Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Jeszcze jakby odswiezyli X-Wing i TIE-Fighter (nawet robiac arcadeowy pod konsolorzy) to by bylo .
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Toć coś w tym stylu zrobili, właśnie jako automat arcade. Linka nie podam, bo nie mam aktualnie pod ręką.
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Jeszcze jakby odswiezyli X-Wing i TIE-Fighter (nawet robiac arcadeowy pod konsolorzy) to by bylo . będzie battlefront z darmowym dlc z tą bitwą której pozostałości widzimy w nowym trailerze .
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l i potwierdzono, że film będzie opowiadać o specjalnym oddziale mającym za zadanie wykraść plany gwiazdy śmierci. Znowu ktoś będzie budował Gwiazdę Śmierci?
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l i potwierdzono, że film będzie opowiadać o specjalnym oddziale mającym za zadanie wykraść plany gwiazdy śmierci. Znowu ktoś będzie budował Gwiazdę Śmierci? Akcja filmu ma miejsce pomiędzy Revenge of The Sith i A New Hope.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Tekson mówił o pierwszym spinoffie - Rogue One. Edytowane 21 kwietnia 20159 l przez Timmy
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Nawet nie wiedziałem, że tych filmów ma być więcej (poza nową trylogią)
Opublikowano 3 maja 20159 l rian Johnson potwierdził, że za zdjęcia w epizodzie ósmym odpowiadał będzie gość z którym współpracował we wszystkich swoich dotychczasowych filmach, od "brick" po "loopera" (polecam się zapoznać z filmografią kto nie miał okazji). Josh trank z kolei odpada ze stołka reżyserskiego drugiego filmu z pod szyldu "anthology".
Opublikowano 4 maja 20159 l Oscar Isaac to jeden z tych aktorów, którzy mogliby zagrać każdego. Pasowałby nawet na Wałęsę.
Opublikowano 5 maja 20159 l a w środku kilka większych rewelacji takich jak: -chromowany stormtrooper to znana z gry o tron gwendoline Christie (brianne of tarth) -lupita nyongo gra całkowicie wygenerowaną komputerowo kosmiczną piratkę. -Abrams rozważał umieszczenie w jednym z kadrów szkieletu jar jar binksa .
Opublikowano 5 maja 20159 l To, że "chrometrooper" to Gwendoline Christie to zauważyłem przy pierwszym odtworzeniu trailera. Sylwetka, sposób chodzenia, byłem zdziwiony, że tak niewiele osób to wyłapało.
Opublikowano 29 maja 20159 l Zdjęcie z planu oraz imię postaci granej przez Andy'ego Serkis'a Przedstawiam: Supreme Leader Snoke
Opublikowano 29 maja 20159 l po avengers podjarany byłem na serkisa we własnej osobie, ale tak też spoko. THERE HAVVE BEEN AN AWAKENING HAVE U FELT IT? THE DARK SIDE AND THE LIGHT :OBAMA: im bliżej premiery tym bardziej odczuwam podjarę porównywalną do tego gdy wciskałem ulotki autom za wycieraczki by zarobić na premierowy pokaz zemsty sithów podczas którego inscenizowana była walka obi-wam vs maul vs liam neason i można było sobie pogadać z dżordżem lucasem .
Opublikowano 29 maja 20159 l siedział taki typ w przebraniu i udawał dżordża Lucasa, pełna imersja xd.