Angela 2 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Mój pierwszy temat na tym forum zwyroli (żarcik O co mi chodzi. Który Tekken na ps3 jest najlepszy? Temat sam mówi za siebie. Zawsze tego wszystkiego pełno, gra ma sześć lub siedem części, oczywiście niektóre są na plastation2, niektóre w ogóle na coś innego. A ja się zastanawiam, ponieważ Tekken 6 nie przypadł mi do gustu, którą drodzy koledzy, polecicie część stworzoną na plastation3? Lubimy z chlopkiem sie troszke pobić, ale duży wybór, nawet VirtuaFighter (nie pamiętam części), ale chyba na inna konsole czy Dead or Alive (tu akurat demo tylko grałam). Coś mniej skomplikowanego jak VirtuaFighter, troszkę bardziej rozbudowanego niż DeadOrAlive i coś lepszego niż szósta część Tekkena (tutaj nie podobało mi się to, że to wszystko jakieś takie sztuczne, nużące). W inne gry nie grałam. Choć najbardziej właśnie tekken przypada z tego wszystkiego. Nie grałam w 4,5 i te inne tekkeny które są. Co polecicie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Dark Ressurection, resztę zaorać. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Mnie tam darmowy Revolution przekonał. Taka 'trójka' w naszych czasach onlajnu, mikrotranzakcji i dlc'ków. Cytuj
Angela 2 Opublikowano 7 listopada 2013 Autor Opublikowano 7 listopada 2013 Kazub jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to za przeproszeniem zjazd, nie podobam ci się? masz jakieś ale? poskarż się na spowiedzi w niedziele dla swojego pastora. Przyczepiłeś się do mnie jak jakiś lep i wszędzie pier****sz jakieś farmazone, gdzie cokolwiek napisze. To jest niezdrowe już. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Tekken Tag Tournament 2. Świetna bijatyka i dużo postaci do wyboru. A jeśli nie grasz non stop i tylko pykasz od czasu do czasu to polecam Tekken Revolution. 1 Cytuj
Angela 2 Opublikowano 7 listopada 2013 Autor Opublikowano 7 listopada 2013 Posiadam T Revolution. Czyli pozostaje mi sprawdzić Tekken Tag Tournament 2. Dzięki. A wcześniej grałam w tekken 5 na inną konsolę. Bardzo fajna była. 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Dark Ressurection jest na PS3? Na allegro ani jednej kopii... Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Chyba (nadal) Jest (?). Tk: DR wyszedł tylko na psn. Dopalona piątka, 2 razy więcej aren, dodatkowe postacie, lepszy balans postaci w stosunku do wersji z ps2. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 dr wyszedł najpierw na psp(umd), a później na ps3(psn) Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Tekken 3 jest najlepszy. Można w niego grać na ps3 pomimo że jest na psOne Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Czytając to, pomyślałem, no właśnie. Pamiętam tekken3, to były czasy hehe, ale teraz wersja... 50hz była wolniutka:/ czy oryginał ntsc poszlaby na ps3 zakupionej u nas? Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 W tekkenie wygrywa ten, kto dłuższego combosa lub juggla potrafi zasadzić. Odradzam wszystkie, najlepsza bijatyka toooo... Mortal Kombat 4 Cytuj
Anta 1 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Tekken Tag Tournament 2 pasi mi Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Tylko Tag Tournament 2. W online można się tłuc godzinami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi