tk___tk 4 795 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 w ogóle potwierdzili kto się kryje pod maską kylo rena? były donosy, że Adam driver, ale coś nie pasuje bo przyłapano go na planie w kombinezonie pilota x-winga... po tym ujęciu zza pleców w pierwszym trailerze mówiło się też o brianne z gry o tron, ale teraz to już prawie pewne, że gra oficera imperium albo inkwizytorkę. warto oglądać cały ten panel? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Chewie, we're home. Tylko ja się wzruszyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Chyba pierwszy raz pójdę na SW do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2015 Dopiero teraz miałem okazje zobaczyć drugi trailer i jaram sie jak dziecko, na samej końcówce az mi sie łezka zakręciła <3 Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars ale trzeba bedzie przywyknąć bo to jedna z głównych ról Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars <drapie się po głowie ze zdziwioną miną> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 no bo wszystkie klony były białe! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 A MOŻE ON JEST AGENTEM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Nigdy nie oglądałem SW, tzn. za dzieciaka byłem na Powrót Jedi,ale niewiele pamiętam z tego wyjscia no i zbierałem TAZOSY z Czitosów. Jakie edycje najlepiej obejrzec (orginal, czy ktorys tam remaster, czy moze amatorski remaster bez efektów komputerowych) ? Ogladac w kolejnosci w jakiej produkowano tę kosmiczna operę mydlaną czy chronologicznie ? i tak wiemy, że najlepsze kosmiczne uniwersum to Mass Effect, a nie jakieś peda.lskie PEW PEW PEW PEW ROAAAAAR CZIUBAKA" Edytowane 18 kwietnia 2015 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) jak nie ogladales wczesniej SW to smialo mozesz atakowac wydanie blu ray, stara trylogia oczywiscie jest duzo lepsza niz nowa, a posty typu ze w starej trylogii walki na miecze ssaly szkoda komentowac bo to ewidentnie ktos ma cos z glowa. imo lepiej ogladnac w kolejnosci jakiej produkowano Edytowane 18 kwietnia 2015 przez kubson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedź, akurat w pracy mam fana SW, więc wydębie od niego kolekcje na BR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Jak można nigdy nie oglądać SW? ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Widac,Pajda nie miał dzieciństwa. Ewentualnie spędzi je w piwnicy. Był ktoś, kto nie tłukł się z kolegami kijkami udając ze to miecze? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Jak można nigdy nie oglądać SW? ;_; Normalnie, SW to glupkowate i kiczowate sci fi z jakims yeti i kublem na kolkach ktory sobie cos tam elektronicznie pika, pewnie puszcza e-baki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 No to moze ja zacznę xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Jak można nigdy nie oglądać SW? ;_; Normalnie, SW to glupkowate i kiczowate sci fi z jakims yeti i kublem na kolkach ktory sobie cos tam elektronicznie pika, pewnie puszcza e-baki. Jesteś prymitywem. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 twoje stare warsy takie piekne ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Figaro (rest in pieces [*]) też nie oglądał, trochę niemiło z jego strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Oglądanie odświeżonych wersji star warsów xd, tylko Star Wars 1977 w 480p z 0% cgi. Edytowane 18 kwietnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Imperium IMHO najlepsze. Arece się nie dziwię, jeżeli ktoś do 15 roku życia nie oglądał SW, to trzeba mocno uważać, a jak przypadkiem mamy blisko 30 na karku, to tylko po pijaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Imperium IMHO najlepsze. Wiadomo, chodziło mi o wersję, a nie o cześć trylogii. A jeśli chodzi o bycie / nie bycie fanem star warsów, to powiem, że lepiej się bawiłem przy KotORze niż przy filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 296 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Murzyn faktycznie troche burzy światopogląd star wars <drapie się po głowie ze zdziwioną miną> To ja postaram sie troche rozjasnic sytuacje, bo tak jak kilku e-kolegow wyzej, rowniez mam co do roli murzyna kilka hmm... uprzedzen, za ktore to, przewrotnie, odpowiadaja rezyserzy i scenarzysci poprzednich trylogii. Uwaga, pokazuje i objasniam. Stara trylogia: Murzyn jest stereotypowym pimpem lat 70. Ma swoj harem (cale latajace ku.rwa miasto, cale), ktorym zarzadza w taki sposob, ze nawet imperium nie jest mu w stanie podskoczyc. Umie pilotowac statek kosmiczny i strzelac z blastera. Do tego nie jest postacia jednowymiarowa bo, mimo ze lasy na kase, to pokazuje co jest dla niego naprawe wazne. Startuje nawet do ksiezniczki. Nowa trylogia: Murzyn jest najpotezniejszym jedi we wszechswiecie. Tak, nawet od Yody, ktorego jest prawa reka ale powinno byc na odwrot. Jako jedyny pokonal imperatora ale zostal zdradzony i dlatego przegral. Ma najlepsza moc jedi. Pewny siebie, zimny maderfakier. Najnowsza trylogia: Murzyn podobno gra role pierwszoplanowa. Tymczasem jedyne i wszystkie "role" w jakich go widzimy to role spoconego, przestraszonego i przed czyms uciekajacego czlowieka. Gdybysmy nie wiedzieli, ze to film o kosmosie, mozna by smialo powiedziec, ze typ uciekl z plantacji bawelny i chowa sie przed poscigiem w obawie o tega chloste. No chyba, ze w epizodzie 7 beda kosmiczne plantacje bawelny. Takze jesli ktos tu jest rasista to chyba jedynie Abrams. Pewnie pochodzi z teksasu. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Tak jak pisałem, mnie też się ta postać po trailerach zbyt nie podoba (cały czas widzimy go zasapanego z wytrzeszczonymi oczami), ale po co mieszać do tego jego kolor skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Oglądanie odświeżonych wersji star warsów xd, tylko Star Wars 1977 w 480p z 0% cgi. https://www.youtube.com/watch?v=dHfLX_TMduY :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 ja cie pierdziu, ile tych edycji, pogubiłem się. myślicie, że to: https://thepiratebay.se/torrent/9537632/STAR_WARS_-_DESPECIALIZED_EDITION_REMASTERED_v2.5_MKV jest ta 'najlepsza' wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi