Opublikowano 27 października 20159 l Piu, piu. Dead chewbbacca. A tak serio, to z tego co pamiętam jak się jeszcze będąc pacholęciem interesowałem, Chewbacca zginął w którejś książce
Opublikowano 27 października 20159 l W książkach, konkretniej w Wektorze Pierwszym spadł na Chewbaccę księżyc.
Opublikowano 28 października 20159 l Artuditu, trochę przypakował: Edytowane 28 października 20159 l przez Metoda
Opublikowano 6 listopada 20159 l Nowy trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SdAUiyeJMFQ pieknie to wyglada, o takie gwiezdne wojny nic nie robiłem
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ostatnio reklamują wersje na blue ray w mm za 89 za część (ultima ma za 99) , powiedzcie mi czym to się różni od wersji complete saga (darth vader na okładce) za około 300zł. Obie wersjie oczywiście na blue ray z tego druga z dwoma dodatkowymi dyskami. Chcę kupić na blue ray i się głowię.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Nawiażę do plotek o tym, że Luke być może będzie ciemnym charakterem. Oglądam sobie teraz 5 ep. na axn, pamiętacie scenę na planecie Yody, gdzie Like wchodzi podczas szkolenia do jakiejś pieczary emanującej mocą i zabija tam Vadera, i pod maską jest jego twarz? Z jednej strony było to nawiązanie do pokrewieństwa między Lukiem, a Vaderem, z drugiej aż prosi się o wykorzystanie tego motywu, mam nadzieję, że JJ nie zawiedzie.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ostatnio reklamują wersje na blue ray w mm za 89 za część (ultima ma za 99) , powiedzcie mi czym to się różni od wersji complete saga (darth vader na okładce) za około 300zł. Obie wersjie oczywiście na blue ray z tego druga z dwoma dodatkowymi dyskami. Chcę kupić na blue ray i się głowię. Po pierwsze Bluray ^_^ No wydanie z Vaderem to jest zbiór 6 części i tyle. Pojedynczo masz tylko to że każdą cześć masz w stealbooku. Ale są to (pipi)owe wydania bo nie ma Angielskiego DTS MA tylko Niemiecki jest (są 3 wersje w Europie i nam się trafiła ta z Niemieckim DTSMA). Nie rozumiem jak można było u nas wydać tak z(pipi)ane wydanie bluray SW.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ja czekam na kinowe wydania na blurayu Czesci 4-6 i wtedy kupie cala trylogie chocby byla opakowana w pysk jar jara
Opublikowano 9 listopada 20159 l Czyli, które wydania warto by było kupić? To już nie ma znaczenia, obydwa są takie same w Polsce. To nowe wydanie różni się tylko tym że są steallbooki. Jeżeli Ci brak Angielskiego DTSMA nie przeszkadza w Polskim wydaniu to bierz, które chcesz.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Nawiażę do plotek o tym, że Luke być może będzie ciemnym charakterem. Oglądam sobie teraz 5 ep. na axn, pamiętacie scenę na planecie Yody, gdzie Like wchodzi podczas szkolenia do jakiejś pieczary emanującej mocą i zabija tam Vadera, i pod maską jest jego twarz? Z jednej strony było to nawiązanie do pokrewieństwa między Lukiem, a Vaderem, z drugiej aż prosi się o wykorzystanie tego motywu, mam nadzieję, że JJ nie zawiedzie. Właśnie miałem się pytać czy Luke jest w filmie albo przypadkiem nie będzie grać jakiegoś złego charakteru biorąc pod uwagę, że nie ma go na plakacie Widać nie jestem osamotniony w tych podejrzeniach.
Opublikowano 11 listopada 20159 l No chyba wszyscy tak spekulują, a jak jest to się przekonamy już za lekko ponad miesiąc.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Szczerze, to nie chciałbym, żeby Luke przeszedł na Ciemną Stronę. Trochę to by było bez sensu. Jest ostatnim Jedi, był jedynie kuszony przez Vadera i Imperatora, gdzie tego pierwszego przekonał, że jest w nim dobro, które może wygrać z Ciemną Stroną, a Imperatora już nie ma.
Opublikowano 11 listopada 20159 l W sumie po Powrocie powstalo cale zatrzesienie ksiazek walkujacych rozne motywy, ze trudno bedzie w filmie zawrzec cos oryginalnego i autorskiego. Chyba