Biały 55 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pewnie znowu zobaczę środkowy palec od blizzarda Nie jest przypadkiem tak, że wszyscy Ci którzy brali udział w alphie dostali z automatu aktualizację do bety? Na obu moich kontach battle.net dzisiaj w zakładce z HoS`em dostałem informację o zaktualizowaniu do wersji beta i mogę normalnie grać - mam dostęp do bety bez jakichkolwiek kodów. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 tak wszyscy co dostali alphe maja tez bete kolega powyzej pewnie mial na mysli ze blizzard pokazal mu srodkowy palec zamiast invite do alphy i teraz zrobi to samo z beta Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Aha, to w takim razie mój błąd... bo myślałem, że to będą jakieś invity, w końcu coś tam na fejsbuku wypełniłem itp. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Szkoda, że nie można przekazywać dostępu, chętnie oddałbym swój. Pierwszy raz załapałem się do jakiejś alphy blizzarda to akurat musiała to być gra, która mnie kompletnie nie interesuje Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Spokojnie, nie dostałeś sie do bety? od wczoraj można kupic dostęp w sklepie blizzarda za 35 euro, dodatkowo dostaje się różne pierdoły jak skórki czy postacie ponoć przewyższające te 35 euro, ale i tak ciekawe zagranie. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Hahaha nieźle. Widać komórki rakowe activision rozprzestrzeniły się na dobre już. Pewnie chcą zarobić zanim ludzie się zorientują, że gra to przeciętniak Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Iksde, może jak bym zarabiał w funtach, albo w euro, to bym pomyślał, a tak to niech się walą na cycki. Blizzard się zrobił typowym gridi bastardem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 wiadomo ze chodzi o ukrócenie handlu kontami, a tak jak ktos ma bardzo duze ciśnienie to zapłąci blizzowi do kieszeni a nie jakiemuś randomowi, a że paru wariatów tez kupi to juz druga para kaloszy. uwazam ze i tak formuła f2p u blizzarda jest jeszcze zbalansowana, w heartstonie narazie wydałem 30 euro na pakiety i to w grudniu po wydaniu dodatku, imo warto zapałcić mimo wszytsko czasem jakąś kwotę devowi mimo ze sie gra za free np rok jak w moim wypadku. CZekam na gierke ale zapąłcić 150zł to pff każdą inną gre na pc sie kupi albo starszy tytuł na konsole Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 Ja to kiedyś na Lola wydałem chyba z 60 zł na skórki w tym 40 na Brolafa :facepalmz: No i w Docie 2, kupowałem kluczki do skrzynek. I raz tak wymieniałem się itemkami, że dokupiłem na allegro 5 kluczy żeby mieć brakującą wartość na "rotten stache" A teraz ten item chodzi na steam markecie po 70 Euro, więc jak bym na Ebayu sprzedał, to bym zrobił deal życia Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 ale mnie blizz ztrollował, odpalam aplikacje battle net, patrze, ikonka Heroes of the storm! dostałem sie do bety! fak je! przechodze do zakładki... 35Euro zapłać teraz xd. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Ta gra nie miała byc przypadkiem darmowa? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 No gra jest darmowa. Płacisz za skórki i inne (pipi)y. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Tylko, że Blizzard tak rozdaje mało kluczy, że woli zarabiać na napaleńcach Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 a gra to strata czasu... Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 potwierdzam. (pipi) obesrane w porównaniu z dotą i lolem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Chętnie bym pograć i obadal Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 ci co nie maja oraz ci co maja polecam wejsc tutaj: http://www.heroesnexus.com/news/1289-heroes-of-the-storm-beta-key-giveaway kto wie moze niektorzy tutaj wygraja i wykorzystaja albo oddadza tym co potrzebuja Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Pograłem trochę pierwszy raz i podoba mi się. LOL czy DOTA to naprawdę ekstra gry, ale zabierają za dużo czasu, a do HOTSa można spokojnie podejść w dowolnym momencie. Cel niby podobny, ale rozgrywka totalnie inna. Świetny manewr z mapami, na każdej mamy jakieś dodatkowe cele do zrobienia co urozmaica nieco rozgrywkę. No i cała otoczka, postacie z gier Blizzarda, dodają +100 do klimatu. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 tylko ze to nie sa dodatkowe a glownce cele Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 No w sumie tak, ale trzeba też uważać. Fajna jest ta mapa z jaskiniami gdzie trzeba zabijać zombie. Emocjonujące potyczki w środku się odbywają Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 nom jest fajna. zdecydowanie najmniej mi sie podoba mapa z dragon knight gdzie trzeba trzymac 3 punkty na raz tak naprawde bo oba towery i mid zeby zlapac. a respawn timery na poczatku sa tak male ze co chwile ktos tam sie pcha Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 No, to jaka w końcu jest ta gierka? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Dla mnie bomba, idzie fajnie pograć. Gorzej z optymalizacją, gra działa strasznie. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 jak dla mnie jest ok lola nie przebije ale gra sie przyjemnie Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 próbowałem grac w lola i dote ale próg wejściowy jest straszny :< z HoTs będzie łatwiej bo sporo świeżej krwi wejdzie i można nuczyc sie o co biega w MOBA-ch. po gameplayach mnie to nawet troche jara. czekam na dostęp do bety. Btw jak to jest z postaciami w grze, niektóre będą darmowe inne do kupienia rozumiem, ale czy wiadomo o rotacjach? tzn np mam diablo, na starcie jest za free + np 10 postaci innych minie jeden sezon i zmiana banana, teraz jest płatny i to co było premium jest free? jest jakaś lista postaci aktualnie dostępna na start? z tego co pamiętam chyba za dodatek do diablo dostałem demon hunterke to Hotsa za free. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi