Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Nawet tusz do rzes reklamuja ze wykorzystaniem stron mocy. Mnie rozłożyły baterie star wars Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Ogólnie to chyba nigdy nie byłem świadkiem takiego nakręcania hajpu przed filmem. Gdzie się nie obejrzeć to wszędzie są star warsy. Sklepy z ciuchami, sklepy z zabawkami, teraz czytam, że w kauflandzie pościele są, więc po innych realach bym polatał to też bym coś znalazł. Do tego reklamy battlefronta, duracella. Aż boję się pomyśleć ile pieniędzy zarobią. MILJARDY Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 No Lego są świetne, ale te ceny... I jak wyżej, rozmiar machiny jaka napędza ten film jest ogromny. To są kwoty kosmiczne, a lud wszystko łyka, zestawy śniadaniowe, kubki, skarpetki, wszystko wymierzone w dzieci, a te terroryzują rodziców i sprzedaż pędzi. Tylko że jakość wykonania np. figurek nie powala. Jedynie pojazdy z Hot Wheels są faktycznie z detalami i bez fakapów (Sokół świetny), ale też swoje kosztują... Niedawno Hot Wheels oglądałem. Kusiło mnie strasznie. Wykonanie chyba lepsze niż w grze figurkowej X-Wing. Niebrzydkie te Hot Wheels, ale z tym ostatnim to jednak trochę pojechałeś. Zabawki zostawcie dzieciom, a jak chcecie ładne modele do postawienia na biurku, to kupcie sobie nowy starter do X-winga z Force Awakens. W bonusie zaje.bista gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Mojemu bratu urodziła się tydzień temu córeczka. Od dawna szukam po sklepach dla niej ubranka Księżniczki Lei, ale w tych polskich sklepach za cholere nie moge znalezc. Forumku pomoz Polecam zajrzeć do Biedry. Dużo stuffu ze SW, sam chyba sobie skocze po kubek ze Storm Trooperami. Edytowane 26 listopada 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 tydzien? przeciez jak dziecko ma tydzien to ledwo je ubierzesz w body, a ty niemowlakowi chesz zakładac stanik i złote stringi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Nic dziwnego. Taki strój to raczej dla dorosłych księżniczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 (edytowane) Kurde o czyms takim mowie Edytowane 26 listopada 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Nawet w gazecie wyborczej teraz dają wszystkie star warsy po kolei, ale to raczej niedźwiedzia przysługa jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Hmm to wyglada tak pysznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Kurde o czyms takim mowie o matko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 623 Opublikowano 27 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Nie wiedziałem gdzie to wstawić. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Dosyć szczegółowe przedstawienie nowych planet: http://screenrant.com/star-wars-7-force-awakens-planets-names/ Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Z forum wiedźmina: Kolejna porcja informacji z Empire (niektóre fragmenty pachną spoilerem, więc otagowałem listę): Snoke odegrał kluczową rolę w przeciągnięciu Kylo na Ciemną Stronę Mocy Snoke jest "Palpatinem" nowej trylogii i jest bardzo mocno zasugerowane, że pojawi się w kolejnych epizodach Snoke jest bardzo potężnym obcym (w sensie nie człowiekiem), ale jednocześnie jest oszpecony i pełen blizn, co ma stworzyć kontrast potęgi i wrażliwości z Kylo i Rycerzami Ren związany jest termin "Force Back", ale nie wyjaśniono jego znaczenia starcia na miecze świetlne mają odejść od ultra stylizowanego "tańca" z prequeli. JJ postawił na bardziej "prymitywne", agresywne i surowe pojedynki gdy spotkamy Luke'a będzie on na nieco innym etapie swojego życia, nie będzie to już ten niewinny farmer z oryginalnej trylogii. Z kontekstu można wyłapać sugestie, że Luke będzie przez większą część filmu miał solowe sceny, oraz zasugerowano, że wbrew wcześniejszym plotkom spotka się z Hanem i Leią. potwierdzono, że zakapturzona postać w tej scenie......to Luke, więc jednak był w trailerze Kylo Ren nie jest klasycznym "złym", twórcy porównują go bardziej do religijnego fanatyka, który jest przekonany o słuszności swoich poglądów, więc robi to co robi w imię wyższego dobra, co ma go czynić unikalnym i nieprzewidywalnym antagonistą Źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 Kościelisko A.D. 2015 http://24tp.pl/?mod=news&strona=1&kat=152&typ=r&id=30350 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 A GDZIE JAR JAR :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 29 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Ale reklamówka z biedry musi być.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Wiem, że było, ale nie chce mi się szukać. Po disneyowskim resecie kanoniczne są tylko obie trylogie, ta nowa animka Rebels (a clone wars ?) i jakieś komiksy. No i właśnie w sprawie tych komiksów bym prosił o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Wiem, że było, ale nie chce mi się szukać. Po disneyowskim resecie kanoniczne są tylko obie trylogie, ta nowa animka Rebels (a clone wars ?) i jakieś komiksy. No i właśnie w sprawie tych komiksów bym prosił o szczegóły. Tutaj masz chyba wsio: http://starwars.wikia.com/wiki/Timeline_of_canon_comics Trochę już tego spłodzili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Dostałem wczoraj od syna koszulkę z nadrukiem już z nowej części i bokserki z Vaderem, outfit do kina gotowy Co do komiksów, są aktualnie wydawane dość ciekawe historie umiejscowione w różnych ramach czasowych Sagi, mam ten: Tak po prawdzie to teściowa na gazetach synowi kupiła za 4 zł, ale tata chętnie przeczytał. Świetna kreska. Kolejny tom z Vaderem z roli głównej wyszedł 17.11. Może więc poszukać na tych szrotach gazetowych Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 a gdzie te komiksy można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Kolejny tom z Vaderem przesunięty na 8 grudnia, więc jeszcze go nie ma. Najłatwiej kupić w Empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 30 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2015 Najłatwiej nie znaczy najtaniej sklep.gildia.pl, nieprzeczytane.pl, aros.pl. A Vader dobry komiks. Nie ma lipy, i w historii i w obrazkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi