Masorz 13 193 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 uważam, że pod kilkoma względami nowa trylogia jest nawet lepsza od starej, np. obsada. Bardziej naturalne zachowanie aktorów, w starej trylogii interakcje między bohaterami są tak sztuczne, że nie da się tego oglądać :pawel: Czekamy na następne bomby prawdy! Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 @up Ocenilem po tym co widzialem do tej pory. Murzyni z tamtych trylogii >>>>>> spocony, zagubiony murzyn z trailera. Co nie znaczy, ze po filmie nie zmienie zdania. Ale poki co to tak to widze. uważam, że pod kilkoma względami nowa trylogia jest nawet lepsza od starej, np. obsada. Bardziej naturalne zachowanie aktorów, w starej trylogii interakcje między bohaterami są tak sztuczne, że nie da się tego oglądać :pawel: Czekamy na następne bomby prawdy! Chyba mamy shagohoga tematu o Star Wars. 1 Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Że też się komuś chce szukać plusów tego góvna zwanego Nowa Trylogia to doprawdy godne podziwu XD Mam nadzieję,że po premierze tych nowych filmów już całkowicie ludzie zapomną o tych majakach Lucasa. Pamiętam jak byłem na Ep1 w kinie, matko jakie to było nijakie, najgorzej wydana kasa na bilet do kina. No ale dzieciakom co miały pierwszy raz styczność z SW mogło się podobać. Bo kolorowo, Dżar Dżar i w ogóle skaczą i wyma(pipi)ą kolorowymi mieczami jak w cyrku. Edytowane 20 października 2015 przez Paliodor Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Ja się zatrzymam tylko na pierwszym trailerze, jak dla mnie starczy, wolę być zaskakiwany w kinie. A do niggerów raczej nic nie mam, ale ten tu wyjątkowo słabo się prezentuje, ciagle wygląda jakby uciekał z plantacji bawełny po jakimś ostrym batożeniu. Co do braku Luke'a to wątpliwe żeby go dali na ciemną stronę, bardziej chyba chodzi o efekt zaskoczenia jak go zobaczymy po raz pierwszy po tylu latach. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) nie no, źle mnie zrozumieliście starą trylogię mogę oglądać nonstop, w kółko i mi się nie męczy z nową trylogią już tak nie mam, historia jest dużo słabsza, baśniowa itd. ale nie demonizuję jej. i tak MROCZNE WIDMO > FURY ROAD Edytowane 20 października 2015 przez Szejdj 1 6 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 jedyne co w nowej trylogii wyszlo to gierka na jej licencji - star wars racer, udana podrobka wipeouta no i utworek przy darth maul Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Walka i ostatni dialog anakina z obi to jedne z najlpeszych momentów całej sagi. Rzeź ludzików z Tatooine równiez świetnie pokazana, ogólnie od momentu staczania się Anakina było bardzo dobrze. No i cąły wątek odkąd imperator stracił na urodzie również. Strasznie nienawidziłem nowej trylogii dopóki na spokojnie w odp. jakości i chronologicznie nie obejrzałem wszystkich częsci. Zyskują. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 października 2015 Autor Opublikowano 20 października 2015 nie no, źle mnie zrozumieliście starą trylogię mogę oglądać nonstop, w kółko i mi się nie męczy z nową trylogią już tak nie mam, historia jest dużo słabsza, baśniowa itd. ale nie demonizuję jej. i tak MROCZNE WIDMO > FURY ROAD dobra, weź już się na siłe nie ośmieszaj a inną drogą, bilet już zamówiony na 18 grudnia Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Luke pewnie zaszył się w lepiance Yody. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 A propos Luke'a. W niewykorzystanym zakończeniu Powrotu Jedi, Luke miał założyć maskę Vadera i przejść na ciemną stronę mocy. Może podchwycą ten motyw. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Walka i ostatni dialog anakina z obi to jedne z najlpeszych momentów całej sagi. Rzeź ludzików z Tatooine równiez świetnie pokazana, ogólnie od momentu staczania się Anakina było bardzo dobrze. No i cąły wątek odkąd imperator stracił na urodzie również. Strasznie nienawidziłem nowej trylogii dopóki na spokojnie w odp. jakości i chronologicznie nie obejrzałem wszystkich częsci. Zyskują. Milan jak trolluje żeby odwrócić uwagę od faktu, że to on. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Że też się komuś chce szukać plusów tego góvna zwanego Nowa Trylogia to doprawdy godne podziwu XD Mam nadzieję,że po premierze tych nowych filmów już całkowicie ludzie zapomną o tych majakach Lucasa. Pamiętam jak byłem na Ep1 w kinie, matko jakie to było nijakie, najgorzej wydana kasa na bilet do kina. No ale dzieciakom co miały pierwszy raz styczność z SW mogło się podobać. Bo kolorowo, Dżar Dżar i w ogóle skaczą i wyma(pipi)ą kolorowymi mieczami jak w cyrku. Ja na przykład pierwszą styczność ze SW miałem od pierwszej części. Jako 8-latek poszedłem do kina z braćmi na Mroczne widmo i odbiło mi na punkcie SW. Potem Atak klonów, który mniej, ale też mi się podobał. Dopiero po tych 2-óch filmach zobaczyłem starą trylogię i dopiero o co to znaczy Star Wars. Zemsta Sithów już była dużo bardziej bolesnym seansem, ale nie mieszam z gównem bo też mi się sporo tam podobało. Fakt Stara trylogia > Nowa trylogia ale te skrajne podejście też jest po(pipi)ane. Albo coś jest genialne albo totalnie gówniane. Edytowane 20 października 2015 przez Voytec Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 na tym forum ludzie spuszczają się nad mad maxem a narzekają na star warsy XDDDDDDDDDDDD 2 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Najsmieszniejsze że o mad maxie już nikt nie pamięta, piękna wydmuszka przeminęła jak fascynacja 300-toma, nawet tu i tu był fajniusi motyw muzyczny wpleciony w fabułę, i tak jak teraz wszyscy sa fanami junkie XL, tak wtedy nagle wszyscy przebijali się ile płyt NIN mają na dysku ;D gwiezdne wojny zjedzą i wyplują mad maxa, nikt nie będzie pamiętał co było w tym roku wczesniej, pingwiny, conjuring 5, insideous 6, a , i mad max funny road xDDD Edytowane 20 października 2015 przez Toudi_89 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Czasy 300 na forum Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Mad max to takie 5/10, więc nie trudno przebić. Tylko na tym forum ludzie się tak tym jarają. 1 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Będzie takie straight out of Compton tylko z blasterami i Hanem Solo w postaci starego recydywisty. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Murzyn jest takim ćwokiem wciśniętym na siłę, wygląda na to że on sam nie wie po co tam jest xD Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 HEHE WIDZE ZE JUZ OGLADALES FILM, OPOWIEDZ NAM O TYM Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 HEHE WIDZE ZE JUZ OGLADALES FILM, OPOWIEDZ NAM O TYM HEHE NO PEWNIE, 2 MIN TRAILERKA I WIEM O NIM WSZYSTKO. ZADAWAJ PYTANIA, ODPOWIEM! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Czekam na wejscie Kazuba bo mad maxa obrazajo. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) ja też czekam na jakiś post o epickości mad maxa ale kazub to juz chyba ostatni samarytanin broniący Edytowane 20 października 2015 przez Szejdj Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Mad max to takie 5/10, więc nie trudno przebić. Tylko na tym forum ludzie się tak tym jarają. To, że szejdi to błazen, który nie zbyt zna się na filmach i jeszcze mówi, że nowa trylogia to fajne filmy to wiem, ale że ty pleciesz głupoty to się nie spodziewałem. Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie i dlatego pokaże ci jak się mylisz Primo metacritic 2600 je.banych opinii i średnia 8.7 CZAISZ CZY PIESCIAMI MAM WYTŁUMACZYĆ? trochę bardziej sophisticated imdb 8.2 od 350 tys userów CZAISZ TYPIE WIECEJ NIŻ MIESZKA W TWOIM MIESCIE 12 miejsce z wszystkich filmów 2015 no akurat to nie jest piorunujące, ale most discussed movie of 2015 już trochę robi zwłaszcza biorą uwagę, że premiera była w maju a tutaj jeszcze nie którzy mają bóldupy, że był to film na 10/10 no i od razu podważa teorie toudiego o tym, że nikt juz nie pamięta tego film (lol) NO I NAJWAZNIEJSZA OPINIA NAJWAZNIEJSZEGO KRYTYKA W INTERNECIE I CO KU.RWA ZATKAŁO KAKAŁO? A TERAZ WRÓĆ I PRZEPROŚ Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) nagroda MOST DISCUSSED MOVIE HAHAHA a druga obok "TEEN CHOICE" avatar ma 83 ma metacritic i 7.9 na imdb także według blubera avatar jest tak samo dobry jak madmax i w ogole niezbyt pisze sie razem :czesc: mad max jest dla dzieci, dorosły człowiek się na tym filmie zanudzi Edytowane 20 października 2015 przez Szejdj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi