Opublikowano 19 listopada 20159 l Ciekawe, chyba dostaniemy mocny twist. Edytowane 19 listopada 20159 l przez YETI
Opublikowano 20 listopada 20159 l A coś wiadomo kto będzie mistrzem tego Kyle Rena? Snoke mi bardziej na marionetkowego wodza wygląda. Co by znaczyło, że mistrzem sithów jest, no właśnie Ps. Stawiam że Skywalkerowi odbije i będzie mistrzem obu stron mocy, że niby jedna bez drugiej nie istnieje, trele morele
Opublikowano 20 listopada 20159 l Jar -jar tylko on swiat podbic moze. On to sith legendarny co imperium stworzyl palpatine to jeno zabawka w palcach jego
Opublikowano 22 listopada 20159 l Kylo Ren nie jest Sithem. Dlaczego? Hamill wyglada jak Mendrek na starosc.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Nie idę na premierę, poczekam aż się trochę uspokoi, do tego czasu nie odbieram telefonów, nie przeglądam forumka i internetu, może uniknę spoilerów.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Z powodu niebezpieczeństwa ze strony spoilerowców, którzy w tym przypadku będą atakować ze zdwojoną siłą idę w weekend premiery żeby mieć z tym luz a potem sobie jeszcze raz na spokojnie obejrzę. Inaczej może być ciężko. Nie ufaj internetom.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Kylo Ren nie jest Sithem. Dlaczego? Bo jest Renem. A dokładnie rzecz ujmując - Rycerzem Ren. To coś podobnego, ale nie trzymające się już zasady dwóch jak Sithowie w czasach tuż przed i w trakcie Imperium. Więcej o nich dowiemy się w nowej trylogii.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Kylo Ren nie jest Sithem.Dlaczego?Bo jest Renem. A dokładnie rzecz ujmując - Rycerzem Ren. To coś podobnego, ale nie trzymające się już zasady dwóch jak Sithowie w czasach tuż przed i w trakcie Imperium. Więcej o nich dowiemy się w nowej trylogii. Z tego, co mi wiadomo i tak sobie sporo dopowiedziałeś. Nie wiemy nawet, czy Rycerze Ren to w ogóle są użytkownicy Mocy, nie wszyscy muszą być przecież jak Kylo. Myślę, że może to być jakiś kult Vadera, a Kylo ogarnia Moc i stoi na jego czele, ale to oczywiście tylko domysły.
Opublikowano 23 listopada 20159 l przestrzegam przed wchodzeniem do tematu w nocy z 17 na 18 bo idę na premierę o północy i nie wiem czy będę w stanie się powstrzymać .
Opublikowano 23 listopada 20159 l przestrzegam przed wchodzeniem do tematu w nocy z 17 na 18 bo idę na premierę o północy i nie wiem czy będę w stanie się powstrzymać . Przeciez twoje recenzje sa najbardzie lakoniczne na forum. "GW: FA - familijny film przygodowy dziejacy sie w kosmosie gdzie strzelaja sie statkami a czarny nie ginie w 3/4 filmu."
Opublikowano 23 listopada 20159 l 18 grudnia, godzina 11,pierwszy seans, pusta sala, bilety kupione. Na popoludniowe i wieczorne seanse prawie full juz.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Pierwszy oficjalny klip z Force Awakens + dwa nowe spoty. https://www.youtube.com/watch?v=dKXc4cqab4k https://www.youtube.com/watch?v=Uy-JBuBogcs https://www.youtube.com/watch?v=IBYF7NuMuEo
Opublikowano 23 listopada 20159 l jeżeli ten film nie zadowoli fanów star wars to w nic już nigdy nie uwierzę
Opublikowano 23 listopada 20159 l Mi tam starczy jeżeli będzie na poziomie tych dwóch ostatnich star trekow.