Masorz 13 193 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Toki, ale ja Cię ładnie proszę, nie psuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Chce skonfrontować VII z V, bo dawno nie oglądałem. Którą wersję ssać z zatoki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Star Wars Episode V The Empire Strikes Back 1980 1080p BluRay H264 AAC-RARBG Z KAT. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Chce skonfrontować VII z V, bo dawno nie oglądałem. Którą wersję ssać z zatoki? Ściągnąłem takie ale jak zacząłem oglądać pierwszy epizod to stwierdziłem że tego nawet w UHD 8K nie da się oglądać. Może powinienem wlać setkę a potem doprawić to jakoś wejdzie. Co ten Lucas zrobił :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Chce skonfrontować VII z V, bo dawno nie oglądałem. Którą wersję ssać z zatoki?Tylko Despecialized. Jest to wersja oryginalna z 1980 roku zrobiona przez fanow ze starych edycji dvd. Nie ma tam poprawek z bd od lucasa jak mlody anakin. Nornalna wersja kinowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Chodzi Ci o ducha Anakina granego przez Haydena ( a raczej jego głowa )z Powrotu Jedi? Edytowane 24 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Jo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Jak dla mnie spoko edycja, bo jest zachowana spójność z nową trylogia, jaka by ona nie była. Wygląd ducha w wykonaniu Shawa tak naprawdę nie miał prawa istnieć, bo Anakin za życia nigdy tak nie wyglądał, a na pewno nie w takim wieku. Także podmiana Anakina z nowej trylogii, kiedy ostatni raz był Jedi nie była takim złym pomysłem. Edytowane 24 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Weźcie mi powiedzcie jedną rzecz. Ściąganie filmów z torrentów jest legalne? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Hmm, to coś nie miałem racji. Ale i tak raczej nie palę się do tego. Aha, oglądnąłem recenzje Mr. Plinketta. Jedna rada - nie oglądać prequeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Ściąganie z torrentow jest calkowicie legalne. Nawet produceni filmowi do tego zachęcają Edytowane 24 grudnia 2015 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 No niech wam będzie. Tylko może najpierw powiedzcie ile waży taki film w dobrej jakości. No i jakie są w dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Sam minister to robi, więc jest to legalne http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/376899,minister-boni-sciagam-filmy-i-muzyke-z-internetu.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 No i jakie są w dobrej jakości Szukaj z końcówką [cam]avi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) Jak dla mnie spoko edycja, bo jest zachowana spójność z nową trylogia, jaka by ona nie była. Wygląd ducha w wykonaniu Shawa tak naprawdę nie miał prawa istnieć, bo Anakin za życia nigdy tak nie wyglądał, a na pewno nie w takim wieku. Także podmiana Anakina z nowej trylogii, kiedy ostatni raz był Jedi nie była takim złym pomysłem.Zgadzam się. Wlepienia młodego Anakina, ostatnio w ten sposób zapamiętanego jako Jedi była sensowna. Bez sensu bylo wstawienie aktora który grał Vadera pod maska, skoro ten nigdy nie wyglądał jak w starej wersji jako duch. Edytowane 24 grudnia 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Super pomysł wstawić drewno Kristensena, popieram :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Ile razy jeszcze będziemy to przerabiać ? Duch Anakina pod koniec Powrotu w jakiejkolwiek postaci nie ma sensu, bo nie umarł on jako jedi Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Czy na pewno? Przecież pod koniec zabija Palpatina, więc raczej Sithem już nie jest. A nawet jeśli, to przecież jest wizja Luke'a i widzi ich tak jak wtedy, gdy ostatnim razem ich widział. Przecież nigdy nie widział młodego Anakina. Cytuj Odnośnik do komentarza
borys772 0 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Według oryginalnego pomysłu Anakin był wybrańcem mocy nie dlatego, że zabił Imperatora, a dlatego, że jako jedyny wrócił z Ciemnej Strony Mocy. Było to właśnie słynne przywrócenie równowagi. Potem po milionach książek co drugi gość z latarką przechodził takie perypetie, więc traciło to sens. Wraz z wykasowaniem starego kanonu teoria mogła jednak wrócić do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Czy na pewno? Przecież pod koniec zabija Palpatina, więc raczej Sithem już nie jest. W Vaderze przed śmiercią obudziło się dobro, ale jak Sith zabije Sitha to wcale nie przestaje nim być. Wręcz przeciwnie, to jest to co oni robili cały czas. Zabijali się wzajemnie, żeby był tylko mistrz i uczeń. Vader to był galaktyczny Hitler. Nawet jak przed śmiercią przeszedł na jasną stronę, nie znaczy, że to co zrobił wcześniej jest już nieważne. Typ wymordował Jedi w ilościach hurtowych. Tak samo Kylo Ren. Nie ważne czy przejdzie ostatecznie na jasną stronę przed śmiercią. Jest masowym mordercą jak jego dziadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Z mocą jest jak chrześcijaństwem. Jeśli żałujesz, to się resetuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Up to chcialem wlasnie napisac. Sith zabije Sitha to wcale nie przestaje nim być. Wręcz przeciwnie, to jest to co oni robili cały czas. Zabijali się wzajemnie, żeby był tylko mistrz i uczeń. Gdzie tak napisano? W ksiazkach ktore nie wliczaja sie do kanonu czy innych dzielach z wymyslonymi historiami przez fanow? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Czy na pewno? Przecież pod koniec zabija Palpatina, więc raczej Sithem już nie jest.W Vaderze przed śmiercią obudziło się dobro, ale jak Sith zabije Sitha to wcale nie przestaje nim być. Wręcz przeciwnie, to jest to co oni robili cały czas. Zabijali się wzajemnie, żeby był tylko mistrz i uczeń. Vader to był galaktyczny Hitler. Nawet jak przed śmiercią przeszedł na jasną stronę, nie znaczy, że to co zrobił wcześniej jest już nieważne. Typ wymordował Jedi w ilościach hurtowych. Tak samo Kylo Ren. Nie ważne czy przejdzie ostatecznie na jasną stronę przed śmiercią. Jest masowym mordercą jak jego dziadek. Chwila. Czyli jak dobrzy zabijają złych to tak naprawdę dobrzy są źli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi