Gość suteq Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Dobry życiowy frustrat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Ludzi, którzy piszą tylko z caps lockiem trzeba pogardzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 GARDZĘ MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 ale troche racji ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Dobra w koncu bylem. Film 9/10. Byloby 9+ ale nie smieszyly mnie te "na sile smieszne" i zbedne moim zdaniem dialogi w wykonaniu Finna. Ray bardzo fajna postac, swietnie zagrana zwlaszcza na poczatku kiedy widac jej "dzikosc". Mam nadzieje, ze nie zestarzeje sie jak ksiezniczka Leia. Glowny zly (Ren) bardzo dobrze ale niestety ten sam blad co z muzykami zespolu KISS - ujawnil co jest pod maska. Moze wyrobi sie w kolejnych epizodach. Walki na miecze zaje.biste, komu brakowalo piruetow niech idze obejrzec balet (reklamowali jakis przed pokazem). W ogole przez caly film, kiedy patrzylem na te ujecia i prace kamery w umysle cos mi szeptalo "I have two cameras, A and B" xD Plinkett ty ch.uju wynocha z mojej glowy. No, teraz moge czytac spoilery, rozkminy i recenzje. Acha, pozdro dla forumowej ku.rwy, ktora na czacie spoilowala SW ale Han Solo #nikogo. Zero emocji, nawet Leia nie plakala xD I jeszcze pytanie - czy internety juz ustalily jak to sie stalo, ze goscia katapultowalo z tie fightera i z kurtki? xD No i ku.rwa od kiedy TIE jest statkiem zalogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 to jest New order tie fighter, taki lepszy, amerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Aaa, to ta kurtka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Acha, zapomnialem. Muzyka w tej czesci ssie kule. Nie bylo zadnego wybijajacego sie themeu poza oczywiscie starymi, ktore do dzis wrzucaja ciary. Nawet Ep1 mial swoje duel of the fates. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Rey's Theme jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 No wlasnie to jedyne co mi sie rzucilo w ucho i tak sie domyslalem, ze to jej theme. Ale startu do poprzednich nie ma niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Jakby ktoś chciał posłuchać muzyki z filmu za free http://www.waltdisneystudiosawards.com/#/star-wars/music Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Przecież jest na Spotify. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Fajny materiał o efektach specjalnych w ep VII: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2016 W końcu i ja obejrzałem. Bardzo fajny film. Kilka momentów akcji się dłużyło, ale to nic. Gratuluję nie nadużycia CGI (choć główny zły mogłby nie być graficzką...). Ogólnie czekam na następną część, choć nowe postacie jakoś mnie tak nie porwały, jak zrobiły to tamte w epizodzie 4tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Kilka ciekawych teorii, przyjemnie się czyta http://www.kilkuzdaniach.pl/2016/01/17/przebudzenie-mocy-teorie-sekrety-rey-snoke-ren/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Przechodziłem w galerii obok smyka, patrzę, a tam nasz emo Vader z lego No nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 ja (pipi)e przypominam dorosły facet xd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Przypominam, to forum o gierkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Przechodziłem w galerii obok smyka, patrzę, a tam nasz emo Vader z lego No nie mogłem się powstrzymać. Ile dałeś? Jaki kod? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Byłem dzisiaj po raz drugi. Wciąż 10-/10 ale ja nie o tym. Zaciekawiła mnie jedna rzecz. Moment gdy Kylo Ren dowiaduje się o dziewczynie. Jego reakcja. Chwyta posłańca i pyta jaka dziewczyna? Podejrzewam, że Rey jak i Ren byli razem w grupie którą szkolił Luke. Kylo mógł zazdrościć naturalnego talentu Ray. Ben (czyli Kylo) był za młodu na misji z Hanem. Coś nie wyszło, Snoke przekabacił młodego, a ten zniszczył szkołę Jedi. Luke wiedział, że Moc jest niezwykle silna w Ray więc może wraz z jej matką albo Leią ukrył ją na Jakku przed wzrokiem Snoke'a. To by też wyjaśniało w jaki sposób dziewczyna tak szybko ogarnia tajniki Mocy. Szkoliła się na Jedi ale z powodu tragicznych wydarzeń ukryła wszystko głęboko w podświadomości. Teraz gdy na nowo odkrywa Moc wspomnienia powracają (scena w barze Maz gdy dotyka miecza). W końcowej scenie Luke rozpoznał Rey. Silna Moc pozwala niektórym Jedi widzieć przyszłość. Ray tego doświadczyła. Możliwe, że Luke specjalnie pozostawił mapę w R2D2 i czekał aż Ray będzie gotowa na spotkanie. Może rozwiną ten pomysł w VIII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Ja mam nadzieje, ze w tych epizodach nie bedzie tego: i Rey nauczy sie wladania moca "naturalnie" tak jak sam Luke na Dagobah. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Jest gruba teoria dotycząca kim jest Rey, grube spoilery z nowych, starych wszystko imo naciągana i zbyt przegięte, znając disneya to zbyt głębokie Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Reinkarnacja Anakina Prawie tak samo zabawne jak przypuszczenia, że jest spokrewniona z Obi-Wanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Mi się ta teoria nawet podoba:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 tl;dr Bardzo spoko teoria, a wg standardów Star Wars jest prawdopodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi