Opublikowano 11 listopada 20159 l Tak. Wiec w tej trylogii (to w ogole ma byc trylogia?) moga sobie wymyslic co tylko chca. Z tym, ze juz tak duzo powymyslano w prozie, ze albo filmowcy powtorza niektore motywy albo zrobia cos totalnie odmiennego i niekoniecznie ciekawego fabularnie.
Opublikowano 11 listopada 20159 l W dniu 11.11.2015 o 22:00, suteq napisał(a): Tak, trylogia + spin-offy z postaciami ważnymi dla uniwersum.Clone Wars też chyba liczy, prawda?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Tak, Clone Wars się o dziwo liczy do kanonu, tak samo jak ta nowa animacja SW: Rebels i nowy komiks zatytułowany po prostu Star Wars.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Tak w sumie... co myślicie o tych kreskówkach? Zwłaszcza o Rebels, bo nie widziałem ani jednej opinii o nim.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jak Clone Wars jakoś mi się podobało, tak Rebels obejrzałem dwa odcinki i jakoś tak mnie nie poderwało, ale mam zamiar dać szansę jeszcze raz.
Opublikowano 11 listopada 20159 l W dniu 11.11.2015 o 22:25, tomzacz napisał(a): Tak w sumie... co myślicie o tych kreskówkach? Zwłaszcza o Rebels, bo nie widziałem ani jednej opinii o nim. Hm Clone warsy ( bardzo lubię 1 wersje Tartakowskiego), musiałem zagryźć zęby i przeboleć kilka odcinków potem jakoś się przyzwyczaiłem i polubiłem je jest parę naprawdę niezłych odcinków. Rebelianci - nastawiałem się na powtórkę z rozgrywki ( dziecinne postacie itd) i to jest obecne na początku jednak im dalej w las tym lepiej a wszech obecny unoszący się klimat pierwszej trylogii robi swoje . Do tego rebelsi są tworzeni w innym momencie niż clone wars ( clonwars musiał wpasować sie w kanon a Rebelsi go rozszerzają). Aby szybciej przekonać się do rebelsów polecam przeczytać komiks i książkę o jednym z bohaterów od razu seria nabiera rumieńców
Opublikowano 12 listopada 20159 l Będę tutaj teorie tworzył, ale. Rey strasznie się popłakała, teraz Han chyba też albo zostanie superbohaterem albo Jedi po całości.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Kilka nowych zdjęć z Entertainment Weekly. Reszta tutaj - http://www.joblo.com/movie-news/leia-is-no-longer-a-princess-plus-more-photos-from-the-force-awakens-312
Opublikowano 12 listopada 20159 l Te nowe fotosy to ostatnie materiały jakie oglądam. Najwyższy czas odciąć się, żeby sobie nie popsuć filmu.
Opublikowano 13 listopada 20159 l W dniu 12.11.2015 o 14:19, Malibu napisał(a): Plakat, który miał być ale go nie będzie przecież to jest fanowski na podstawie zdjęć z planu...
Opublikowano 13 listopada 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=KJYpdpa-z6I Pokaż ukrytą zawartość Za(pipi)iście że wracają nawet bohaterowie trzecioplanowi Edytowane 13 listopada 20159 l przez Timmy
Opublikowano 13 listopada 20159 l Mam nadzieję, że tego murzyna z wiecznie zdziwioną twarzą za(pipi)ią w tej części i nie będzie go w następnych =/
Opublikowano 13 listopada 20159 l Widzę, że ludziom brakuje "białego samca alfa" w głównej roli. Fantasy w kosmosie i czepianie się płci oraz koloru skóry, dobre
Opublikowano 13 listopada 20159 l Spoconego, zdezorientowanego, krzyczacego i wiecznie przed czyms uciekajacego bialego tez bysmy sie czepiali :potter:
Opublikowano 13 listopada 20159 l Dostaje chłopak w swoje czarne cztery litery to i jak ma się nie pocić. Luke dużo lepszy w czwartym epizodzie nie był. Nieogar jakich mało.Nawiasem mówic to Boyega też budzi moje wątpliwości, bo ma małe doświadczenie, a oczekiwania są bardzo duże. To nie sytuacja jak z Hamillem. Chociaż rola w Attack th Block napawa mnie raczej optymizmem.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Ja tam się nie czepiam, że murzyn, ale na każdym trailerze widzę spocony ryj i otwartą gębę i mnie to trochę razi =/
Opublikowano 13 listopada 20159 l to poczekajcie może aż zobaczycie film xDDDD bo na razie to w du.pie byliście guwno widzieliście bo ocenianie roli aktora po trailerach to zachowanie gimbazjalne Edytowane 13 listopada 20159 l przez Szejdj