Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skisłem   

• nie no ja wiem, ze ogor sie lubi czepic jakies rzeczy i nonstop do niej przypier... ale to juz przegiecie.   NIKOGO NIE DZIWI OBECNOSC CZARNOSKOREGO W FILMIE.   NIKOMU TO RACZEJ NIE PRZESZKADZA.

• Jak się nad tym zastanowić, to rzeczywiście głupia. EPI Dwóch dziadów znajduje na pustyni chłopaka z wysokim stężeniem midigó.wna we krwi, więc zabierają go ze sobą, żeby szkolić na rycerza dżedaj

Opublikowano

Nijaki ten promo art. Fajnie,że starali się oddać design starych plakatów ale ten jest jakoś fatalnie skomponowany.

Opublikowano

Czarny po prostu tam nie pasuje

Opublikowano

martwicie się o poziom walk na miecze w filmie w którym nad choreografią czuwają goście z the raid?

Opublikowano

Przecież to będzie najlepsza część sagi.

bo ta gruba świnia Lucas jej nie tykał

Zaraz po Imperium Kontratakuje, którego udało mu się nie spierdolić

Opublikowano

to się im (pipi)a udało i nie mówcie, że nie. jeszcze dual of the fates :obama:. co prawda po wysłuchaniu alternatywnej koncepcji na tą walkę od belated media nie da się na nią nie patrzeć krytycznie, ale to jednak dobra walka i chu.j. za gówniaka miałem zawsze oba.rane gacie jak to oglądałem. michu mówi prawdę a randomy z ostatnich stron blefują. jeszcze kasdan robił rewrite'y scenariusza siódmego epizodu :obama:.

Opublikowano

Kylo Ren 

Ujawniono o nim nowe detale:

Star Wars: The Force Awakens' villain isn't what you think (spoilers)

"Kylo Ren is not a Sith," director JJ Abrams told Empire. "He works under Supreme Leader Snoke, who is a powerful figure on the Dark Side of the Force."

http://www.polygon.com/2015/8/25/9206291/star-wars-the-force-awakens-villain-isnt-what-you-think-spoilers

Opublikowano

Nowy teaser daje w spoiler żeby nie było :P

Głos w tle to Supreme Leader Snoke czyli Andy Serkis  :banderas:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano
  • Autor

Ale to jednak murzyn jest głównym bohaterem;/ :(((?

Opublikowano

Epizod 7 - emancypacja czarnoskrych

Epizod 8 - emancypacja kobiet

Epizod 9 - emancypacja homoseksualistow

Opublikowano

A może murzyn nie dożyje do końca filmu.

Opublikowano

Ostatni padl dopiero w 3 epizodzie takze szanse marne.

Opublikowano
  • Autor

Mroczne widmo to jeden z najbardziej rasistowskich filmów ever, mam nadzieje, że tu tradycja zostanie zachowana.. płonący krzyż w postaci miecza zakapturzonego Rana już są

Opublikowano

Finn będzie na pewno jednym z głównych bohaterów, ale myślę iż nie jest on Jedi i nie będzie posiadał mocy. Zobaczcie jak trzyma miecz świetlny jak by nie wiedział, że zaraz usmaży mu paluchy i w ogóle nie ogania sytuacji :P. Myślę że ten miecz dostanie Rey i ona zostanie Jedi :)

BTW lokacja w zaśnieżonym lesie wygląda mega klimatycznie  :banderas:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Zobacz lepiej jak Luke trzyma miecz

w oryginalnej trylogii

Wywa(pipi)e nim z taka gracja jakby jakby walil miotla

Edytowane przez asax

Opublikowano
  • Autor

Finn będzie na pewno jednym z głównych bohaterów, ale myślę iż nie jest on Jedi i nie będzie posiadał mocy. Zobaczcie jak trzyma miecz świetlny jak by nie wiedział, że zaraz usmaży mu paluchy i w ogóle nie ogania sytuacji :P. Myślę że ten miecz dostanie Rey i ona zostanie Jedi :)

mehh, baba jako główna bohaterka, to ja już bym wolał czarnego... albo żyda