Opublikowano 20 października 20159 l Jest dobrze, nawet murzyn mi nie przeszkadza, chyba się do niego przyzwyczaiłem... Jeśli Luke faktycznie przejdzie na ciemną stronę to zapowiada się niezła historia jak dla mnie .
Opublikowano 20 października 20159 l czy nowa trylogia za pare lat bedzie środkową trylogią? Czy wtedy dopiero nazewnictwo się nie popier,doli?
Opublikowano 20 października 20159 l Czyli mamy nawróconego murzyna, która dezerteruje z armii imperium by zostać rebeliantem. Któż by się spodziewał
Opublikowano 20 października 20159 l Jako, że Abrams celowo nie zdradza nazwiska Finna, to ciekawe jak bardzo prawdopodobne jest skoligacenie tej postaci z Windu, bądź Carlissianem :v
Opublikowano 20 października 20159 l trailer spoko, ale bez szału. do kina na premierę nie idę, bo to dla mnie niedorzeczne rezerwować bilety na 2 miesiące przed premiera, no bicz plis tradycyjnie kupię bilety minimum tydzień przed i jak będą jeszcze miejsca na premierę to pójdę, jeśli nie to pójdę choćby i po świętach
Opublikowano 20 października 20159 l Nie no, fajna reklama tych nowych zabawek. To mówicie że kiedy nowe Gwiezdne Wojny wychodzą ?
Opublikowano 20 października 20159 l premiera jest w weekend przed wigilią w tak zwany Holiday clusterfuck. współczuję pracownikom w centrach handlowych. pójscie na premierę do takiej arkadii czy złotych szałasach graniczy z masochizmem
Opublikowano 20 października 20159 l Gwiezdne Wojny... Oryginalna trylogia jeszcze ujdzie ale cała reszta to brazylijska telenowela. Jak będzie leciało w tv to może zerknę okiem, może.
Opublikowano 20 października 20159 l czy nowa trylogia za pare lat bedzie środkową trylogią? Czy wtedy dopiero nazewnictwo się nie popier,doli?Prequel Trilogy (Jar Jar) Original Trilogy (Vader) Sequel Trilogy (Mudżin) A trailer spoko, wrak niszczyciela świetnie wygląda, dog-fighty prezentują się dynamicznie, ale głos Serkisa może się przejeść bardzo szybko. Jako, że Abrams celowo nie zdradza nazwiska Finna, to ciekawe jak bardzo prawdopodobne jest skoligacenie tej postaci z Windu, bądź Carlissianem :vNo tak, bo wszyscy murzyni w galaktyce się znają lub są spokrewnieni. Zupełnie jak w prawdziwym życiu. Edytowane 20 października 20159 l przez Shankor
Opublikowano 20 października 20159 l Na samuel l jacksona nikt nie narzekał bo się go ludzie boją Tak czy siak mi murzyn nie przeszkadza. Czekam jak na nic w tym roku
Opublikowano 20 października 20159 l Podjarałem się, mimo że ze Star Warsów widziałem tylko pierwszą część starej trylogii.
Opublikowano 20 października 20159 l czepianie sie murzyna jest śmieszne, bo murzyni juz byli w starej trylogii także nie wiem o co tutaj chodzi. Podobnie jak gadanie ludzi narzekających na nową trylogię, że jest słabsza od starej
Opublikowano 20 października 20159 l Fajny trailer. Murzynek też fajny. Chyba czas się wziąć za te Star Warsy i je w końcu obejrzeć. Jak to było - Najpierw 3, 5, 6, a potem 1, 2, 3? Trza zdążyć do grudnia obejrzeć. Edytowane 20 października 20159 l przez Figaro
Opublikowano 20 października 20159 l polecam oglądać chronologicznie według wydarzeń sagi a nie kręcenia filmów ludzie opanujcie sie Edytowane 20 października 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 20 października 20159 l czepianie sie murzyna jest śmieszne, bo murzyni juz byli w starej trylogii także nie wiem o co tutaj chodzi. Podobnie jak gadanie ludzi narzekających na nową trylogię, że jest słabsza od starej polecam oglądać chronologicznie według wydarzeń sagi a nie kręcenia filmów ludzie opanujcie sie
Opublikowano 20 października 20159 l Ogólnie to po trailerze mam tak -> A Bambus jak był spocony i zdyszany, tak dalej jest. Szejdi ty nie możesz na poważnie z tą nową trylogią będącą tak samo zajebistą jak stara
Opublikowano 20 października 20159 l Specjalnie dla Milana bo chyba wtedy nie byl jeszcze ponownie zalogowany na forum, jak i dla tych co nie rozumiejo o co chodzi z murzynem: Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars <drapie się po głowie ze zdziwioną miną> To ja postaram sie troche rozjasnic sytuacje, bo tak jak kilku e-kolegow wyzej, rowniez mam co do roli murzyna kilka hmm... uprzedzen, za ktore to, przewrotnie, odpowiadaja rezyserzy i scenarzysci poprzednich trylogii. Uwaga, pokazuje i objasniam. Stara trylogia: Murzyn jest stereotypowym pimpem lat 70. Ma swoj harem (cale latajace ku.rwa miasto, cale), ktorym zarzadza w taki sposob, ze nawet imperium nie jest mu w stanie podskoczyc. Umie pilotowac statek kosmiczny i strzelac z blastera. Do tego nie jest postacia jednowymiarowa bo, mimo ze lasy na kase, to pokazuje co jest dla niego naprawe wazne. Startuje nawet do ksiezniczki. Nowa trylogia: Murzyn jest najpotezniejszym jedi we wszechswiecie. Tak, nawet od Yody, ktorego jest prawa reka ale powinno byc na odwrot. Jako jedyny pokonal imperatora ale zostal zdradzony i dlatego przegral. Ma najlepsza moc jedi. Pewny siebie, zimny maderfakier. Najnowsza trylogia: Murzyn podobno gra role pierwszoplanowa. Tymczasem jedyne i wszystkie "role" w jakich go widzimy to role spoconego, przestraszonego i przed czyms uciekajacego czlowieka. Gdybysmy nie wiedzieli, ze to film o kosmosie, mozna by smialo powiedziec, ze typ uciekl z plantacji bawelny i chowa sie przed poscigiem w obawie o tega chloste. No chyba, ze w epizodzie 7 beda kosmiczne plantacje bawelny. Takze jesli ktos tu jest rasista to chyba jedynie Abrams. Pewnie pochodzi z teksasu. A skoro Masorz mowi, ze nic sie w tej kwestii nie zmienilo to ja nawet nie chce ogladac tego trailera.
Opublikowano 20 października 20159 l uważam, że pod kilkoma względami nowa trylogia jest nawet lepsza od starej, np. obsada. Bardziej naturalne zachowanie aktorów, w starej trylogii interakcje między bohaterami są tak sztuczne, że nie da się tego oglądać, a patrzenie na marka hamilla wywołuje u mnie odruchy wymiotne. Za to cały design starej trylogii, x-wingi, tie, dog fighty, gwiazda śmierci, oficerowie imperium, palpatine, ta cała otoczka mityczna jest niepowtarzalna. Mnie nie pasuje nowa trylogia ale zupełnie z innych powodów niż większości userów tutaj. czepianie sie murzyna jest śmieszne, bo murzyni juz byli w starej trylogii także nie wiem o co tutaj chodzi. Podobnie jak gadanie ludzi narzekających na nową trylogię, że jest słabsza od starej polecam oglądać chronologicznie według wydarzeń sagi a nie kręcenia filmów ludzie opanujcie sie nie rozumiem czego nie rozumiesz
Opublikowano 20 października 20159 l MNIEJ SZTUCZNE ZACHOWANIE BOAHTEROW W NOWEJ TRYLOGII COOOOOOOOOOOOOOOOO? Padme, Anakin, mlonowaty Mace Windu (no żeby nie wykorzystać Jacksona to trzeba mieć talent), mały Anakin... Relacje pomiędzy Anakinem a Obi Wanem, Boże czy ja serio mam wymieniać dalej?