Skocz do zawartości

Pieprzenie HHC

Featured Replies

Opublikowano

kolejny po shakurze który się wyłamują. daje mu 3 miechy zanim iluminaci go odje.bią.

• Odpowiedzi 90
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

je.bać amerykę. dawaj kanye do europy

i przy okazji jakąś trasę koncertową dopie.rdol

Opublikowano

Klęczałbym tam tydzień przed sceną.

Opublikowano

co do zeus. nie żyje płyta bardzo dobra, ale nierówna, bardzo dużo sztampy w tekstach i pedalstwa. Król flow, wbicie w refren w Mr Underground to mistrzostwo, przeza(pipi)ista produkcja, no ale właśnie w strefie lirycznej ta plyta mi tandetą zajeżdża. Wilk Chodnikowy lepszy, warstwa liryczna o wiele lepsza, jest lepszy od eldo, ale karwa strasznie dużo tu udręczania sie, pretensjalności, przyciężkawa plyta. Bitowo geniusz. Flow gorsze od Zeusa, ale więcej wielokrotnych, i lepsza technika. Ogólnie obaj są za(pipi)istymi raperami, Zeus też świetnym producentem, ale nie zawsze mi sie podoba jak wykorzystują talent. Na zeusa nie chciałoby mi sie iść i użerać sie z jego "prawdziwymi fanami od pierwszej płyty", za to na bisza z LIVEBANDEM jak najbardziej

Opublikowano

bisz, zeus, i pewnie ktos jeszcze

niby dobrzy raperzy, niby kozackie teksty, niby zeus przec,(pipi) flow

ALE NIE MOGE TEGO (pipi)A SLUCHAC, wogle, NO NIE MOGE

nawet pojedynczych trakow

Opublikowano

byłem na koncercie na którym grał i zeus i bisz. zeus zaje.bista energia, z bisza uciekłem po dwóch numerach pić wutkę

Opublikowano

Bisz na Kempie super.

Opublikowano

Byłem wczoraj na Biszu i Zeusie, super koncert (pipi)o.

Opublikowano

Widziałem bisza dwa razy z livebandem i pierwszy był taki sobie a drugi już dużo lepszy.

Opublikowano

Znacie jakieś książki o hip-hopie? Tak się zastanawiam, co mógłbym sobie zamówić pod choinkę i pomyślałem właśnie o tym. Najlepiej po polsku, bo po angielsku średnio mi się chce :P

Opublikowano

Po co Ci coś takiego?

Opublikowano

A po co się czyta książki? Lubię biografie różnych zespołów, gdzie oprócz gołych faktów można poznać jakieś ciekawe historie, anegdoty, otoczkę itp. Wiadomo, że takie rzeczy można znaleźć teraz w necie, ale jakoś wolę tradycyjną formę. No i chętnie bym sobie poczytał coś takiego o hip-hopie, o tym jak ta kultura się zmieniała na przestrzeni lat, jakieś ciekawe info o raperach, beefach etc.

Opublikowano

Jak tam wasze top 3 roku?

1. Yeezus

2. Old

3. Run The Jewels

Opublikowano

Faktycznie, mogło się coś zmienić jednak.

Opublikowano

nowa płyta beyonce wyszła niespodziewanie, ale jeszcze nie słuchałem

Opublikowano

No pierwsze ma Yeezus.

Opublikowano

Old najlepszy w tym roku bitowo (Oh No przegość) , lirycznie (Torture, Wonderbread) może tylko rapersko panowie z rtj mają troche lepsze skille, a ty karwa uważasz że yeezus jest lepszy choć kanje rapuje jakby miał umierać i wypie.rdala sie z bitu

Edytowane przez Sugan

Opublikowano
  W dniu 18.12.2013 o 15:31, tk___tk napisał(a):

nowa płyta beyonce wyszła niespodziewanie, ale jeszcze nie słuchałem

Ku.rwa jak ja ją kocham.

Opublikowano
  W dniu 19.12.2013 o 16:32, Sugan napisał(a):

Old najlepszy w tym roku bitowo (Oh No przegość) , lirycznie (Torture, Wonderbread) może tylko rapersko panowie z rtj mają troche lepsze skille, a ty karwa uważasz że yeezus jest lepszy choć kanje rapuje jakby miał umierać i wypie.rdala sie z bitu

Ty kur.wa nie wiesz chyba o co chodzi.

Opublikowano

a dobra jest piosenka z franciszkiem oceanem?

Opublikowano

Chodzi I to że old jest lepsze w prawie każdym aspekcie ale I tak wyżej stawiasz yeezusa bo hajp I hipsterstwo