Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mejm- mnie ten typek też rozbawił i nie wiem po co mi opisujesz kim byli czarni aktorzy w poprzednich trylogiach w kontekście ziomka o którym nie wiadomo nic oprócz tego, że śmiesznie wypadł w trailerze.

Opublikowano

Mejm- mnie ten typek też rozbawił i nie wiem po co mi opisujesz kim byli czarni aktorzy w poprzednich trylogiach w kontekście ziomka o którym nie wiadomo nic oprócz tego, że śmiesznie wypadł w trailerze.

Tamci w trailerach smiesznie nie wypadli.

Opublikowano

Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról :/

W jakim sensie burzy ? Bo jest stormtrooperem ? 

Prawilnie przypominam, że stormtrooperzy to nie tylko klony(te były już staruszkami w czasach imperium), a w większości zwykli poborowi z całej galaktyki.

Opublikowano

Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról :/

W jakim sensie burzy ? Bo jest stormtrooperem ?

Prawilnie przypominam, że stormtrooperzy to nie tylko klony(te były już staruszkami w czasach imperium), a w większości zwykli poborowi z całej galaktyki.

Okej

Tylko ze on

ponoc jest rycerzem jedi i jest to jedna z głównych ról

Opublikowano

W pierwszych latach imperium to rzeczywiście troopki to były klony,ale potem poszedł normalny pobór jak klony się zestarzały(nowy trailer sezonu 2 rebels pokazuje klony z clone wars jako dziadków).

Czarny jedi spoko, choć pewnie dużo dramy będzie w jego wątku.

Opublikowano

Jak kazdy prawilny murzyn zginie pierwszy w 1/3 filmu.

Ja wlasnie obawialem sie, ze ta rola to bedzie cos na zasadzie

bedacego pod eskorta dziedzica tronu albo mocy.

Opublikowano (edytowane)

Jakby to był horror to też bym obstawiał, że czarny zginie :)

Nowa seria będzie potrzebowała jakiegoś głównego młodego jedi i jeśli to on nim będzie to szanse na śmierć są nikłe. 

Ewentualnie z tego trailera #2 można wywnioskować, że dziecko Luke'a będzie Jedi.

Edytowane przez Soban
Gość Orzeszek
Opublikowano

Może zginie na końcu 7mki :cool::lapka:

xd murzyni zawsze pierwsi giną

raczej widziałem to jako laska-> początkujący jedi, murzyn->awanturnik, ex storm trooper, biega z blasterkami i sie poci, bb8-> robot maskotka, "rolling joke maker"