wojnar 1 892 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 (edytowane) Plugawy, Yoda mowił że "zawsze dwóch ich jest". Nie pamiętam dokładnie jak to leciało. Szkoda że trylogia Dartha Bane nie jest w kanonie Edytowane 25 grudnia 2015 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 (edytowane) No mowil ze zawsze dwoch i ze kazdy shit ma swojego uczcia jak jedi padawana, ale to nie dowodzi, ze sie wybijaja, zeby bylo dwoch ale tez nie wyklucza takiej mozliwosci. Chyba, ze rzadziej sie ich spotyka bo sa rozstrzeleni po kosmosie. Edytowane 25 grudnia 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Jedyna wzmianka o tym że sithowie się wybijają to to, ze Palpatine zabił swojego mistrza. A teraz to już wszystko się może zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Yoda powiedział że "Zawsze dwóch ich jest, nie więcej, nie mniej. Mistrz i uczeń" Dziwie było by aby nagle pojawiło się dwóch mistrzów ciemnej strony. Tak też jest teraz, Kylo Ren jest uczniem Goluma Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Uf, przeczytałem cały temat prawie. No obejrzałem, zayebisty seans, do powtórki niebawem w Imaxie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Uf, przeczytałem cały temat prawie. No obejrzałem, zayebisty seans, do powtórki niebawem w Imaxie :] same here, po nowym roku przejde się do imaxa, bo czuję, że nagłosnienie w zwyklym kinie było do dupy btw, przypomniało mi się, że napisałem "kolędę" z okazji ujawienia tytułu, którą tutaj wrzuciłem jakieś 70 stron temu ♫♫ Moc się budzi Sith truchleje R2D2 ciągle bzyczy Luke się zgubił Han go lubił Leia nie wie co ma robić Wzgardzony, okryty lawą Anakin, Sith nad wiekami A ciało metalem się stało I mieszkało z Ewokami ♫♫ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 no niestety Moc się budzi Sith truchleje R2D2 ciągle drzemie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Yoda powiedział że "Zawsze dwóch ich jest, nie więcej, nie mniej. Mistrz i uczeń" Dziwie było by aby nagle pojawiło się dwóch mistrzów ciemnej strony. Czy ja wiem, było minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Byłem i jestem content. Pierwsza trójka najlepszych części zaraz po Imperium i Powrocie Jedi. I w sumie nie rozumiem dissów na VI ep. - cała akcja z odbijaniem Solo u Jabby - bitwa na orbicie Endoru oraz z AT-ST na jego powierzchni - ostatnia walka z Vaderem i jego przedśmiertny monolog Vadera - czy wreszcie wlecenie w rdzeń nowej Gwiazdy Śmierci Sokołem Millenium <333 wciąż wypadają lepiej, tak jak fakt że większość najlepszych wymienianych w temacie scen to właśnie nawiązania dla starej trylogii. Na największy plus gra aktorska odtwórców ról Poe, Rey, Finna i Reno. Pod tym względem to najlepsze Star Warsy ever. Epy I-III piknie zaorane. Mam nadzieję na powtórkę z progresu Nowa Nadzieja <<< Imperium Kontratakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Cos niesamowitego. Kiedy z moim wujkiem, 71-letnim belgiem, z którym zawsze miałem problem z utrzymaniem dłuższej rozmowy nie z powodu języka tylko tego, ze jest introwertykiem, przeprowadziłem godzinna dywagacje na temat VII epizodu. Co ciekawe ma bardzo podobne odczucia do mnie, choć uważa, ze pierwsze pół godziny filmu było najsłabsze, potem akcja się swietnie rozkręca i nie spodobał mu się Finn tak jak jego znajomym (Z reszta w podobnym wieku. Najwidoczniej nie odpowiada im taki humor ) Ale cholera, oglądał na premierę IV, V, VI epizody w Los Angeles, bo w tamtych czasach tam mieszkał. Na ponownym seansie Imperium Kontratakuje spotkał się z Carrie Fisher. Star Wars zbliża ludzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Yoda powiedział że "Zawsze dwóch ich jest, nie więcej, nie mniej. Mistrz i uczeń" Dziwie było by aby nagle pojawiło się dwóch mistrzów ciemnej strony. Czy ja wiem, było minęło. Ren nie jest sithem więc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Nie, Ren nie jest Sithem. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Wreszcie po tylu latach dobre Gwiezdne Wojny. Film jest znaaacznie lepszy od trylogii 1-3, w zasadzie nie powinno się go porównywać z tymi bublami. Nowa obsada wypadła bardzo dobrze - Rey najlepsza, ale Poe i Finn także świetnie. Kylo Ren troszkę gorzej, ale ta postać ma najwięcej miejsca na odpowiednie rozwinięcie, jestem ciekawy jak go poprowadzą - oby nic nie zepsuli. Oby moc w następnych częściach była przynajmniej tak silna jak tutaj, a najlepiej jeszcze silniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Yoda powiedział że "Zawsze dwóch ich jest, nie więcej, nie mniej. Mistrz i uczeń" Dziwie było by aby nagle pojawiło się dwóch mistrzów ciemnej strony.Czy ja wiem, było minęło. Ren nie jest sithem więc? Więc będzie jeszcze jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Jak nie jest, to raczej dwóch cnie Nie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ren jest Renem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ben jest renem, a supreme leader jest snokiem. mam nadzieję że to na zawsze rozwieje wszelkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ben kenobi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ben Solo Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 To się niezłe teka spoilerem popisał Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Nie, Ren nie jest Sithem. Jest uczniem Goluma więc kim ma być jak nie Sithem. Hello. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ren nie jest sithem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Nie, Ren nie jest Sithem. Jest uczniem Goluma więc kim ma być jak nie Sithem. Hello. Według Abramsa: “Kylo Ren is not a Sith. He works under Supreme Leader Snoke, who is a powerful figure on the Dark Side of the Force.” Ale może sam reżyser się myli, nie wiem, zapytaj sie go czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Snoke, Snoke, Snoke, może jak napiszę to trzy razy to przestane go nazywać Golum Vader też nie był Sithem tylko Jedi gdy przeszedł na ciemną stronę więc to że teraz jeszcze nie jest nie znaczy że nie może być. Ale ok, niech będzie wersja J.J .Czołga Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Skoro Snoke to Plagueis to Kylo prędzej czy później zostanie Sithem, choćby po to żeby odblokować swój potencjał, którego póki co jako Ren nie potrafi wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi