tk___tk 4 795 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 kolejny po shakurze który się wyłamują. daje mu 3 miechy zanim iluminaci go odje.bią. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 je.bać amerykę. dawaj kanye do europy i przy okazji jakąś trasę koncertową dopie.rdol Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Klęczałbym tam tydzień przed sceną. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 co do zeus. nie żyje płyta bardzo dobra, ale nierówna, bardzo dużo sztampy w tekstach i pedalstwa. Król flow, wbicie w refren w Mr Underground to mistrzostwo, przeza(pipi)ista produkcja, no ale właśnie w strefie lirycznej ta plyta mi tandetą zajeżdża. Wilk Chodnikowy lepszy, warstwa liryczna o wiele lepsza, jest lepszy od eldo, ale karwa strasznie dużo tu udręczania sie, pretensjalności, przyciężkawa plyta. Bitowo geniusz. Flow gorsze od Zeusa, ale więcej wielokrotnych, i lepsza technika. Ogólnie obaj są za(pipi)istymi raperami, Zeus też świetnym producentem, ale nie zawsze mi sie podoba jak wykorzystują talent. Na zeusa nie chciałoby mi sie iść i użerać sie z jego "prawdziwymi fanami od pierwszej płyty", za to na bisza z LIVEBANDEM jak najbardziej Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 bisz, zeus, i pewnie ktos jeszcze niby dobrzy raperzy, niby kozackie teksty, niby zeus przec,(pipi) flow ALE NIE MOGE TEGO (pipi)A SLUCHAC, wogle, NO NIE MOGE nawet pojedynczych trakow Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 byłem na koncercie na którym grał i zeus i bisz. zeus zaje.bista energia, z bisza uciekłem po dwóch numerach pić wutkę Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Byłem wczoraj na Biszu i Zeusie, super koncert (pipi)o. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Widziałem bisza dwa razy z livebandem i pierwszy był taki sobie a drugi już dużo lepszy. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Znacie jakieś książki o hip-hopie? Tak się zastanawiam, co mógłbym sobie zamówić pod choinkę i pomyślałem właśnie o tym. Najlepiej po polsku, bo po angielsku średnio mi się chce Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 A po co się czyta książki? Lubię biografie różnych zespołów, gdzie oprócz gołych faktów można poznać jakieś ciekawe historie, anegdoty, otoczkę itp. Wiadomo, że takie rzeczy można znaleźć teraz w necie, ale jakoś wolę tradycyjną formę. No i chętnie bym sobie poczytał coś takiego o hip-hopie, o tym jak ta kultura się zmieniała na przestrzeni lat, jakieś ciekawe info o raperach, beefach etc. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Jak tam wasze top 3 roku? 1. Yeezus 2. Old 3. Run The Jewels Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 już rozmawialiśmy o tym Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Faktycznie, mogło się coś zmienić jednak. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 nowa płyta beyonce wyszła niespodziewanie, ale jeszcze nie słuchałem Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Old najlepszy w tym roku bitowo (Oh No przegość) , lirycznie (Torture, Wonderbread) może tylko rapersko panowie z rtj mają troche lepsze skille, a ty karwa uważasz że yeezus jest lepszy choć kanje rapuje jakby miał umierać i wypie.rdala sie z bitu Edytowane 19 grudnia 2013 przez Sugan Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 nowa płyta beyonce wyszła niespodziewanie, ale jeszcze nie słuchałem Ku.rwa jak ja ją kocham. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Old najlepszy w tym roku bitowo (Oh No przegość) , lirycznie (Torture, Wonderbread) może tylko rapersko panowie z rtj mają troche lepsze skille, a ty karwa uważasz że yeezus jest lepszy choć kanje rapuje jakby miał umierać i wypie.rdala sie z bitu Ty kur.wa nie wiesz chyba o co chodzi. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 a dobra jest piosenka z franciszkiem oceanem? Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Chodzi I to że old jest lepsze w prawie każdym aspekcie ale I tak wyżej stawiasz yeezusa bo hajp I hipsterstwo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi