Grez 33 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Nie wiem czy była podawana ta stronka http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html tam jest wszystko rozpisane, czy coop przez sieć czy na ekranie/ew podzielonym. ile graczy itd. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 W oparciu o tą listę możecie zaktualizować giery: 2 players The Binding of Isaac: Rebirth | Wikipedia | | 87% X Blue Estate | Site | | 49% Call of Duty: Advanced Warfare* | Wikipedia | | 83% Call of Duty: Ghosts* | Wikipedia | | 78% CastleStorm* | Wikipedia | | 74% Chariot | Wiki | | 76% Child of Light | Wikipedia | Trailer | 82% Dead Nation: Apocalypse Edition | Wikipedia | | 74% DG2: Defense Grid 2 | Site | | 76% Disney Infinity: 2.0 Edition* | Wikipedia | Trailer | 71% X Divekick | Wikipedia | | 73% (PC) Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition* | Wikipedia | Trailer | 69% EA Sports UFC | Wikipedia | | 70% Foul Play | Wikipedia | Trailer ! Guacamelee! Super Turbo Championship Edition | Wikipedia | | 87% How to Survive | Wikipedia | | 68% Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition | Wikipedia | | 80% Knack | Wikipedia | | 54% Lego Batman 3: Beyond Gotham | Wikipedia | | 75% Lego Marvel Super Heroes | Wikipedia | | 83% The Lego Movie Videogame | Wikipedia | | 71% Lego The Hobbit | Wikipedia | | 72% Metal Slug 3 | Wikipedia | NBA 2K | Wikipedia | Never Alone | Wikipedia | | 74% PixelJunk Shooter Ultimate | Wikipedia | | 82% X Plants vs Zombies Garden Warfare* | Wikipedia | | 75% The Playroom | Wikipedia | (PS Camera needed) Samurai Warriors 4* | Wikipedia | | 76% Skullgirls Encore | Wikipedia | Skylanders: Swap Force | Wikipedia | | 79% Surgeon Simulator: Anniversary Edition | Wikipedia | | 55% Resogun | Wikipedia | | 84% 3 players Awesomenauts Assemble | Wikipedia | | 74% Trine 2: Complete Story | Wikipedia | | 84% 4 players Angry Birds Star Wars | Wikipedia | | 47% Assault Android Cactus | Site | ! Basement Crawl | Wikipedia | | 27% Borderlands: The Handsome Collection* | Wikipedia | | 84% Broforce | Wikipedia | Trailer ! Cel Damage HD* | Wikipedia | | 58% Diablo III | Wikipedia | Trailer | 90% Extreme Exorcism | Site | Trailer ! Fat Princess Adventures | Site | ! FIFA | Wikipedia | Trailer Fluster Cluck* | Site | | 37% Gang Beasts | Site | ! Geometry Wars 3: Dimensions | Wikipedia | | 87% Guns Gore & Cannoli | Site | ! Helldivers | Wikipedia | | 82% In Space We Brawl | Site | | 54% Jamestown Plus | Site | | ! Lara Croft and The Temple of Osiri | Wikipedia | Trailer | 77% LittleBIGPlanet 3 | Wikipedia | Trailer | 78% Magicka 2 | Wikipedia | | ! Mercenary Kings | Wikipedia | | 70% Minecraft* | Wikipedia | | 89% N++ | Wikipedia | Trailer ! Octodad | Wikipedia | | 69% Paperbound | Site | ! Rayman Legends | Wikipedia | | 90% Samurai Gunn | Site | | 78% (PC) Sportsfriends | Wikipedia | | 82% Spelunky | Wikipedia | | 90% (PC) Starwhal: Just the Tip | Site | ! Super Motherload | Wikipedia | | 65% That Trivia Game | Site | | 64% Tiny Brains | Site | | 64% TowerFall: Ascension | Wikipedia | | 87% X Trials Fusion | Wikipedia | | 79% WWE 2K15 | Wikipedia | Trailer | 61% Zen Pinball 2 | Wikipedia | | 82% 1 Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 12 maja 2017 Opublikowano 12 maja 2017 Wyszło coś ostatnio ciekawego do grania coop? Cytuj
sephirose 0 Opublikowano 13 maja 2017 Opublikowano 13 maja 2017 Wyszło coś ostatnio ciekawego do grania coop? Grez podal linka do strony kilka linijek wyzej.Masz tam wszystko wypisane. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Rozumiem że w Borderlands 2 The Handsome Collection można przechodzić kampanie online co-op, a nie tylko split screen? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Tak, można nawet jednocześnie grać na podzielonym ekranie i jeszcze do tego z kimś online. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 grudnia 2019 Opublikowano 30 grudnia 2019 Mam małe szanse, ale spróbuję. Gra ktoś w Contra Rouge Corps? Marne ma oceny i mało ludzi w to gra, ale ja bawię się świetnie. Tak mi się podoba, że RE2 i DMC5 na później odstawiłem. Cytuj
HajsMajster 0 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Witam, Z żoną lubimy grać w gry w trybie co-op lub wspólny ekran, itp. - generalnie większość gier, które potocznie się nazywa "we dwóch i więcej" Znając życie jest wielu tutaj fanatyków gier na jednej konsoli, którzy grają wspólnie ze znajomymi, rodzeństwem i do czego zmierzam - ciężko znaleźć przeglądając całego PS PLUSa, który tytuł jest "na dwóch" bo mam wrażenie, że 99% gier to na 1 Player, a ten 1% to same sportowe lub wyścigi - a to akurat mojej żony nie rajcuje lub jest opisana w PS+, że gra odpala się dla dwóch osób, ale przez neta..., a w necie znalazłem, że z pozycji "wspólnej kanapy" działa jak szalona Reasumując - stworzyłem ten temat aby ułatwić takim "Januszom" jak ja poszukiwanie tytułów gier na PS5 (ew. PS4) dla dwóch osób i więcej. Może się dzięki temu stworzyć bardzo fajna baza gier i każdemu się to kiedyś przydać jak wpadną goście/znajomi Cytuj
HajsMajster 0 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 W dniu 12.04.2015 o 12:54, Grez napisał: Nie wiem czy była podawana ta stronka http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html tam jest wszystko rozpisane, czy coop przez sieć czy na ekranie/ew podzielonym. ile graczy itd. Ciekawe czy ta strona jest na bieżąco uaktualniana co nie zmienia faktu, że jest kozacka Cytuj
Snake_Plissken 886 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Jest, ostatnia wprowadzona gra była w dniu 27.10.2022. Cytuj
Ddk90 0 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Witam czy ktoś się orientuje czy można zagrać w jakąś serię call of duty albo battelfield w trybie kampanii (offline) w dwie osoby na jednej konsoli (podzielony ekran)? Pozdrawiam Cytuj
Snake_Plissken 886 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Black Ops 3 oferuje kampanię na podzielonym ekranie. Cytuj
Addq 0 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 Chciałbym dowiedzieć się jakie są gry na PS5/PS4 w które na podzielonym ekranie można grać po sieci. Taki tryb umożliwia np. Rocket League. Czy jest więcej tego typu gier i jeżeli tak to proszę o jakieś sugestie. Cytuj
Paolo1986 746 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 Ja polecam bardzo A Way Out, można grać po sieci, jak i na jednej kanapie W tę gierkę wręcz nie można grać solo. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 W dniu 22.12.2023 o 22:59, Addq napisał: Chciałbym dowiedzieć się jakie są gry na PS5/PS4 w które na podzielonym ekranie można grać po sieci. Taki tryb umożliwia np. Rocket League. Czy jest więcej tego typu gier i jeżeli tak to proszę o jakieś sugestie. Tu masz odpowiednią stronkę https://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html# Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi