Plugawy 3 681 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) booje sie spytac dlaczego nienaturalna ;o? Bo jest czarny a ona biala. Edytowane 27 marca 2016 przez Plugawy Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) No bo tak z dupy sie to wzięło, uratowali sobie skore nawzajem i od razu bff, moze te dialogi gdzie siebie wychwalają nawzajem miały byc śmieszne nie wiem, mnie zażenowany troche xD O i w sumie Masorz dobrze napisał, latają za sobą jakby chcieli kopulować ale ciagle podkreślają ze sa przyjaciółmi, fajnie maja w tym kosmicznym friendzone Edytowane 27 marca 2016 przez Bielik Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 No finn by pewnie chciał zakisić ale Rey już go dała do friendzone'a raczej, Cytuj
Pix 909 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Pewnie friendzone. Podejrzewam, że teraz do majtek Rey dorwie się Poe Dameron. Jakież będzie jego zaskoczenie, kiedy zerwie jej szaty i zobaczy, że tam nie ma cycków. Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 No bo tak z dupy sie to wzięło, uratowali sobie skore nawzajem i od razu bff, moze te dialogi gdzie siebie wychwalają nawzajem miały byc śmieszne nie wiem, mnie zażenowany troche xD O i w sumie Masorz dobrze napisał, latają za sobą jakby chcieli kopulować ale ciagle podkreślają ze sa przyjaciółmi, fajnie maja w tym kosmicznym friendzone Po prostu jest chemia między tymi postaciami (zasługa m.in. odtwórców), a to, że ich przyjaźń wzięła się z tego, że uratowali sobie nawzajem życie... Znam mniej logiczne przypadki w historii kina. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Masorz jaka natychmiastowa gotowosc do krucjaty za kazdym razem, jak ktos osmieli sie skrytykowac Ep.VII lol 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) Ze cala saga SW to- patrzac trzezwo- mimo wszystko przeznaczona glownie dla mlodziezy i podana w formie filmow przygodowych bajka o tym, jak dobrzy faceci w bialych strojach bija sie na miecze swietlne ze zlymi facetami w czarnych strojach, ale moglem cos przeoczyc i jest to jednak jakis syrius biznes. Edytowane 29 marca 2016 przez tommi Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Napisz że ep1-3 to dobre filmy to go uspokoi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 no ale żeby pisać bzdury, że nowa trylogia to dobre filmy to trzeba mieć naje.bane ostro pod czajnikiem ostatnio jak lecialo na tvnie to odpalilem i akurat ta scena była xd myslalem, że zdechne Cytuj
Tankietka 24 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) No i bierz z niego i jego piasku przykład to może bzykniesz, a nie z bambo : Edytowane 29 marca 2016 przez Tankietka 3 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Fajny film. Ot taka lekka rozrywka, kupa ładnych widoczków, wybuchy, pościgi itp. Finn śmiechowy, Rey fajna laska, miło zobaczyć starą ekipe w osobie Hana i Leii. BB8 zdecydowanie lepszy od C3PO. Plus typowa dla SW kupa dziur w fabule, nielogiczności i głupich pomysłów Ale to w sumie tylko bajka, można odpuścić. BTW : śmieszy mnie jak ludzie sie czepiają dizajnu Kylo Rena, kompletnie pomijajac fakt że własnie o to chodzi w tej postaci. Bo to od początku ma być i jest, cytujac mojego znajomego " school shooter którego ktoś wytrenował na rycerza jedi ". Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 no ale żeby pisać bzdury, że nowa trylogia to dobre filmy to trzeba mieć naje.bane ostro pod czajnikiem ostatnio jak lecialo na tvnie to odpalilem i akurat ta scena była xd myslalem, że zdechne Jest to oczywiste nawiązanie do tego gdzie Anakin się wychował, oraz przedstawienie tej wypowiedzi jakby dziecko ją wygłaszało. Także dziwi mnie, że śmiejesz się z czegoś czego nie rozumiesz Bartek. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Tak naprawdę to tylko wstęp do trylogii, kolejne części myśle ze pójdą juz całkowicie swoimi ścieżkami, bo w tej części jeszcze można było zauważyć podobna budowę do czwórki. Kylo Ren faktycznie do czasu zdjęcia maski kozak, pózniej juz niekoniecznie, aktorsko spoko ale twarz juz mniej, takie duże dziecko emo. Rey na wielki plus, chociaż przyjaźń z finnem wydaje sie nienaturalna. dlatego nosi maskę, aby budzić strach, bez niej już nie jest to samo, dobry i logiczny motyw tu dali Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 no ale żeby pisać bzdury, że nowa trylogia to dobre filmy to trzeba mieć naje.bane ostro pod czajnikiem ostatnio jak lecialo na tvnie to odpalilem i akurat ta scena była xd myslalem, że zdechne Jest to oczywiste nawiązanie do tego gdzie Anakin się wychował, oraz przedstawienie tej wypowiedzi jakby dziecko ją wygłaszało. Także dziwi mnie, że śmiejesz się z czegoś czego nie rozumiesz Bartek. Kolego ja o tym wiem, ale ta scena je,bie takim drewnem i jest tak komiczna, że nawet ten fakt tego nie ratuje Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 it gets everywhere. EVERYWHERE Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 A propos admirała Ackbara. Dwa dni temu zmarł w wieku 93 lat zmarł Eric Bauersfeld, czyli głos ryboluda. Uczijmy aktora serią jego emotek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi