Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzisiaj się natknąłem na jakieś posty wrzucane przez wirusa na fb. (pipi) mam nadzieje, ze to jakaś ściema.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

A ja na onecie (pipi)www... Co to frajer z recenzenta co wrzuca spoiler w pierwsze zdanie swojej recenzji.

Opublikowano

zayebałbym tych wszystkich facebookowych śmieszków

Opublikowano

No Ewoki mnie zenowaly juz za dzieciaka jak kladly szturmowcow kamieniami i innymi sposobami a la ekipa robin hooda rozbijajaca kijami okutych zbrojnych

Zulusi też kładli uzbrojonych w broń palną brytyjczyków, więc argument o kulach. Zresztą cała ta bitwa ewidentnie nie jest zrobiona na spiętych pośladach, ma być bekowo i jest. O niebo lepsze to, niż "epickie" starcia cgi armii w drugiej trylogii, bezskutecznie próbujące na pełnej powadze wywołać jakiekolwiek emocje.

Episode III suplement - w zasadzie honest trailer podsumował temat idealnie. Nie wiem jakim cudem ta część zapisała mi się w pamięci jako w czymkolwiek lepsza od dwóch poprzednich. To jest dokładnie ten sam poziom absolutnej spier/doliny, tylko z lekko zachwianymi proporcjami gadaniny okraszonej żenującymi dialogami i aktorstwem zahaczającym o sabotaż oraz kompletnie bezpłciowej, monentami krytycznie głupiej (wszystkie pojedynki) akcji.

Właściwie to jest nawet gorzej, bo przemiana Anakina i "ujawnienie" Pulpetina zostały zrobiobe w tak autystyczny sposób, że film nabiera cech niezamierzonej autoparodii, a tym samym rujnuje obraz sithów wykreowany w starej trylogii. Naprawdę trzeba by się mocno starać, żeby zrobić to jeszcze gorzej.

Opublikowano

Jezu, ja już nigdzie nie wchodzę, nawet na 9gaga się boję, youtube czy cokolwiek innego :obama: 2 dni... 2 dni.... 

Opublikowano

Jeszcze teraz do pracy, czas zleci a po niej od razu na premiere.

Boże, co tam się będzie działo. 6 sal. :obama:

Opublikowano

Nie no nie moge sie przestac smiac z uzytkownikow fb :dynia: Dobrze, ze niektorzy maja seans zaraz po premierze bo jak tu bez podgladania zycia innych wytrzymac te pare dni xD

Opublikowano

To kto jeszcze idzie dzisiaj o północy?

Szukam kogoś do wymieniana się spoilerami,

Opublikowano

A to nie jesteś już przeziębiony? Jeden tutaj miał też w nicku (pipi), i też już był przeziębiony. A teraz go nie ma. Także patrz tam jako.

Opublikowano

Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera :(

Jak to xd?

Opublikowano

Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera :(

Jak to xd?

Nowy sith jest weganem

Opublikowano
  • Autor

Ja ide dziś w nocy, teraz myślę tylko za kogo się przebrać.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma takiej postaci w SW:(

wzięliby mnie za jarjara i byłbym spalony na dzielni 

Opublikowano

Jak to xd?

Polajkowałeś zdjecie profilowe typowi, pod którym koleś zayebał 10 razy spoilerem :D

Opublikowano

Mądrze to tak wchodzić na fejsbuka?

Opublikowano

To kto jeszcze idzie dzisiaj o północy?

Szukam kogoś do wymieniana się spoilerami,

Na mnie możesz liczyć o 2ej w nocy :cool::lapka:

Opublikowano

:czesc:

Opublikowano

W poniedziałek idę. Poranny seans. Ogarnę autobus i wio. Tylko pół dnia w (pipi)e. 

Opublikowano

Trailera ani żadnych zdjęć nawet nie widziałem, fabuły nie znam. Nie wiem którzy aktorzy grają. Kto ze starej ekipy a kto nowy. 

Jutro do kina na 15. 

Opublikowano

Nikt nie wrzucał?

Otwieram lodówkę, a tam gwiezdne wojny... Chętnie kiedyś film zobaczę, ale tego wszechobecnego szału za cholerę nie pojmuję.