Opublikowano 15 grudnia 20159 l nie nastrajają mnie pozytywnie te tweety ;/ GURWA OSTATNI RAZ WSZEDLEM DO TEGO TEMATU I OSTATNI RAZ COS O SW CZYTAM PRZED SEANSEM
Opublikowano 15 grudnia 20159 l nie nastrajają mnie pozytywnie te tweety ;/ GURWA OSTATNI RAZ WSZEDLEM DO TEGO TEMATU I OSTATNI RAZ COS O SW CZYTAM PRZED SEANSEM Że niby co? Przeca tam same zachwyty. Chcesz powiedzieć, że z automatu bierzesz je odwrotnie czy jak? Ja już w połowie Powrotu Jedi, pojutrze będzie się działo.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l nie nastrajają mnie pozytywnie te tweety ;/ GURWA OSTATNI RAZ WSZEDLEM DO TEGO TEMATU I OSTATNI RAZ COS O SW CZYTAM PRZED SEANSEM Że niby co? Przeca tam same zachwyty. Chcesz powiedzieć, że z automatu bierzesz je odwrotnie czy jak? Ja już w połowie Powrotu Jedi, pojutrze będzie się działo. bedzie jak z mgs5 ;|
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Wygląda na to, że jest dobrze. Wszyscy raczej mają sr.ake bo ciągle obowiązuje embargo i nikt nie chce się podpaść Disneyowi. Pierwsze recenzje pojawią się jutro nad ranem naszego czasu. Edytowane 15 grudnia 20159 l przez Sebas
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Czytalem przed chwila, ze pierwsi recenzenci sa zachwyceni. 8.8/10, 5/5 itp. Tylko z tego co pamietam, Mroczne Widmo tez pierwsze recenzje miało całkiem niezle :< / Trzeba czekać na fanowskie recenzje. Edytowane 16 grudnia 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No Ewoki mnie zenowaly juz za dzieciaka jak kladly szturmowcow kamieniami i innymi sposobami a la ekipa robin hooda rozbijajaca kijami okutych zbrojnych. Agenta czy jakos tak ze Stejtamem i taka grubaska. Swietna komedia zwlaszcza Jason dal rade ze swoimi tekstami XD 8/10 Edytowane 16 grudnia 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Jar Jar jako sama postac jest spoko, nie jego wina, ze go tak z(pipi)ali w Dubbingu to dopiero ogien !
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Jedyny liczący się recenzent też już wypuścił video (bez spoilerów) https://www.youtube.com/watch?v=zBMW3y86cpo To jest jedyny liczący się recenzent, piękny kawalerze.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l ten ostatni odcinek half in the bag w którym plinkett przyniósł od świętego Mikołaja Force awakens na vhsie a chłopaki dopiero co epicko rozpie.rdolili magnetowid .
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Następna porcja spustów nad nowymi Wojnami Gwiazdowymi (bez spoilerów): http://screenrant.com/star-wars-7-force-awakens-reviews-preview/
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Wejście na twitcha do jakiegoś większego streamer było błędem Ostrzegam innych,ludzie walą spoilery na twitchu jak poyebani.