tommi 345 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 (edytowane) Ad 3. - udalo jej sie jedynie przywolac miecz, co jest kolejnym lvlem po tym jak oparla sie praniu mozgu i zastosowala jedi mind trick, wiec nie stalo sie to tak o nagle faktycznie, cale kilka h to zajelo. Naprawde intensywnego treningu. Pod okiem doswiadczonego mistrza Jedi. Co w tym dziwnego? Edytowane 29 stycznia 2016 przez tommi Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 pewnie, lepiej zeby pokazywali jak trenuje jako dziecko w kasku Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 oczywiscie, ze nie. zamiast tego lepiej, zeby pokazywali wyrostka stajacego na jednej rece z przyklejonym zielonym gnomem na bucie. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Tommi nie szanujesz starych Star Warsów, wyjdź. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 to nie, ze nie szanuje. Doceniam to, co bylo w nich dobre, ale jak cos bylo chuyowe, to pisze, ze bylo chuyowe, a nie wpyerdalam gunwo udajac, ze jest czekolada. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 Puppet Yoda > ........................ > gówno obesrane >........................ >CGI Jabba > CGI Yoda > ................ > jerome Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 Puppet Yoda > ........................ > gówno obesrane >........................ >CGI Jabba > CGI Yoda > ................ > jerome A co, ktoś twierdzi inaczej? Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 No nie wiem jak można uważać, że CGI Yody jest lepsze. Próbuję sobie to ustatkować w głowie, przemyśleć, zrozumieć, ale no nie. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Tommi.ale gdzie ja tak napisałem? Zacytuj. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda Ja się zaś niedawno dowiedziałem od ziomka z roboty,że taki jeden co u nas też robił twierdzi,że ep7 jest taki sobie bo ma mało efektów specjalnych, a te co są szału nie robią. Co za przykre pokolenie :facepalmz: Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Jeden ze znajomków przypie.rdolił się do tego ptaka dziobiącego jakiś metal w jednym ujęciu jak rey śmiga na tym swoim latającym motorku, że sztuczny i w ogóle efekty sztuczne xDDD zrobić cieciom dobre praktyczne to i tak źle. Oczywiście dla niego prikłele lepsze. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) poczytajcie sobie komentarze na fanpejdżu star warsów "Po tym jak zobaczyłem, że koleś, który zajmował się sprzątaniem nowej Gwiazdy Śmierci, wiedział też jak ją zniszczyć - chcę tylko zapomnieć, że taki film powstał" "Średnio podoba mi się iskrzący wątek gejowski, między tymi dwoma panami ze zdjęcia" (o Finnie i Poe) "Nastoletni pseudosith, który zwiał z innych seriali disneya i innych chłamerykańskich przebieranek w stylu Buffy vampire killer. Po drugiej stronie wszystkoumiejąca mega dziewczynka o oczach Froda ze swym petem murzynkiem z disneyowskich młodzieżowych komedii. Sorry. Te postacie, to największa żenada w historii Star Wars" " ta walka to jakaś ,,porażka''. Czyściciel walczy świetlnym mieczem z wnukiem Vadera jak równy z równym. Ech.... A wnuk Vedera przypomina raczej wnuka czarodzieja Severusa Snape z Harrego Pottera." " pierwsza scena z Kylo Renenem i zawieszonym blasterem i czlowiek mysli ze to Vader 2.0 a potem lekkie rozczarowanie" Zaorać to pokolenie, tacy zasługują tylko na 2,5h piruetów Edytowane 31 stycznia 2016 przez froncz piotrewski Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi joda Umówmy się, że jak ktoś jest turbo fanem serii, kocha i wielbi Star Warsy, uważając je za najlepszą rzecz w historii kinematografii, to może nie wiedzieć jak odróżnić bardzo słabe filmy od dobrego. To nie jest jakieś wielkie zdziwienie, zwłaszcza jak dorosła osoba mówi ci prosto w oczy "Atak klonów był bardzo dobry, a FA jest bardzo słabe" Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Ad 3. - udalo jej sie jedynie przywolac miecz, co jest kolejnym lvlem po tym jak oparla sie praniu mozgu i zastosowala jedi mind trick, wiec nie stalo sie to tak o nagle faktycznie, cale kilka h to zajelo. Naprawde intensywnego treningu. Pod okiem doswiadczonego mistrza Jedi. Co w tym dziwnego? Ale kto ci wmowil, ze obudzenie w sobie mocy musi odbywac sie zawsze pod okiem mistrza jedi? Dzordz L? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 ...ja znam osobiście kilku fanów serii, którzy są wręcz zażenowani nowym epizodem i twierdzą że prikłele lepsze xD więc co tam cgi jodaUmówmy się, że jak ktoś jest turbo fanem serii, kocha i wielbi Star Warsy, uważając je za najlepszą rzecz w historii kinematografii, to może nie wiedzieć jak odróżnić bardzo słabe filmy od dobrego. To nie jest jakieś wielkie zdziwienie, zwłaszcza jak dorosła osoba mówi ci prosto w oczy "Atak klonów był bardzo dobry, a FA jest bardzo słabe" True that Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) #zikavirus Edytowane 6 lutego 2016 przez --wojtas-- Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Tzw. syn sąsiada, tak bardzo podobny. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Jezu co to było. Jeden z aktualnie najgoerszych filmów jakie widziałem w życiu. A widziałem sporo. 2/10, za roboty Efekty są ok, aktorzy niech sobie będą, ale proszę....fabuła jest tak mega idiotryczna i do dupy. Przeciez tam sie nic nie tzryma kupy. Żałuję tak bardzo tego czasu co spędziłem na oglądanie jakby ktoś się zastanawiał czy oglądać toi z całej siły odradzam... 7 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 (edytowane) to się obudził jak my już wszyscy bilety kupili Edytowane 19 lutego 2016 przez ragus Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Jezu co to było. Jeden z aktualnie najgoerszych filmów jakie widziałem w życiu. A widziałem sporo. 2/10, za roboty Efekty są ok, aktorzy niech sobie będą, ale proszę....fabuła jest tak mega idiotryczna i do dupy. Przeciez tam sie nic nie tzryma kupy. Żałuję tak bardzo tego czasu co spędziłem na oglądanie jakby ktoś się zastanawiał czy oglądać toi z całej siły odradzam... Niech zgadnę, pewnie podobają Ci się prequele od Lucasa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi