Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

Kolejna czarna komiksowa postać? Kiedy skonczy sie te lewactwo?

Opublikowano

Kiedy skonczy sie te lewactwo?

Od prawie stu lat powtarza się, że lewactwo to zło, a ten dopiero teraz się zorientował :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj widziałem spoconego murzyna w 3d. Mistyczne przeżycie :obama:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:fsg::banderas: 

Opublikowano

O matko jedyna, coś pięknego!

Opublikowano

:fsg: :fsg: :fsg:  no bez kitu, czuć tą yebną przygodę

Opublikowano

W czasach gdzie 90% Hobbita robiony jest na green screenie, pojawia się takie Star Wars, gdzie pojazdy, postacie i cała reszta, wykonywana jest ręcznie. Ciekawe czy inne filmy pójdą tą drogą.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy trailer, ktory wrzucil teka to ten z rodzaju "jesli nie chcesz nic wiedziec o filmie i unikasz trailerow/zapowiedzi to jest ten od ktorego powinienes zaczac"?

Opublikowano

Dobra obejrze. Mam nadzieje, ze moj wiek zrobi swoje i do grudnia zapomne 3/4 szczegolow.

Opublikowano

to nie trailer tylko behind the Scenes. widać po raz pierwszy carrie Fisher na planie, jest kilka wywiadów, Simon pegg w kostiumie doświadczający nerdgazmu... oglądaj śmiało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera w Polsce jednak 18 grudnia jak u reszty :sorcerer::banderas:

Studio Walt Disney wychodzi na przeciw prośbie fanów "Gwiezdnych Wojen". Nowa data premiery filmu "Gwiezdne Wojny: Przebudzenie Mocy" w Polsce mówi nam, że obejrzymy film w tym samym dniu co Amerykanie i reszta świata.

http://naekranie.pl/aktualnosci/gwiezdne-wojny-przebudzenie-mocy-nowa-data-premiery-w-polsce-730586

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ło jezu, ale będzie oglądane Day1. :fsg: