Opublikowano 18 kwietnia 20159 l Mejm- mnie ten typek też rozbawił i nie wiem po co mi opisujesz kim byli czarni aktorzy w poprzednich trylogiach w kontekście ziomka o którym nie wiadomo nic oprócz tego, że śmiesznie wypadł w trailerze.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Disney robi jak na razie tak bardzo dobrą robotę z Gwiezdnymi Wojnami.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Moze zaczna doić marke ile wlezie, bo 6 filmów od 77 roku biorąc pod uwage popularnosc serii to troche mało.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Mejm- mnie ten typek też rozbawił i nie wiem po co mi opisujesz kim byli czarni aktorzy w poprzednich trylogiach w kontekście ziomka o którym nie wiadomo nic oprócz tego, że śmiesznie wypadł w trailerze. Tamci w trailerach smiesznie nie wypadli.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról W jakim sensie burzy ? Bo jest stormtrooperem ? Prawilnie przypominam, że stormtrooperzy to nie tylko klony(te były już staruszkami w czasach imperium), a w większości zwykli poborowi z całej galaktyki.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Jeżeli dobrze pamiętam, to dopiero od ostatniej trylogii zrobili, że Troopki to klony, nie? Poprawcie jeśli się mylę.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról W jakim sensie burzy ? Bo jest stormtrooperem ? Prawilnie przypominam, że stormtrooperzy to nie tylko klony(te były już staruszkami w czasach imperium), a w większości zwykli poborowi z całej galaktyki. Okej Tylko ze on ponoc jest rycerzem jedi i jest to jedna z głównych ról
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l W pierwszych latach imperium to rzeczywiście troopki to były klony,ale potem poszedł normalny pobór jak klony się zestarzały(nowy trailer sezonu 2 rebels pokazuje klony z clone wars jako dziadków). Czarny jedi spoko, choć pewnie dużo dramy będzie w jego wątku.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Jak kazdy prawilny murzyn zginie pierwszy w 1/3 filmu. Ja wlasnie obawialem sie, ze ta rola to bedzie cos na zasadzie bedacego pod eskorta dziedzica tronu albo mocy.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Jakby to był horror to też bym obstawiał, że czarny zginie Nowa seria będzie potrzebowała jakiegoś głównego młodego jedi i jeśli to on nim będzie to szanse na śmierć są nikłe. Ewentualnie z tego trailera #2 można wywnioskować, że dziecko Luke'a będzie Jedi. Edytowane 19 kwietnia 20159 l przez Soban
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Może zginie na końcu 7mki xd murzyni zawsze pierwsi giną raczej widziałem to jako laska-> początkujący jedi, murzyn->awanturnik, ex storm trooper, biega z blasterkami i sie poci, bb8-> robot maskotka, "rolling joke maker"
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Ten Murzyn to wnuk Windu. Potwierdzone info? Jaja sobie robie Masorz.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Ten Murzyn to wnuk Windu. Potwierdzone info? Tak, wywróżone prosto z dupy guantanamo Ci ortodoksyjni Jedi na szczycie rady to raczej nie ruchali, dlatego romans Anakina to było takie wielkie halo.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l murzyn to kompletny random który znalazł miecz i rękę skywalkera wycieków nie czytacie?
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Ja nie czytam,bo chcę być mile lub niemile zaskoczony oglądając film, a w dobie wycieków i trailerów pokazujących większość najważniejszych scen jest to prawie, że niemożliwe.
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l Jakiś wyciek teasera Rogue One https://www.facebook.com/starwarsincharacter/videos/970448536307022/?fref=nf
Opublikowano 19 kwietnia 20159 l i potwierdzono, że film będzie opowiadać o specjalnym oddziale mającym za zadanie wykraść plany gwiazdy śmierci.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l co roku coś będzie. raz nowa trylogia, raz film z pod szyldu "anthology".