Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

no imo gorsze kapliczki, dobry team to pierwszym pogromcą pod nexusa potrafią się przebić, sam miałem mecze sześciominutowe na tej mapie

Gość Orzeszek
Opublikowano

Będę w domu to sprawdzę. Myślałem ze od środy bo wtedy pacze zazwyczaj blizzard wrzuca

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

jest pacz

dr-mccoy-and-captain-kirk-approve.gif

po 19stej 20 moge napierdalać

jak ktoś chętny do zrobienia eventu z darmowymi bohaterami to błagam dzisiaj po 19stej <3

Edytowane przez Orzeszek
  • 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

no ja moge porobić, trochę lipa, że za 30 gier zdublowanych postaci nie przemieniają w hajs ;/ na ale co zrobić

• 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ragnaros trochę mocny w pushu linii jak na zabójce XD ten meteoryt przy ogarnięciu całkiem upierdliwy

• 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Zul'jin dostępny już w grze w ten czwartek. TAZ" DINGO CZŁEKU

Gość Orzeszek
Opublikowano

ok, mam Zul'jina pograłem trochę... no i to jedna z tych postaci co potrzebuje odpowiednio dobranej drużyny (musi mieć supporta na plecach) samemu jest słabo/średni ale w team fightach rozdaje wpyerdol, ma ciężki gameplay trochę taki kamikaze, im mniej ma punktów życia tym mocniej bije, najbardziej wartościowy jest jak ma poniżej 25%hp no ale łatwo wtedy o zgona. 

• 1 miesiąc temu...
Gość Orzeszek
Opublikowano

XD

nikt w to nie gra poza mną 

Probeusz od środy na ptr

• 4 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

cała aktualizacja ląduje 25 kwietnia

oprócz tego ląduje amazonka z diablo 2 jako grywalna postać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

no i wyszlo

skrzynki to taki remix tego co mamy w overwatchu. ogolnie dosc szczodrze z nich leci i w przeciwienstwie do lola nie trzeba kluczy, nie trzeba crafcic tego co wypadlo i nie ma limitu tygodniowego.

ogolnie pachnie desperacja ale zrobie sobie chyba urlop od lola i zaszczyce jego splyconego klona swoja obecnoscia

ps. da sie wreszcie wymieniac hero na drafcie czy to w hots 4.0 dopiero?

ps2. albo banowac hero?

Edytowane przez Gattz