Opublikowano 19 października 20159 l epizod siódmy: przebudzenie biletów Nigdy już nie pójdę do kina na premierę filmu na jakim mi zależy. Rynsztoku jaki się tam stawia chuy wie po co, bo na pewno nie żeby oglądać to zabijałbym jak ten typ na premierze Batmana.
Opublikowano 19 października 20159 l W pełni zgadzam się (no oprócz zabijania, wybatożenie wystarczy :v ), nawet prapremiery na festiwalach filmowych to zbyt często jarmarczne zachowanie gawędzi i niesmak po seansie. Lepiej chociaż chwilkę poczekać. Ilość niekontrolowanych wrzasków na projekcji powinna spaść do akceptowalnego poziomu.Ciekawe ile rekordów pobije premiera SW VII, bo na pewno jakieś pobije.
Opublikowano 19 października 20159 l byłem kiedyś na polskiej premierze (i jedynym pokazie ). Scott pilgrim vs the World. ludzie wielokrotnie klaskali, wrzeszczeli i śmiali się w niebogłosy. było to najlepsze kinowe doświadczenie w moim życiu. jedyny pokaz premierowy podczas którego odczuwałem dyskomfort to powrót króla no, ale siedziałem w trzecim rzędzie po prawej. wydaje mi się że lukę będzie na jakimś dobrowolnym wygnaniu czy coś w ten deseń. może nawet i na tej planecie na której narodził się vader. pasowałoby to w sumie do concept artów które wyciekały i potem pokrywały się ze zdjęciami brodatego hammilla z planu.
Opublikowano 19 października 20159 l Ja byłem na premierze Mrocznego Widma w kinie Warszawa we Wrocławiu. Jeszcze multiplexow nie bylo gowniaki. Nawet w kolejce po bilety stałem 2h Potem załowałem, bo film o(pipi)wały
Opublikowano 19 października 20159 l Nie obejrzę w imaxie w 2d? Poje,bało kogoś?Imax poznan z michem? Nie obejrzę w imaxie w 2d? Poje,bało kogoś?Imax poznan z michem? Daleko trochę. Myślałem o Wawie albo Łodzi. W łodzi byłem że starym na EP1 :cool.
Opublikowano 19 października 20159 l kickass już rozpoczeło sprzedaż rezerwacji, pierwsze wolne miejsca już są po 3h od wylądowania kokoszki.
Opublikowano 19 października 20159 l Daleko trochę. Myślałem o Wawie albo Łodzi. W łodzi byłem że starym na EP1 :cool. A to one bliżej ? Dobra, michu juz mowil o co chodzi na prawdę B)
Opublikowano 19 października 20159 l Kurde, jakby nie to, że jutro do roboty na 6.00, nie zasypiał na stojąco i 12h w robocie to może bym i czekał.
Opublikowano 20 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. :starwars: MURZYN MURZYN MURZYN!!!
Opublikowano 20 października 20159 l Troche słabo wypadł ten trailer Edytowane 20 października 20159 l przez kubson
Opublikowano 20 października 20159 l mi sie zwiastun podoba - zaciekawia i nie ma sie wrazenia ze zdradza caly film co wiele zwiastunow ma w zwyczaju, podoba mi tez sie dotychczasowy powazny wydzwiek materialow z tej czesci, powtorki z festyniarskiego poczucia humoru i jar jar bingsa raczej nie bedzie
Opublikowano 20 października 20159 l Dygnął mi miliard razy. Coś czuję, że luke po ciemnej stronie mocy. Z jednej strony fajny i ch.ujowy motyw.
Opublikowano 20 października 20159 l Może być, ale murzyn nadal wygląda jak statysta zagubiony na planie.
Opublikowano 20 października 20159 l Murzyn nadal jest czarny. Trailer niszczy, wszystko zapowiada się doskonale.
Opublikowano 20 października 20159 l Jest dobrze, wbijam na seans z synem, najwyżej nakłamię, że ma 12 lat .
Opublikowano 20 października 20159 l Dygnął. Ludzie zwracają się do siebie w tym filmie jak... ludzie. W nowej trylogii tego nie było. Dziękuję Panie Abrams.