Suavek 4 653 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Te (wymuszone) kamerkowe reakcje na oglądanie trailera to jakaś nowa moda, czy coś? Cały jutjub tym zapchany, rzygać się chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 podobno finał star wars: rebels mocno namieszał w kanonie (pojawił się vader) . jestem na dziewiątym odcinku gdzieś więc nie moge potwierdzić, ale chyba warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 ch. z vaderem , pojawil sie kto inny Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 3 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2015 Plotki dotyczące nowego filmu (za stopklatka.pl) W internecie pojawiły się nowe plotki dotyczące fabuły filmu "Gwiezdne Wojny: Przebudzenie mocy". Według najnowszych doniesień, w dziele J.J. Abramsa pojawią się retrospekcje, w których wystąpi młody Luke Skywalker. Sceny te mają być kluczowe dla całej historii. W rolę młodego Skywalkera rzekomo ma wcielić się Robert Boulter. Retrospekcja z udziałem Boutlera, który miałby zagrać młodego Luke'a Skywalkera, rozgrywać się będzie niedługo po wydarzeniach z szóstego epizodu. Jak donosi serwis MovieWeb.com, wątek ten jest kluczowy dla fabuły "Gwiezdnych Wojen: Przebudzenia Mocy". Flashback ma być historią opowiadaną w Rose's Pub przez Rose (prawdopodobnie zagra ją Lupita Nyong'o), a słuchać jej będą Han Solo (Harrison Ford), Rey (Daisy Ridley) oraz Finn (John Boyega). Robert Boulter wystąpił w takich filmach jak "Donkey Punch", "Daylight Robbery" czy "Mercenaries". Jeżeli pogłoski o udziale w nowych "Gwiezdnych Wojnach" potwierdzą się, będzie to pierwsza rola aktora w tak głośnym dziele. Na razie żadne z tych doniesień nie zostało oficjalnie potwierdzone. Musimy więc czekać z niecierpliwością, aż twórcy filmu "Gwiezdne Wojny: Przebudzenie Mocy" zechcą uchylić rąbka tajemnicy. Polską premierę filmu zaplanowano na 25 grudnia 2015. Poza wyżej wymienionymi, w obrazie pojawią się tacy aktorzy jak Adam Driver, Oscar Isaac czy Domhnall Gleeson. Poza Harrisonem Fordem, ze starej trylogii udział w nowych "Gwiezdnych Wojnach" potwierdzili Carrie Fisher i Mark Hamill. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 4 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2015 podobno finał star wars: rebels mocno namieszał w kanonie (pojawił się vader) . jestem na dziewiątym odcinku gdzieś więc nie moge potwierdzić, ale chyba warto się zainteresować. W jaki sposób "namieszał w kanonie"? Finał był bardzo dobry i wszystko wskazuje na to, że teraz serial ruszy z kopyta. Więcej postaci, lokacji, planet itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 5 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2015 A jak ogólnie wypada ten serial? Trzyma jakiś poziom czy góvno obesrane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Na pewno nie nazwałbym go góvnem obesranym, niektóre odcinki były trochę nijakie, jak to w serialach skierowanych głównie do dzieci, ale kilka elementów jednak przyciągało mnie do ekranu: przede wszystkim realia Oryginalnej Trylogii, Stormtrooperzy, TIE Fightery i inne Star Destroyery, stylistyka inspirowana dziełami Ralpha McQuarriego i jego konceptami do pierwszych filmów (stąd choćby nieco inne proporcje niektórych statków). Jeden z bohaterów wygląda jak grafika koncepcyjna Chewbacci, robot Chopper jak koncepcyjna wersja R2D2, do tego eksplozje TIE Fighterów wyglądają dokładnie jak w IV epizodzie, a miecze świetlne są cieńsze i migoczą jak w pierwszych wersjach filmów. Do mnie takie smaczki przemawiają i z przyjemnością ten sezon obejrzałem, chociaż obiektywnie tylko kilka odcinków było *naprawdę* dobrych (w tym doskonały finał sezonu). Na pewno jest lepiej, niż w przypadku pierwszego sezonu The Clone Wars, fajnie też, że fabuła koncentruje się na zupełnie nowych bohaterach, których losy nie są jeszcze przesądzone. Polecam fanom Star Wars, cała reszta może sobie odpuścić. Edytowane 6 marca 2015 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 w ten weekend ponad 30 godzin (!) streamów ze star wars celebration, w tym z panelu o "the Force awakens" podczas którego abrams i ta cała pani producent odpowiedzialna za całe uniwersum ujawnią pierwszy trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Za 2 godziny rozpoczyna się panel Force Awakens wraz z trailerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 my body is Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Podziękujecie jak trailer wyjdzie : * Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Szkoda że trzecie trylogia nie bedzie o Yuuzhan Vong .. Obejrzałbym kinowa ekranizacje tego bo to jedne z niewielu ksiazek z uniwersum SW jakie były fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Moje przewidywania (i po trochu życzenia) odnośnie postaci Kylo Rena: Ep. 7 - mocno dowali głównym bohaterom, być może zabije kogoś ważnego, ale będzie świadkiem czegoś, co sprawi, że zakwestionuje swoją wiarę w Ciemną Stronę. Ep. 8 - rozpocznie jako zły, ale pod koniec filmu przejdzie na stronę dobrych postaci. Ep. 9 - towarzysząc pozytywnym bohaterom pod koniec filmu znów się skusi na CSM i poniesie smutną dla widzów (którzy byli świadkami jego odkupienia) śmierć. Nie czytałem żadnych spoilerów, więc są to jedynie moje luźne domysły. Jakoś mam wrażenie, że będzie to postać tragiczna. Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Wojtq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Tego DJ-a powinni wypier.dolić. Moje uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Po obejrzeniu dwóch star treków i tym trailerze czekam z chu,jem między oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 goddamn Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Już ustawiam kamerkę i zaraz będę oglądał zapowiedź zapowiedzi nowych Star Warsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) "Chewie we're home" - nigdy nie byłem wielkim fanem SW ale to co się tutaj odpierdala to głowa mała Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) shiet, moment, zaraz ogarne filmik z tym nowym robotem Edytowane 16 kwietnia 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 shiet, moment, zaraz ogarne filmik z tym nowym robotem http://i.imgur.com/umSzUjp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Okej, osrałem portki na rzadko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) pierwszy teaser zrobił na mnie większe wrażenie, ale dobrze - niech nie pokazują za wiele. chociaż to pierwsze ujęcie . od grudnia trzy filmowe gwiezdne wojny w przeciągu półtorej roku :fsg:. Edytowane 16 kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi