Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Gość Orzeszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czasami nie ogarniam ludzi, wszelkie zasady są opisywane podczas ładowania, a gracze i tak nie wiedzą co mają robić. We dwójkę tylko zbieraliśmy roślinki, a jak już zebrało się 100, to kontrolę przejmował totalny nieogar, który bawił się na środku z creepami i herosami. Kolejna przegrana runda myślę sobie, ale w końcu sam przejąłem kontrolę i w sumie sam tym ruchem wygrałem mecz.

Co jak co, ale bez ekipy gra się słabo, ale w sumie jak w każdą mobę.

Edytowane przez Moldar
Gość Orzeszek
Opublikowano

heheszki blizz z okazji prima aprilis zrobił big head mode w hotsie

Opublikowano (edytowane)

Metoda, masz jeszcze kodzik jeden? Koledze bym dał i z nim się pomału wkręcał.

Już wszystko rozdałem :(. Jak nie ma konta na battlu założonego, to niech kupi te czerstwe konta z allegro za 5 zł z hotsem i sobie wszystko podmieni. Albo koło 30 i na swoje sobie kod wklepie.

Edytowane przez Metoda
Opublikowano

Grając casualowo, uzbierałem 30k złota i nie wiedziałem co zrobić, więc kupiłem postać, którą ostatnio gra mi się najlepiej: Thralla. Jezu, jaki on jest dobry. :fsg:  Ten damage z E wchodzi cudownie, jeszcze jak się weźmie talent, że ostatni cios zadaje obrażenia 3x to już w ogóle.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Stworzyłem Klan w Hotsie, Nazywa Sie Forum PSX extreme, jak coś będe dodawał, zarządzanie tym jest mało intuicyjne, ale postaram sie wmiarę możliwości ogarniac

Opublikowano (edytowane)

Klucze do BETY:

Heroes of the Storm

1.RBT72V-ZMKD-6FT8NX-6WFW-R8BDXN

2.6CNK7H-EERJ-RKND7W-ETNG-ZGNKTE

3.RVPCMC-82KG-87HRMG-HPK2-X9BDPT

Edytowane przez TrueGrand
Opublikowano (edytowane)

Pogramy razem skuhwensyny? Moje ID Ghouligh#2379

11059236_10152657827252493_2480702179503

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja pogram! Ładnie nova tyle expa. No ale ja w to grac nie umiem.

Chetnie sie naucze.

Opublikowano

Ostatnio parę meczy Abaturem i całkiem fajna postać. Nic się nie ginie, a tylko siedzi w bazie głównie. Pierwszy mecz ze znajomymi i szybka przegrana, ale kolejne mecze to same zwycięstwa. Jak ktoś widzi jednego bohatera to idzie na pewniaka, a nawet nie wiedzą, że pomagam tej postaci i szybko giną. Polecam sprawdzić, bardzo sprytnie zrobiona postać.

Opublikowano

Ja to bym zaorał 3/4 ludzi grających abaturem, z racji ich braku umiejętności co do tej postaci. Poza tym, granie 4v5 zanim abatur zacznie cokolwiek działać na mapie, może zdecydować o grze. Ale jak już team się utrzyma, to w late game robi robotę.