Timmy 1 799 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Odpoczywał po ostatnim wypadku lotniczym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 MIAŁ WYPADEK? :O damn, muszę chyba więcej newsów czytać a nie tylko gierkowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Okej, osrałem portki na rzadko. +1 czy tylko mi przeszkadza znowu w tym zwiastunie pewien bohater, no kurcze powaznie nie jestem rasista ale ten koles z ta szczeka i durnym wyrazem twarzy znowu psuje wg mnie sceny kiedy sie pojawia +1. Nie pasuje mi ten murzyn. Mam nadzieje, ze to bedzie jakas drugoplanowa rola. Zeby nie bylo Lando mega na propsie. ALE (pipi)OWE były części od 1 do 3 Za duel of the fates w 1 i final battle na mustafar w 3 dożywotni props. Walki na miecze ssały pałe w starej trylogii i dopiero w nowej urywały jaja. A wlasnie, ze nie. W epizodach 4-6 pojedynki to byly wlasnie pojedynki czyli powolne wypracowywanie pozycji, oszczedne parady, zejscia itd. a nie ku.rwa jakies cgi z piruetami, saltami, machaniem nad glowami bronia ktore niczemu w prawdziwej walce nie sluza. Obi vs Vader (IV) i Luke vs Vader (VI) >>>>>>>>>>>>>>>>>>> dzieci z przedszkola z gabkowymi dzdzownicami >>>>>>>>>>>>> maul vs obi i jinn (I), obi vs anakin (III) Ale one są niekanoniczne Ale niektore sa mega dobre. Rayos, przeczytaj sobie trylogie Bane'a. Swietne wprowadzanie do swiata sithow na tysiaclecia przed oryginalna trylogia. Polecam tez Punkt Przelomu (glowny bohater Mace Windu), ktora mocno inspirowana jest Czasem Apokalipsy. Z tych mniej zakreconych w okol Jedi to trylogia Komandosi Republiki (Bezposredni kontakt, Potrojne zero, Prawdziwe barwy). I oczywiscie wszystko od Timothego Zahn'a zaczynajac od Poza galaktyke. Wszystkie pozycje dzieja sie przed stara trylogia. Niestety nie mam czasu zeby zabrac sie za wydarzenia po roku 0 ABY. Co do trailera to nie wiem jak mogl na kims zrobic mniejsze wrazenie niz ten pierwszy z wyskakujacym, jak klaun z pudelka, murzynem. Pierwsza scena z rozbitym X-wingiem i Star Destroyerem goty, kur.wa goty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 (edytowane) Rayos, przeczytaj sobie trylogie Bane'a. Swietne wprowadzanie do swiata sithow na tysiaclecia przed oryginalna trylogia. Polecam tez Punkt Przelomu (glowny bohater Mace Windu), ktora mocno inspirowana jest Czasem Apokalipsy. Z tych mniej zakreconych w okol Jedi to trylogia Komandosi Republiki (Bezposredni kontakt, Potrojne zero, Prawdziwe barwy). I oczywiscie wszystko od Timothego Zahn'a zaczynajac od Poza galaktyke. Wszystkie pozycje dzieja sie przed stara trylogia. Niestety nie mam czasu zeby zabrac sie za wydarzenia po roku 0 ABY. Mam i przeczytałem 1 tom trylogi Banea i jest świetna, czaję się by kupić pozostałe dwie, ale narazie mam 6 innych do przeczytania. Jednych gorszych drugich lepszych, no ale. Co do Zahn'a - on też napisał trylogię jakąś, c'nie? Bo chyba mam jego książkę, drugą część - "Ciemna strona mocy" - fani polecają. Edytowane 17 kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 On napisal trylgie Thrawna. Ale na dlugo przed ta trylogia (w sensie osi czasu) dzieje sie wlasnie Poza galaktyke, gdzie wzpomniany Thrawn pojawa sie po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Ok, kiedyś na pewno przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 lip sync hana rozje.bał Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Dzieki blaber, wlasnie przypomniales mi, ze ten film pewnie bedzie z dubbingiem i znow najlepsze godziny w kinach beda mialy te wersje, zeby sebiksy bez szkoly i rodzice z dziecmi nadarzaly za fabula. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Dzieki blaber, wlasnie przypomniales mi, ze ten film pewnie bedzie z dubbingiem i znow najlepsze godziny w kinach beda mialy te wersje, zeby sebiksy bez szkoly i rodzice z dziecmi nadarzaly za fabula. najlepiej jeśli to SW z napisami bedzie ostatnim seansem w kinie. Wychodzisz z sali, idziesz pustymi bądź prawie pustymi alejkami, i w mroku myslisz sobie ".... jakie to (pipi)a było świetne" Taka zaduma, cisza, bez zbędnej gimbazy Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=PYHdQUyOunA xD xD xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Będzie bankowo dub i napisy do wyboru, inaczej tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Zawsze tak jest, tylko napisy dopiero wieczorem, a ja przeważnie chodzę do kina po południu i może być przypał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 to kino rodzinne, czego sie spodziewacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 to kino rodzinne, czego sie spodziewacie Napier.dalania z blasterow, wybuchow i odcietych glow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 (edytowane) Może jak Tarantino by się za to zabrał, to tak by to wyglądało Edytowane 17 kwietnia 2015 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Czyli, ze trailer kuamie? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Nie, no wszystko się zgadza, ale pewnie bez tych latających głów Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Odpadające kończyny i głowy były w poprzednich częściach, więc tu też będą. Oczywiście bez hektolitrów juchy, sterylnie i ładnie tak jak przedtem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Miecz świetlny od razu zasklepia rany po odcięciu kończyny, każdy to wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Ale jednak Maulowi troche sie ulalo na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 (edytowane) chvj bombki strzelił Edytowane 17 kwietnia 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 było strone wcześniej nieogarze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 książki będą nowe kanoniczne, najpierw pod szyldem "Road to Force awakenes" czy jakoś tak, nie bójcie nic. plany na rozszerzone uniwersum są dość ambitne. wszystkim narzekającym na murzyna polecam "Attack the Block", nie jest złym aktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 wszystkim narzekającym na murzyna polecam "Attack the Block", nie jest złym aktorem. Plusik, on i ten biały-murzyn-dzieciak świetne tam zagrali (ten ich akcent i zachowanie ), choć rzeczywiście trochę głupio to zrobili że w każdym z dwóch teaserów force awakens widzimy go zdejmującego hełm z zasapaną miną i raz leżącego na ziemi z zasapaną miną, mogli mu dać lepsze ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi