Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 7: Przebudzenie Mocy

gekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera, chyba trzeba wreszcie obejrzeć całą nową trylogię, bo nie zdążę przed siodemką

Odpuść sobie ten syf bo szkoda czasu. Już lepiej jakieś podsumowania tej komedii na YT obczaić. No chyba,że lubisz zalew cg,nędznego aktorstwa i jar jar bingsa.

Opublikowano

Hype przeokrutny ale pamietam jak bylem day one na awatarze to nie szlo komfortowo tego ogladac

Opublikowano

Jestem mega naheypowany na nowe SW dlatego w dniu premiery idę  ^_^ Wiadomo, że znajdą się ludziska którzy nie umieją się zachować, na szczęście w Imaxie jest głośno więc mało co będzie ich słychać a poza tym będę tak skupiony na filmie, że nie będę na buraków w ogóle zwracał uwagi. A jak film będzie dobry to pójdę na wersję 2D na spokojnie w styczniu i tyle.

Opublikowano

Po chuyu te rezerwacje teraz. Dwa miechy przed premierą, a oni robią rezerwacje na bliety. :rotfl:

Rozumiem miesiąc, 3 tygodnie, ale gdzie dwa miechy. Będę chciał iść na premierę, ew. dzień po, no ale nie będę kupował biletu w ciemno bo skąd mam wiedzieć czy coś mi nie wypadnie. :dunno: 

Opublikowano

Po chuyu te rezerwacje teraz. Dwa miechy przed premierą, a oni robią rezerwacje na bliety. :rotfl:

Rozumiem miesiąc, 3 tygodnie, ale gdzie dwa miechy. Będę chciał iść na premierę, ew. dzień po, no ale nie będę kupował biletu w ciemno bo skąd mam wiedzieć czy coś mi nie wypadnie. :dunno:

możesz sobie zrobić rezerwacje misiac czy 3 tygodnie przed premiera, nikt ci nie broni

Opublikowano

No spoko tylko, że w premierę raczej sobie nie obejrzę. 

Jeszcze rozumiem jakby to była rezerwacja miejsca, ale jest tylko opcja kupna biletu. :/

Opublikowano (edytowane)

A to kur.wy w heliosie, tam tylko kupno biletu wchodzi w grę. :whyyy:

Edytowane przez suteq