Rudiok 3 356 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Macie w temacie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) https://youtu.be/_RFYoZ7H67A?t=3m12s Tu od zaznaczonego czasu macie najlepszą walkę w sadze, ta muzyka dopełnia całość <3 szajba Luke'a przybliżająca go do ciemnej strony, cuś pięknego Edytowane 3 stycznia 2016 przez Bielik Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Z taką furią to ja rąbałem drewno jak mi się już nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Problem z walkami Jedi jest taki, że nie powinny one za bardzo odnosić się do rzeczywistości. Przecież Jedi to ludzie u szczytu zdolności fizycznych, wspomaganych mocą, która zwiększa ich refleks, szybkość i siłę. Do tego potrafią przewidywać ruchy przeciwnika, więc jest ich walka nie powinna wyglądać jak pojedynek dwóch pijanych chłopków lejących się po głowach sztachetami. Oczywiście nie chodzi mi o balet z pierwszych 3 części - to powinno bardziej przypominać wiedźmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Najlepszy pojedynek to ten z ep 6 Luke vs Vader na Gwieździe Śmierci.Zaraz na drugim daję ten z ep5: https://www.youtube.com/watch?v=C-DeI3ohVbY Może pod względem choreografii nie jest jakiś imponujący dla współczesnych dzieciaków wychowanych na filmach wypełnionych akcjami adhd głównych bohaterów ale sama miejscówka,klimat i jako pierwsze poważne starcie Luke'a z Vaderem to wszystko wynagradza. Z ep1-3 jedynie ten z Mrocznego Widma,gdzie Obi walczy Maulem.Reszta to skakanie małpek w coraz bardziej wymyślnych pozach. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 http://imgur.com/gallery/7EhqwbF Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Znowu herezje w temacie? Ech.... przydałby się jakiś Kazub Gwiezdnych Wojen. Zaprowadził by ład i porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Z taką furią to ja rąbałem drewno jak mi się już nie chciało. mam nadzieje, że wciąż masz obie dłonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Walka w A New Hope to nie jest walka jako taka, ale niektórzy widzę nie załapali tej rzeczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Fani prequeli znowu wypełzli ze swojej nory? vs Latary wreszcie były praktyczne w epizodzie VII i to widać. Lucas robił cutscenki do gierek a nie filmy Edytowane 3 stycznia 2016 przez Sebas 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 <wkleja link do recenzji Plinketta> "I have the upper ground" nie no serio, jak ktoś pisze, że walka z ep III jest lepsza od walki z ep IV to nie mam dla niego zbyt dobrych wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Jedyna spoko walka w prequelach to walka z maulem, jak przypominam sobie skaczącego yode... xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 a kogo obchodziła ta walka z maulem? ja tam się cieszyłem, że Liam Neeson nie będzie już musiał szargać swojej reputacji tym kupsztalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Jezu ilez mozna walkowac temat pojedynkow w SW. Czytajcie uwaznie bo nie bede powatarzac: EP4-6 walki EP1-3 uklady choreograficzne/taneczne/cyrkowe Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Podsłuchałem ostatnio rozmowę grupki osób, które właśnie wyszły z seansu najnowszych Gwiezdnych Wojen. Jedna dziewczyna mówi: 'no, wszystko spoko, tylko w poprzednich częściach szturmowcy byli klonami, a teraz co? Porywają dzieci i je szkolą, trochę to dziwne...', na co odpowiada jej kolega: 'bo zabili Bobę Fetta, więc nie mieli już materiału genetycznego do klonowania' Do rozmowy włącza się kolejny typ: 'mnie jedyne co rozśmieszyło to to, jak przylecieli na tę planetę z kantyną, pojawia się ten zły, no, jak on miał? Kylo Ren, czy jakoś tak... no i podchodzi do niego szturmowiec i mówi, że poszukiwani uciekli na wschód. A skąd oni wiedzieli gdzie na tej planecie jest wschód?' :facepalmz: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 No bo każdemu z osobna trzeba tłumaczyć, że w starej trylogii azturmowcy to już nie były klony, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 z tym wschodem to dobry motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 10 lat zajęło fanom zauważenie, że twarz Anakina w trójce się morphuje: https://gfycat.com/EthicalCapitalAmmonite https://fat.gfycat.com/EthicalCapitalAmmonite.webm Przypatrzcie się dokładnie twarzy Anakina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Pewnie Christensen nie mógł utrzymać powagi w czasie gadki o Plagueisie i musieli dograć i skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Prosze o bardzo szybka odpowiedz. Epizod 7 lepiej obejrzec w 3D czy zwyklym trybie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Ja ogólnie hejtuję filmy 3D ale to było naprawdę bardzo dobre i nie kłuło w oczy. Polecam, ale nie widziałem 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 bez roznicy IMO. Widzialem 3D i dupy nie urwal Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) zwykły tryb, najlepiej imax 3d ma duzo ciemniejszy obraz, przez co niektorych fragmentow obrazu w ogole nie widać Edytowane 5 stycznia 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Wczoraj byłem w imaxie na 3d i nie dość, że wszystkie sceny, które przy pierwszym seansie wydawały mi się kręcone pod konwersję na trójwymiar, wypadły bez szału, to w niektórych momentach wepchnięty bez pomysłu efekt głębi wręcz przeszkadzał i psuł odbiór. Ino 2D Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 zwykły tryb, najlepiej imax Imax odpada. 3-miasto nie posiada takiego kina... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi