Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

nie jestem pewien ale nowe mapy mają piorytet i powinny częściej sie pojawiać, aczkolwiek odnoszę wrażenie, ze gram tylko w ogrodach z kwiatkami, albo podniebnej świątyni. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

gramy lige? przez weekend pograłem i dostałem kubłem zimnej wody,same przegrane xd, granie chronią przeciwko ogarniętym graczom to jest problem ;/ a kerrigan dostałą takiego buffa pod "q" że o ja (pipi)ie. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

no, wczoraj dwa mecze i dwie wygrane CHRONIĄ. MOŻNA? MOŻNA! a zszywa bardzo ok, mam swój build na przeżywalność i po 16 levelu jest nie do zabicia.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

chyba jest większa od przeklętej kotliny, latanie z bota na topa bedzie wyzwaniem.

Edytowane przez Orzeszek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wbijają wkońcu brawle (prawie rok temu zapowiedziane jako "soon" xd ) i w czwartek jakiś stream ma być z ujawnieniem nowego hero. Ciekawe co sie stało z Kalaxxem, rok temu zapowiedziany miał być 2gim hero sterowanym przez dwóch graczy
Opublikowano
Samego samoro można zdobyć za free wzmian za swoją godność czyli wzięcie udziału w konkursie blizzarda podając swoje dane osobowe.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadły brawle, za rozegranie 3 dostajemy 1000 golda i guwno avatar jest juz grywalny samuro, wydaje się całkiem mocny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

od 15 listopada rusza event ktory za 15 gier nam da skorke do genjiego w overwatchu i zarya hero w hots a za 30 gier dorzucaja:

Auriel

Greymane
Kerrigan
Li-Ming
Orochi Hovercycle Mount
30 Day Stimpack

takiego value za darmo jeszcze nie bylo wiec blizz musi byc bardzo zdesperowany
Edytowane przez Gattz
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

też nie rozumiem czemu hots sobie nie radzi na poletku moba. gram od otwartej bety i bawie się doskonale. co do eventu to Metoda  :ogor:

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

podziemia są inaczej zaplanowane, golem do ubicia jest na środku, a nie na środku po prawej. Golem po zebraniu czaszek startuje za każdym razem od nexusa, a nie tak jak wcześniej tam gdzie padnie to potem wstaje.