Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest darmowa rotacja taka jak w lolu

co tydzien inna pula champow jest dostepna za darmo a po tygodniu z niej wypada choc zachowuje lvl jaki na niej wbilismy i tak jak w lolu staraja sie zeby byl conajmniej jeden przedstawiciel kazdej roli w tej puli

demon hunter byl dodawany do diablo wiec bedziesz go mial na starcie tak jakbys go kupil w sklepie

Gość Orzeszek
Opublikowano

kurfa zastanawiam się czy wspomóc tego raka i kupic ten pakiet ;/ tyrande i raynor mi sie podoba i są "brani pod uwage " do kupna później a reszta to pffff. jak by to kosztowało połowe mniej to bym z miejsca kupił.

• 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

:frog:  nadal bez dostępu do bety, do tego stopnia się upodlam, że biorę udział w konkursach jutuberów i musze spamować sobie facebook ich filmikami (warunki konkursu) czego to człowiek nie robi by zaoszczędzic 150zł

Opublikowano

A ja po powrocie, czyli od wczoraj, gram namiętnie, tylko mi się laptop strasznie grzeje i muszę mu dawać odpocząć bo się boję że spłonie. Robię daily questy i trenuję postacie. Póki co, mój ulubiony bohater to E.T.C., czyli Tauren z toporem-gitarą. Fajny klimat grania tą postacią jest. Raynor też całkiem niezły.

Opublikowano

:frog:  nadal bez dostępu do bety, do tego stopnia się upodlam, że biorę udział w konkursach jutuberów i musze spamować sobie facebook ich filmikami (warunki konkursu) czego to człowiek nie robi by zaoszczędzic 150zł

jeszcze mozesz siedziec na twitch i czekac na giveawaye dla followerow na niektorych kanalach. szanse male ale i tak wieksze niz ze blizzard nagle da.

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

tak bardzo boli mnie dupa przez ten dostęp do bety T_T

Opublikowano

Cholera, dawno już tak dobrze się przy MOBA nie bawiłem. Do DOTY nie wiedziałem jak podejść, a LoL szybko mnie nudził. A tutaj ciągle mam ochotę grać. Jest jakiś teamwork, ludzie się nie bluzgają i w końcu moja drużyna wygrywa! Raynor kozak, jest w rotacji, to wbijam nim levele i czekam na nowe daily questy. Nieskomplikowane, a zadania na mapach dają dużą frajdę.

Gość Orzeszek
Opublikowano

pewnie date premiery i open bety podadzą Hotsa. w tym roku ma mieć premiere prawda? jak to jest z polityką blizzarda? kiedyś to była jedna duża gra rocznie, teraz dają dwie, coś wiadomo co jest potencjalne oprócz Hots-a? dodatek do starcrafta?

Gość Orzeszek
Opublikowano

Pewnie o tym 3cim dodatku do SC2. Albo postawią wszystko na tego Overwatcha...

Bo jednak o Warcrafcie 4, to możemy zapomnieć ;(

za dużo namotali w WoWie, do bezpośredniej kontynuacji trudno będzie napisac scenariusz xd chyba ze prequel.

Opublikowano

Ruszyla otwarta beta. To moja pierwsza MOBA. Nie polecam.

-Grind zlota wolniejszy nawet niz w Hearthstone

-Brak opcji concede. Jezeli wyjdziesz z meczu to nie mozesz rozpoczac kolejnej gry zanim sie on nie skonczy. Nie ma jak grac 40 min partie w ktorej przez ostatnie 15 min wyraznie widac kto wygra.

Opublikowano (edytowane)

No to normalne chyba, chcesz wychodzic i psuc innym rozgrywke?

Ja wlasnie sciagam, naklamali mi farmazonow ze witamy w zamknietej becie.

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

grind zlota powolny. daily robia to troche bardziej znosne ale ludzie od dawna twierdza ze champy sa za drogie w stosunku do tego ile zarabiasz. czy to zmienia nie wiem

wiem ze to ze przez darmowa rotacje kompletnie to nie robi bo champow jest obecnie malo 

ps. no i wbijanie lvl 5 kazdym champem w rotacji co tydzien tez daje spoko golda na poczatek.

Edytowane przez Gattz
Gość Orzeszek
Opublikowano

ej co wy gadacie :< nigdzie nie widze info o open becie.