Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja dzisiaj się natknąłem na jakieś posty wrzucane przez wirusa na fb. (pipi) mam nadzieje, ze to jakaś ściema.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l A ja na onecie (pipi)www... Co to frajer z recenzenta co wrzuca spoiler w pierwsze zdanie swojej recenzji.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l No Ewoki mnie zenowaly juz za dzieciaka jak kladly szturmowcow kamieniami i innymi sposobami a la ekipa robin hooda rozbijajaca kijami okutych zbrojnych Zulusi też kładli uzbrojonych w broń palną brytyjczyków, więc argument o kulach. Zresztą cała ta bitwa ewidentnie nie jest zrobiona na spiętych pośladach, ma być bekowo i jest. O niebo lepsze to, niż "epickie" starcia cgi armii w drugiej trylogii, bezskutecznie próbujące na pełnej powadze wywołać jakiekolwiek emocje. Episode III suplement - w zasadzie honest trailer podsumował temat idealnie. Nie wiem jakim cudem ta część zapisała mi się w pamięci jako w czymkolwiek lepsza od dwóch poprzednich. To jest dokładnie ten sam poziom absolutnej spier/doliny, tylko z lekko zachwianymi proporcjami gadaniny okraszonej żenującymi dialogami i aktorstwem zahaczającym o sabotaż oraz kompletnie bezpłciowej, monentami krytycznie głupiej (wszystkie pojedynki) akcji. Właściwie to jest nawet gorzej, bo przemiana Anakina i "ujawnienie" Pulpetina zostały zrobiobe w tak autystyczny sposób, że film nabiera cech niezamierzonej autoparodii, a tym samym rujnuje obraz sithów wykreowany w starej trylogii. Naprawdę trzeba by się mocno starać, żeby zrobić to jeszcze gorzej.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Jezu, ja już nigdzie nie wchodzę, nawet na 9gaga się boję, youtube czy cokolwiek innego 2 dni... 2 dni....
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Jeszcze teraz do pracy, czas zleci a po niej od razu na premiere. Boże, co tam się będzie działo. 6 sal.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Nie no nie moge sie przestac smiac z uzytkownikow fb Dobrze, ze niektorzy maja seans zaraz po premierze bo jak tu bez podgladania zycia innych wytrzymac te pare dni xD
Opublikowano 17 grudnia 20159 l To kto jeszcze idzie dzisiaj o północy? Szukam kogoś do wymieniana się spoilerami,
Opublikowano 17 grudnia 20159 l A to nie jesteś już przeziębiony? Jeden tutaj miał też w nicku (pipi), i też już był przeziębiony. A teraz go nie ma. Także patrz tam jako.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera Jak to xd?
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera Jak to xd? Nowy sith jest weganem
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Autor Nie ma takiej postaci w SW:( wzięliby mnie za jarjara i byłbym spalony na dzielni
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja natrafiłem już na pierwszy spoiler, którego się jednak domyślałem od dawna. Wszystko przez blubera Jak to xd? Polajkowałeś zdjecie profilowe typowi, pod którym koleś zayebał 10 razy spoilerem
Opublikowano 17 grudnia 20159 l To kto jeszcze idzie dzisiaj o północy? Szukam kogoś do wymieniana się spoilerami, Na mnie możesz liczyć o 2ej w nocy
Opublikowano 17 grudnia 20159 l W poniedziałek idę. Poranny seans. Ogarnę autobus i wio. Tylko pół dnia w (pipi)e.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Trailera ani żadnych zdjęć nawet nie widziałem, fabuły nie znam. Nie wiem którzy aktorzy grają. Kto ze starej ekipy a kto nowy. Jutro do kina na 15.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Nikt nie wrzucał? Otwieram lodówkę, a tam gwiezdne wojny... Chętnie kiedyś film zobaczę, ale tego wszechobecnego szału za cholerę nie pojmuję.