praktycznych efektów, a nie tylko samo CGI. Jak na razie wszystko wygląda genialnie. 

Opublikowano

Z tego wszystkiego, co przed chwilą sobie przejrzałem czuję, że to nie może się nie udać. Do tego obejrzenie nowej części SW z dziećmi (gdzie stare oglądałem będąc praktycznie w ich wieku) - to będzie niezapomniane przeżycie.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie po części jak seagway, żyroskop w środku - ruch + utrzymanie piony, głowa na magnesach, swoja drogą, dość lekka musi być. W sumie nawet ta głowa nie lewituje, prawdopodobnie na kulkach siedzi. Pomysł świetny

Edytowane przez Andreal