Skocz do zawartości

Death Game IV: Ostateczna rozgrywka

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

wyluzuj, to że starzy nie nauczyli Cie typowac kto umrze to nie wina gorola.

• Plusik 1
Gość mate5
Opublikowano

To + minus dla ragusa od teki jest wystarczającym dowodem. Wnoszę o odebranie piętnastu punktów użytkownikowi teka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Proszę mi dopisać 15 punktów.

YabI08b.jpg

:(

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Nie ma to jak wziąć na jokera kogoś, kto jest znany tylko z tego, że jest rekordowo stary (a i to ze trzem osobom na forum) i nadal nie zapunktować.

Opublikowano

Ty lepiej zaktualizuj punkty bo wskoczyłem na drugie miejsce.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano

kafeteria xDDD

gdzies indziej pisza, ze wyjechala do stanow. Moze jestem wredna, ale moja kochana mama nie miala szansy na porzadne leczenie i musiala umrzec, a Przybylska tylko dlatego, ze ma kase nie znaczy, ze jest kims lepszym, wiec mam nadzieje, ze lekarze za granica jej nie pomoga. Skoro zwykly czlowiek jest skazany na smierc, to ona rowniez

w dyni sie nie miesci

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Nikt M nie obstawił, teraz wydaję się to nieco dziwne, ale obstawianie odbyło się w listopadzie 2013 roku, kiedy M nie był jeszcze tak znienawidzony przez użytkowników i moderację.

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Nikt M nie obstawił, teraz wydaję się to nieco dziwne, ale obstawianie odbyło się w listopadzie 2013 roku, kiedy M nie był jeszcze tak znienawidzony przez użytkowników i moderację.

dokładnie a edytowanie postów jest passe

Opublikowano

Ej, jesteś ze mną na tym podium, żądam żebyś zedytował post i umieścił nasze nicki alfabetycznie w jednym wersie.

Opublikowano

Małpa wykonała zadanie.

Już połowa sierpnia, więc można powoli proponować nowe typy. Sporo zawodników odpadło w tej edycji.

Opublikowano

czy w regulaminie death game jest jakiś zapis o odbieraniu punktów z winy prowadzącego? domagam się sprawiedliwości. jak mój dżoker raczy pier.dolnąć na zawał to wskakuje na podium!

Opublikowano

To nie Liga Mistrzów, nie ma regulaminu. Żyjesz czyli nie nie żyjesz, czyli nie ma punktów, proste. Więcej się na to nie nabierzemy.

• 3 tygodnie później...