Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Nijaki ten promo art. Fajnie,że starali się oddać design starych plakatów ale ten jest jakoś fatalnie skomponowany.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l martwicie się o poziom walk na miecze w filmie w którym nad choreografią czuwają goście z the raid?
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Przecież to będzie najlepsza część sagi. bo ta gruba świnia Lucas jej nie tykał Zaraz po Imperium Kontratakuje, którego udało mu się nie spierdolić
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l http://www.youtube.com/watch?v=yHqdESArkqU tak mi sie prypomniało https://www.youtube.com/watch?v=t3dI-ghYimg
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l to się im (pipi)a udało i nie mówcie, że nie. jeszcze dual of the fates . co prawda po wysłuchaniu alternatywnej koncepcji na tą walkę od belated media nie da się na nią nie patrzeć krytycznie, ale to jednak dobra walka i chu.j. za gówniaka miałem zawsze oba.rane gacie jak to oglądałem. michu mówi prawdę a randomy z ostatnich stron blefują. jeszcze kasdan robił rewrite'y scenariusza siódmego epizodu .
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Kylo Ren Ujawniono o nim nowe detale: Star Wars: The Force Awakens' villain isn't what you think (spoilers) "Kylo Ren is not a Sith," director JJ Abrams told Empire. "He works under Supreme Leader Snoke, who is a powerful figure on the Dark Side of the Force." http://www.polygon.com/2015/8/25/9206291/star-wars-the-force-awakens-villain-isnt-what-you-think-spoilers
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Nowy teaser daje w spoiler żeby nie było Głos w tle to Supreme Leader Snoke czyli Andy Serkis Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Malibu
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l A ja mówię wam on przejdzie na ciemną stronę mocy dla kubełków KFC. Black man on the dark side:)
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Epizod 7 - emancypacja czarnoskrych Epizod 8 - emancypacja kobiet Epizod 9 - emancypacja homoseksualistow
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Autor Mroczne widmo to jeden z najbardziej rasistowskich filmów ever, mam nadzieje, że tu tradycja zostanie zachowana.. płonący krzyż w postaci miecza zakapturzonego Rana już są
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Finn będzie na pewno jednym z głównych bohaterów, ale myślę iż nie jest on Jedi i nie będzie posiadał mocy. Zobaczcie jak trzyma miecz świetlny jak by nie wiedział, że zaraz usmaży mu paluchy i w ogóle nie ogania sytuacji . Myślę że ten miecz dostanie Rey i ona zostanie Jedi BTW lokacja w zaśnieżonym lesie wygląda mega klimatycznie Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Malibu
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Zobacz lepiej jak Luke trzyma miecz w oryginalnej trylogii Wywa(pipi)e nim z taka gracja jakby jakby walil miotla Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez asax
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Autor Finn będzie na pewno jednym z głównych bohaterów, ale myślę iż nie jest on Jedi i nie będzie posiadał mocy. Zobaczcie jak trzyma miecz świetlny jak by nie wiedział, że zaraz usmaży mu paluchy i w ogóle nie ogania sytuacji . Myślę że ten miecz dostanie Rey i ona zostanie Jedi mehh, baba jako główna bohaterka, to ja już bym wolał czarnego... albo żyda