Opublikowano 20 października 20159 l W dniu 20.10.2015 o 10:22, Szejdj napisał(a): uważam, że pod kilkoma względami nowa trylogia jest nawet lepsza od starej, np. obsada. Bardziej naturalne zachowanie aktorów, w starej trylogii interakcje między bohaterami są tak sztuczne, że nie da się tego oglądać :pawel: Czekamy na następne bomby prawdy!
Opublikowano 20 października 20159 l @up Ocenilem po tym co widzialem do tej pory. Murzyni z tamtych trylogii >>>>>> spocony, zagubiony murzyn z trailera. Co nie znaczy, ze po filmie nie zmienie zdania. Ale poki co to tak to widze. W dniu 20.10.2015 o 10:36, Masorz napisał(a): W dniu 20.10.2015 o 10:22, Szejdj napisał(a): uważam, że pod kilkoma względami nowa trylogia jest nawet lepsza od starej, np. obsada. Bardziej naturalne zachowanie aktorów, w starej trylogii interakcje między bohaterami są tak sztuczne, że nie da się tego oglądać :pawel: Czekamy na następne bomby prawdy! Chyba mamy shagohoga tematu o Star Wars.
Opublikowano 20 października 20159 l Że też się komuś chce szukać plusów tego góvna zwanego Nowa Trylogia to doprawdy godne podziwu XD Mam nadzieję,że po premierze tych nowych filmów już całkowicie ludzie zapomną o tych majakach Lucasa. Pamiętam jak byłem na Ep1 w kinie, matko jakie to było nijakie, najgorzej wydana kasa na bilet do kina. No ale dzieciakom co miały pierwszy raz styczność z SW mogło się podobać. Bo kolorowo, Dżar Dżar i w ogóle skaczą i wyma(pipi)ą kolorowymi mieczami jak w cyrku. Edytowane 20 października 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 20 października 20159 l Ja się zatrzymam tylko na pierwszym trailerze, jak dla mnie starczy, wolę być zaskakiwany w kinie. A do niggerów raczej nic nie mam, ale ten tu wyjątkowo słabo się prezentuje, ciagle wygląda jakby uciekał z plantacji bawełny po jakimś ostrym batożeniu. Co do braku Luke'a to wątpliwe żeby go dali na ciemną stronę, bardziej chyba chodzi o efekt zaskoczenia jak go zobaczymy po raz pierwszy po tylu latach.
Opublikowano 20 października 20159 l nie no, źle mnie zrozumieliście starą trylogię mogę oglądać nonstop, w kółko i mi się nie męczy z nową trylogią już tak nie mam, historia jest dużo słabsza, baśniowa itd. ale nie demonizuję jej. i tak MROCZNE WIDMO > FURY ROAD Edytowane 20 października 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 20 października 20159 l jedyne co w nowej trylogii wyszlo to gierka na jej licencji - star wars racer, udana podrobka wipeouta no i utworek przy darth maul
Opublikowano 20 października 20159 l Walka i ostatni dialog anakina z obi to jedne z najlpeszych momentów całej sagi. Rzeź ludzików z Tatooine równiez świetnie pokazana, ogólnie od momentu staczania się Anakina było bardzo dobrze. No i cąły wątek odkąd imperator stracił na urodzie również. Strasznie nienawidziłem nowej trylogii dopóki na spokojnie w odp. jakości i chronologicznie nie obejrzałem wszystkich częsci. Zyskują.
Opublikowano 20 października 20159 l Autor W dniu 20.10.2015 o 11:01, Szejdj napisał(a): nie no, źle mnie zrozumieliście starą trylogię mogę oglądać nonstop, w kółko i mi się nie męczy z nową trylogią już tak nie mam, historia jest dużo słabsza, baśniowa itd. ale nie demonizuję jej. i tak MROCZNE WIDMO > FURY ROAD dobra, weź już się na siłe nie ośmieszaj a inną drogą, bilet już zamówiony na 18 grudnia
Opublikowano 20 października 20159 l A propos Luke'a. W niewykorzystanym zakończeniu Powrotu Jedi, Pokaż ukrytą zawartość Luke miał założyć maskę Vadera i przejść na ciemną stronę mocy. Może podchwycą ten motyw.
Opublikowano 20 października 20159 l W dniu 20.10.2015 o 11:20, Toudi_89 napisał(a): Walka i ostatni dialog anakina z obi to jedne z najlpeszych momentów całej sagi. Rzeź ludzików z Tatooine równiez świetnie pokazana, ogólnie od momentu staczania się Anakina było bardzo dobrze. No i cąły wątek odkąd imperator stracił na urodzie również. Strasznie nienawidziłem nowej trylogii dopóki na spokojnie w odp. jakości i chronologicznie nie obejrzałem wszystkich częsci. Zyskują. Milan jak trolluje żeby odwrócić uwagę od faktu, że to on.
Opublikowano 20 października 20159 l W dniu 20.10.2015 o 10:59, Paliodor napisał(a): Że też się komuś chce szukać plusów tego góvna zwanego Nowa Trylogia to doprawdy godne podziwu XD Mam nadzieję,że po premierze tych nowych filmów już całkowicie ludzie zapomną o tych majakach Lucasa. Pamiętam jak byłem na Ep1 w kinie, matko jakie to było nijakie, najgorzej wydana kasa na bilet do kina. No ale dzieciakom co miały pierwszy raz styczność z SW mogło się podobać. Bo kolorowo, Dżar Dżar i w ogóle skaczą i wyma(pipi)ą kolorowymi mieczami jak w cyrku. Ja na przykład pierwszą styczność ze SW miałem od pierwszej części. Jako 8-latek poszedłem do kina z braćmi na Mroczne widmo i odbiło mi na punkcie SW. Potem Atak klonów, który mniej, ale też mi się podobał. Dopiero po tych 2-óch filmach zobaczyłem starą trylogię i dopiero o co to znaczy Star Wars. Zemsta Sithów już była dużo bardziej bolesnym seansem, ale nie mieszam z gównem bo też mi się sporo tam podobało. Fakt Stara trylogia > Nowa trylogia ale te skrajne podejście też jest po(pipi)ane. Albo coś jest genialne albo totalnie gówniane. Edytowane 20 października 20159 l przez Voytec
Opublikowano 20 października 20159 l na tym forum ludzie spuszczają się nad mad maxem a narzekają na star warsy XDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 20 października 20159 l Najsmieszniejsze że o mad maxie już nikt nie pamięta, piękna wydmuszka przeminęła jak fascynacja 300-toma, nawet tu i tu był fajniusi motyw muzyczny wpleciony w fabułę, i tak jak teraz wszyscy sa fanami junkie XL, tak wtedy nagle wszyscy przebijali się ile płyt NIN mają na dysku ;D gwiezdne wojny zjedzą i wyplują mad maxa, nikt nie będzie pamiętał co było w tym roku wczesniej, pingwiny, conjuring 5, insideous 6, a , i mad max funny road xDDD Edytowane 20 października 20159 l przez Toudi_89
Opublikowano 20 października 20159 l Mad max to takie 5/10, więc nie trudno przebić. Tylko na tym forum ludzie się tak tym jarają.
Opublikowano 20 października 20159 l Będzie takie straight out of Compton tylko z blasterami i Hanem Solo w postaci starego recydywisty.
Opublikowano 20 października 20159 l Murzyn jest takim ćwokiem wciśniętym na siłę, wygląda na to że on sam nie wie po co tam jest xD
Opublikowano 20 października 20159 l W dniu 20.10.2015 o 12:16, Szejdj napisał(a): HEHE WIDZE ZE JUZ OGLADALES FILM, OPOWIEDZ NAM O TYM HEHE NO PEWNIE, 2 MIN TRAILERKA I WIEM O NIM WSZYSTKO. ZADAWAJ PYTANIA, ODPOWIEM!
Opublikowano 20 października 20159 l ja też czekam na jakiś post o epickości mad maxa ale kazub to juz chyba ostatni samarytanin broniący Edytowane 20 października 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 20 października 20159 l W dniu 20.10.2015 o 11:58, 44bronx napisał(a): Mad max to takie 5/10, więc nie trudno przebić. Tylko na tym forum ludzie się tak tym jarają. To, że szejdi to błazen, który nie zbyt zna się na filmach i jeszcze mówi, że nowa trylogia to fajne filmy to wiem, ale że ty pleciesz głupoty to się nie spodziewałem. Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie i dlatego pokaże ci jak się mylisz Primo metacritic 2600 je.banych opinii i średnia 8.7 CZAISZ CZY PIESCIAMI MAM WYTŁUMACZYĆ? trochę bardziej sophisticated imdb 8.2 od 350 tys userów CZAISZ TYPIE WIECEJ NIŻ MIESZKA W TWOIM MIESCIE 12 miejsce z wszystkich filmów 2015 no akurat to nie jest piorunujące, ale most discussed movie of 2015 już trochę robi zwłaszcza biorą uwagę, że premiera była w maju a tutaj jeszcze nie którzy mają bóldupy, że był to film na 10/10 no i od razu podważa teorie toudiego o tym, że nikt juz nie pamięta tego film (lol) NO I NAJWAZNIEJSZA OPINIA NAJWAZNIEJSZEGO KRYTYKA W INTERNECIE I CO KU.RWA ZATKAŁO KAKAŁO? A TERAZ WRÓĆ I PRZEPROŚ
Opublikowano 20 października 20159 l nagroda MOST DISCUSSED MOVIE HAHAHA a druga obok "TEEN CHOICE" avatar ma 83 ma metacritic i 7.9 na imdb także według blubera avatar jest tak samo dobry jak madmax i w ogole niezbyt pisze sie razem :czesc: mad max jest dla dzieci, dorosły człowiek się na tym filmie zanudzi Edytowane 20 października 20159 l przez Szejdj