Opublikowano 23 listopada 20159 l Mi tam starczy jeżeli będzie na poziomie tych dwóch ostatnich star trekow. przecież drugi to gó.wno obes.rane...
Opublikowano 23 listopada 20159 l Ta duperka to corka Solo i Lei? Ona jest główną bohaterką, więc jeśli już to Luke jest papą.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Jedi nie mogo sie ruchac przeca. No chyba, ze po tym jak ostatnio tego zabraniali i jeden z nich przeszedl na ciemna strone mocy, wytlukl pozostalych oraz pomagal w rzadach imperium to zmienili. Zreszta Luke ostal sie jedyny to kto mu zabroni
Opublikowano 24 listopada 20159 l Leia nie jest jedi, gdybym mial obstawiac to ja i Solo. jedi nie jest, ale stężenie midichlorianów ma wysokie!
Opublikowano 24 listopada 20159 l Lucas miał wysokie stężenie guwna w głowie, gdy wymyślał tą bzdurę.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Grafik na grudzień jest więc bilety już kupione. 19.12 na 14:00, Helios Łódź :czesc:
Opublikowano 26 listopada 20159 l Będąc w galeriach, polecam przejść się do Smyka czy innego dużego sklepu z zabawkami. Asortyment z SW to gdzieś 30%. Wczoraj byłem świadkiem, jak dzieciak trzymał w ręku miecz podczas gdy rodzice rozmawiali Matka: ile to kosztuje? Ojciec: 170 zł (przerażenie na twarzy matki) Ojciec: no bo to miecz Kylo Rena. Mały, chcesz? Dzieciak: TAK I ruszyli do kasy xD. Edytowane 26 listopada 20159 l przez ragus
Opublikowano 26 listopada 20159 l SUPER TATA ja sobie wziąłem skarpetki i pościel z kauflandu i teraz będę się przytulał do kylo rena.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Kozacki jest ten Grevious z lego technic, ale jakoś tak słabo brać coś ze prequela. ALE JAK ZROBIO KYLO RENA TO MOŻE Edytowane 26 listopada 20159 l przez ragus
Opublikowano 26 listopada 20159 l Ja do Kauflanda po żarcie dla kotów, a tu z każdego kąta Kylo Ren spogląda. Nie no, marketing jest nieźle napompowany.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Ogólnie to chyba nigdy nie byłem świadkiem takiego nakręcania hajpu przed filmem. Gdzie się nie obejrzeć to wszędzie są star warsy. Sklepy z ciuchami, sklepy z zabawkami, teraz czytam, że w kauflandzie pościele są, więc po innych realach bym polatał to też bym coś znalazł. Do tego reklamy battlefronta, duracella. Aż boję się pomyśleć ile pieniędzy zarobią.
Opublikowano 26 listopada 20159 l no każdy stara się natrzepać trochę hajsu na star warsach, ja bym chciał lego, szkoda, że takie drogie
Opublikowano 26 listopada 20159 l No Lego są świetne, ale te ceny... I jak wyżej, rozmiar machiny jaka napędza ten film jest ogromny. To są kwoty kosmiczne, a lud wszystko łyka, zestawy śniadaniowe, kubki, skarpetki, wszystko wymierzone w dzieci, a te terroryzują rodziców i sprzedaż pędzi. Tylko że jakość wykonania np. figurek nie powala. Jedynie pojazdy z Hot Wheels są faktycznie z detalami i bez fakapów (Sokół świetny), ale też swoje kosztują...
Opublikowano 26 listopada 20159 l No Lego są świetne, ale te ceny... I jak wyżej, rozmiar machiny jaka napędza ten film jest ogromny. To są kwoty kosmiczne, a lud wszystko łyka, zestawy śniadaniowe, kubki, skarpetki, wszystko wymierzone w dzieci, a te terroryzują rodziców i sprzedaż pędzi. Tylko że jakość wykonania np. figurek nie powala. Jedynie pojazdy z Hot Wheels są faktycznie z detalami i bez fakapów (Sokół świetny), ale też swoje kosztują... Niedawno Hot Wheels oglądałem. Kusiło mnie strasznie. Wykonanie chyba lepsze niż w grze figurkowej X-Wing.