Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

Tak. Wiec w tej trylogii (to w ogole ma byc trylogia?) moga sobie wymyslic co tylko chca. Z tym, ze juz tak duzo powymyslano w prozie, ze albo filmowcy powtorza niektore motywy albo zrobia cos totalnie odmiennego i niekoniecznie ciekawego fabularnie.

Opublikowano

Tak, trylogia + spin-offy z postaciami ważnymi dla uniwersum. 

Opublikowano
  W dniu 11.11.2015 o 22:00, suteq napisał(a):

Tak, trylogia + spin-offy z postaciami ważnymi dla uniwersum.

Clone Wars też chyba liczy, prawda?
Opublikowano

Tak, Clone Wars się o dziwo liczy do kanonu, tak samo jak ta nowa animacja SW: Rebels i nowy komiks zatytułowany po prostu Star Wars. 

Opublikowano

Tak w sumie... co myślicie o tych kreskówkach? Zwłaszcza o Rebels, bo nie widziałem ani jednej opinii o nim. :/

Opublikowano

Jak Clone Wars jakoś mi się podobało, tak Rebels obejrzałem dwa odcinki i jakoś tak mnie nie poderwało, ale mam zamiar dać szansę jeszcze raz. 

Opublikowano
  W dniu 11.11.2015 o 22:25, tomzacz napisał(a):

Tak w sumie... co myślicie o tych kreskówkach? Zwłaszcza o Rebels, bo nie widziałem ani jednej opinii o nim. :/

Hm Clone warsy ( bardzo lubię 1 wersje Tartakowskiego), musiałem zagryźć zęby i przeboleć kilka odcinków potem jakoś się przyzwyczaiłem i polubiłem je  jest parę naprawdę niezłych  odcinków. Rebelianci - nastawiałem się na powtórkę z rozgrywki ( dziecinne postacie itd)  i to jest  obecne na początku jednak im dalej w las tym lepiej a  wszech  obecny unoszący się  klimat pierwszej trylogii  robi swoje . Do tego rebelsi są tworzeni w innym momencie  niż clone wars ( clonwars musiał  wpasować sie w kanon  a Rebelsi go rozszerzają). Aby szybciej przekonać się do rebelsów polecam przeczytać komiks i książkę o jednym z bohaterów  od razu  seria nabiera rumieńców 

Opublikowano

Będę tutaj teorie tworzył, ale.

Rey strasznie się popłakała, teraz Han chyba też albo zostanie superbohaterem albo Jedi po całości.

Opublikowano

Te nowe fotosy to ostatnie materiały jakie oglądam. Najwyższy czas odciąć się, żeby sobie nie popsuć filmu.

Opublikowano
  W dniu 12.11.2015 o 14:19, Malibu napisał(a):

Plakat, który miał być ale go nie będzie

81ag20P.jpg

przecież to jest fanowski na podstawie zdjęć z planu...

Opublikowano

Mam nadzieję, że tego murzyna z wiecznie zdziwioną twarzą za(pipi)ią w tej części i nie będzie go w następnych =/

Opublikowano

ja myślę, że na nim będzie oparta cała nowa trylogia

Opublikowano
  • Autor

murzyn albo baba - tak czy inaczej kiepski głowny bohater

Opublikowano

Widzę, że ludziom brakuje "białego samca alfa" w głównej roli. Fantasy w kosmosie i czepianie się płci oraz koloru skóry, dobre :D

Opublikowano

Spoconego, zdezorientowanego, krzyczacego i wiecznie przed czyms uciekajacego bialego tez bysmy sie czepiali :potter:

Opublikowano

Dostaje chłopak w swoje czarne cztery litery to i jak ma się nie pocić. Luke dużo lepszy w czwartym epizodzie nie był. Nieogar jakich mało.
Nawiasem mówic to Boyega też budzi moje wątpliwości, bo ma małe doświadczenie, a oczekiwania są bardzo duże. To nie sytuacja jak z Hamillem. Chociaż rola w Attack th Block napawa mnie raczej optymizmem.

Opublikowano

Ja tam się nie czepiam, że murzyn, ale na każdym trailerze widzę spocony ryj i otwartą gębę i mnie to trochę razi =/

Opublikowano

to poczekajcie może aż zobaczycie film xDDDD bo na razie to w du.pie byliście guwno widzieliście :)

bo ocenianie roli aktora po trailerach to zachowanie gimbazjalne

Edytowane przez Szejdj