Widget 306 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Widget#2505 Dawno nie grałem, ale jak grałem to niszczyłem Już ściągam imożna pograć. Na pewno przyjemniejsze to i szybsze niż rankedy na CS:GO Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Ja w razie czego proponuję niedzielę bo wtedy będę w godzinach wieczornych xD Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Ja proponuję żebyś nie grał Arthasem xD Dodałem Cię Widget, gram z dziewczyną w losowych godzinach także jak Cię zobaczę online to napiszę Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Copper Cytuj
Widget 306 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Super. Ja czekam aż internet wróci, bo niby jakaś usterka na linii ;p Bielik, a poza niedzielą jesteś w godzinach nocnych dostępny? ;p Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Jak porobili zmiany w heroes league względem picków i banów, to wróciła mi ochota do grania. Bo jeszcze tydzień temu, to robiłem daily questy i wsio. Szkoda, że w HL, jest granych tylko kliku bohaterów, a reszta robi za statystów. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Dehaka to niezły kocur jest. Jeszcze nie do końca go opanowałem ale to jego przyciąganie jest często mordercze. Gorzej z rexxarem, ciężko opanować dwie postacie, niby łatwiej niż wikingami, ale i tak w cale nie tak prosto ogarnąć Mishe. PS. Jak ja żałuję, że wywalili kopalnie, moja ulubiona mapa to była, w szybkiej grze mogli zostawić. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Moldar Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 I znowu 1sza ranga wbita i straciłem motywację do dalszego grania, żeby nie spaść Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Film coraz bliżej, więc Medivh niedługo dołączy do bohaterów i nareszcie gnom! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 chętnie pogram w teamie, w czerwcu jak ruszą rankedy po 15stym chętnie przysiądę.Po nowym paczu świetnie sie gra arthasem i anubarakiem <3 w końcu jakieś fajne tanki bo już rzygałem zszywą i muradinem. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Jeszcze nie grałem po patchu Arthasem, może być klawo. We no powiedz chopie czy mam Cie na battlenecie a jak nie to zapodaj nick. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 maja 2016 Opublikowano 21 maja 2016 (edytowane) orzeszek87#1295 jak ktoś w overwatcha będzie chciał pograć no też prosze dodac do znajomków, diablo zresztą też Edytowane 21 maja 2016 przez Orzeszek Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 30 maja 2016 Opublikowano 30 maja 2016 Pograjcie sobie Liming, jest teraz za darmo, jaka ona jest op to szkoda gadać w czwartym meczu 27 takedownów, 0 dedów. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 Odnosicie wrażenie, że Blizzard delikatnie olał tę gierkę albo ten team który ma ją pod opieką jest jakoś mało ogarnięty. Rok od premiery, a gra poza nowymi hero stoi w miejscu. Popularności jakieś dużej nie uzyskała. Sezonów rankedowych jak nie było, tak nie ma. Obecne rankedy to się gra o pietruszkę. Wysrywają co jakiś czas nowego hero i spamują skórkami i kucykami pony. Teraz dopiero wrzucą unranked draft, który nie wiem co tak naprawdę im da. Jeśli blizzard się za nią porządnie nie weźmie, nie będzie promował eventów, jakiś trybów, masakrował reklamą itp to ta gierka powoli odejdzie do lamusa. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 no 15 czerwca niby gierka ma odżyć. co do trybów to na blizzconie pokazywali jakieś areny czy inne cudowianki tylko nie wiem czemu tak z tym zwlekają (pewnie okazało się niezbalansowanym balasem) Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 no 15 czerwca niby gierka ma odżyć. co do trybów to na blizzconie pokazywali jakieś areny czy inne cudowianki tylko nie wiem czemu tak z tym zwlekają (pewnie okazało się niezbalansowanym balasem) Taa, miała być ta arena, ale wyczytałem kiedyś na reddcie z twittera jakiegoś developera, że raczej porzucili ten pomysł na rzecz brawlów jak są w hsie i overwatchu .... Chyba sami nie wiedzą co chcą zrobić. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) mi sie gra ciągle przyjemnie, ale nie napierdalam w to 8h dziennie, więc nie zdążyło mi sie przejeść. mam prawie wszystkie postacie poza najnowszymi i gram dla funu, moze po 15stym rusze na poważnie rankedy. Edytowane 3 czerwca 2016 przez Orzeszek Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 No ja jak doczłapałem się do rangi 1 w rankedach, to straciłem całą motywację do grania... mam 40k gold w zapasie, zadania dzienne robię jak mi się nazbierają, nowych hero kupuje po 2tyg jak spadną o 10k i to tyle. Nowych map ni widu ni słychu, no ale zobaczymy, w sumie jest to jedyna moba w którą jeszcze mi się chce cokolwiek zagrać. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 od dwóch tygodni mam takie lagi, że grać sie nie da, czy to wieczorem czy o 5tej rano. ALE MNIE TO W(pipi)IA Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 6356734415699799975241610 <---- kod na mechapająka jak coś xd Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 dwa nowe pola bitew, dwaj nowi bohaterowie, Alarak z starcrafta 2 i zaria z overwatch. no fajnie fajnie Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 jak coś już weszły machiny wojny, warto sie zalogowac do gierki bo dostaje się darmową postać trall/jaina/i ktoś tam lub 4000 golda jak posiada sie wszystkie 3 postacie. oprócz tego są eventy jak to było przy różnych okazjach, zbieramy pylony xel naga przed startem meczu jak team uzbiera 12 odłamków dostajemy stymulator na 24h. event jest raz dziennie więc nie można "naruchać" bonusów na zaś. nowa mapka spoko, aczkolwiek jeden mecz tylko rozegrany. imo najfajniejsze mapy to te z dwoma ścieżkami, szkoda że wywalili kopalnie ;/ Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 I rozpoczął się nowy sezon rankedów. Jak ktoś spękał w ostatnim, to teraz ma możliwość pokazania, że ma bolsy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 (edytowane) wkurzają mnie lagi w tej grze, takiej parafiady w żadnej grze online nie mam. freezy jednosekundowe gdy sie team odpali skillami dla mnie są niedopuszczalne w tak szybkiej grze. Nie tylko ja mam te problemy bo widze podczas meczu, że co chwila kogoś wywala, by po chwili dołączyć i potem znów się odłączyć na stałe, na streamach dzieje sie tak samo jak oglądam więc do czasu jak tego nie naprawią nie ruszam rankedów, nie będą sobie psuł nerwów i innym "zabawy". Poza tym odkryłem chronie, bardzo dobrze mi się nią gra z racji na ogranie azmodana na piłeczekach, smoczy powiew ma taki zasięg i dmg że papierowe postacie składa na strzała, no i auriel też bardzo ok, nie dość że stunuje, ma spoko heala i całkiem całkiem dmg. imo idealny support Edytowane 15 września 2016 przez Orzeszek Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Gdyby wszystkie postacie miały tak jak chromie, że nie ma pokazanych miejsc gdzie uderzą umiejętności, gra była by znacznie fajniejsza i bardziej skillowa. Ja skończyłem sezon 1szy na Diamencie 3 i nie wiem czy teraz brać się za te rankedy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi